Черно море - Локомотив 31 октомври 15:00 12 кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив 31 октомври 15:00 12 кръг

Мнениеот MORSKI » 29 окт 2010 09:27

james написа:От БФС ще им изпратят достатъчно стимуланти да се борят за победа и на края да реват от съдията който всъщност им помага независимо дали са с нов треньор или масажист.

Точно вие за съдии е смешно да говорите особено след онзи мач при който Каубоя едва си тръгна от Тича ;) Така, че по-полека!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 окт 2010 09:31

garfild написа:На морячето да му кажа че ако не бяха съдиите да гледат уефа само по Телевизията и незнам тази година каде са наи голямите порязвания маи забравяте две години че ако не бъха садиите и в шестицата нямаше дасте да ви е жив и здрав Момиров.И вие конкуренти това кога е било погледни изториата каде сме ние каде сте вие....Лови цаца и гледаи голямите

Ти първо се научи да пишеш пък тогава пиши във форума... А за думите ти да не ти припомням колко пъти на вас ви се помага...
А ние Европа си я заслужихме нещо бъркаш ;) И си ви бихме на Тича с 1:0 и замалко 3:3 да стане в Надежда.... Тогава вие се издънихте, ваш си проблем :mrgreen:
Последна промяна от MORSKI на 29 окт 2010 09:35, променено общо 1 път.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 окт 2010 09:33

james написа:
morqche написа:пак съдиите ти в устата, да не ти припомня защо махнаха каубоя? или в Надежда миналия сезон Димо Момиров ви вкара 2та гола? ааааааа не чакай Адемар беше! ооооооо той е наказан за мача с вас! защо? за това ли искаш да си говорим бе палячо? ще ловя цаца а ти си бъркай в точка нещастник!

Ти май не си гледал първите 2 гола във Варна ако нас някога ни бутат така ще ме е срам с години. А в София си беше политика ако не бяхме тръгнали назад и ние и Славия и Миньор и Черноморец и Берое сега левскицска нямаше да съществуват.

Ако баба беше мъжка :mrgreen: Има и друг израз за, ако...
А аз гледах мача с вас и не виждам нищо нередно в първите два гола, но през червено-черните очи може да се вижда друго, знае ли човек :shock:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 29 окт 2010 13:27

MORSKI написа:
garfild написа:На морячето да му кажа че ако не бяха съдиите да гледат уефа само по Телевизията и незнам тази година каде са наи голямите порязвания маи забравяте две години че ако не бъха садиите и в шестицата нямаше дасте да ви е жив и здрав Момиров.И вие конкуренти това кога е било погледни изториата каде сме ние каде сте вие....Лови цаца и гледаи голямите

Ти първо се научи да пишеш пък тогава пиши във форума... А за думите ти да не ти припомням колко пъти на вас ви се помага...
А ние Европа си я заслужихме нещо бъркаш ;) И си ви бихме на Тича с 1:0 и замалко 3:3 да стане в Надежда.... Тогава вие се издънихте, ваш си проблем :mrgreen:

Пич, я се кротни малко... Какво сте били заслужили си спомнят всички, та по-добре да не повдигаш темата, че ще станеш за смях... А дали е щяло да стане 3:3 в Ндежда-моля ти се не се излагай, тогава трите гола бяха най-малкото с което можехте да си тръгнете...

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 29 окт 2010 21:20

james написа:
morqche написа:пак съдиите ти в устата, да не ти припомня защо махнаха каубоя? или в Надежда миналия сезон Димо Момиров ви вкара 2та гола? ааааааа не чакай Адемар беше! ооооооо той е наказан за мача с вас! защо? за това ли искаш да си говорим бе палячо? ще ловя цаца а ти си бъркай в точка нещастник!

Ти май не си гледал първите 2 гола във Варна ако нас някога ни бутат така ще ме е срам с години. А в София си беше политика ако не бяхме тръгнали назад и ние и Славия и Миньор и Черноморец и Берое сега левскицска нямаше да съществуват.

О-о-о Джейми! :) Ако вас ви подпират тебе въобще няма да те е срам!Даже ще го смяташ за нормално и дори задължително.Помниш ли как миналата година коментираше "...вече съдиите ще знаят,че всяко падане на играч на Локомотив, не може да остане ненаказано,..." и тем подобни разсъждения? :) Цитирам по памет,но мога да бъда и конкретен.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 окт 2010 23:12

Lyubaka01 написа:
MORSKI написа:

Пич, я се кротни малко... Какво сте били заслужили си спомнят всички, та по-добре да не повдигаш темата, че ще станеш за смях... А дали е щяло да стане 3:3 в Ндежда-моля ти се не се излагай, тогава трите гола бяха най-малкото с което можехте да си тръгнете...

аз ли да се кротна :mrgreen: Айде да повдигнем темата, че не аз, а вие ще станете за смях! Ние биехме наред и вас ви бихме!
Айде не на мен тези, а вие тогава сами си бяхте виновни, че накрая все се спъвате :mrgreen:
Ами то и 4 те гола последния мач бяха най-малкото с което можехте да си тръгнете от Тича, ако става дума...

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 30 окт 2010 10:13

аз ли да се кротна :mrgreen: Айде да повдигнем темата, че не аз, а вие ще станете за смях! Ние биехме наред и вас ви бихме!
Айде не на мен тези, а вие тогава сами си бяхте виновни, че накрая все се спъвате :mrgreen:
Ами то и 4 те гола последния мач бяха най-малкото с което можехте да си тръгнете от Тича, ако става дума...

нещо само не ми е ясно как така биете наред, пък не ставате шампиони?!? Ма сигурно на вас за победа ви дават само по една точка вместо по три, та се получава така... Горкичките...

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 30 окт 2010 12:17

зелено-бяло написа:
james написа:

О-о-о Джейми! :) Ако вас ви подпират тебе въобще няма да те е срам!Даже ще го смяташ за нормално и дори задължително.Помниш ли как миналата година коментираше "...вече съдиите ще знаят,че всяко падане на играч на Локомотив, не може да остане ненаказано,..." и тем подобни разсъждения? :) Цитирам по памет,но мога да бъда и конкретен.

Думата е събаряне а не падане и ако сравниме първите ви два гола във Варна миналата година с наште дузпи без да гледаш през синьочервените си очила ще разбереш какво съм казал

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 31 окт 2010 07:20

Е,значи не те е срам!Знаех си :)
Обаче как хубаво звучи "наште дузпи". Музика!!!!!!!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Мнениеот liany » 31 окт 2010 15:09

Хайде Локо. Трудно играете с Черно море, но дано да победите :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Локо София”