БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 29 окт 2010 19:31

Колко още време ще е необходимо на слепците да прогледнат и на глухите да чуят!?
Имам чувството, че преобладаващата част на феновете на ЦСКА от сектор А и сектор В имат сериозни проблеми с реалността.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 окт 2010 20:10

ALEX_D_GREAT написа:Колко още време ще е необходимо на слепците да прогледнат и на глухите да чуят!?
Имам чувството, че преобладаващата част на феновете на ЦСКА от сектор А и сектор В имат сериозни проблеми с реалността.

Бате в тоя форум положението е БЕЗНАДЕЖНО-не се мъчи!! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот Yasso » 29 окт 2010 20:50

cska_90 написа:
Червени_шампиони написа:Аз съм в Сектор "Г", или ако не там във "В", никой неможе да ме спре да ида на мач на любимия отбор, а който се опита, най-много да гризне седалка.

КУ* ЗА БОЙКОТА! :!:

Решението си е твое-няма да се опитвам да те убеждавам!!Но проблема е точно в такива като тебе-когато се реши нещо-трябва да сме заедно-защото иначе успех няма да има!!Ама кактои да е-прави каквото искаш-и без тва ще си един от десетимата в Г! :lol: :lol: :lol:

cska_90 - Ти сериозно ли бре, човек?
И кой по дяволите го е решил това нещо и какво е то всъщност... :evil: И защо трябва да бъда единен с някаква "умнотия", НЕдоизмислена от някой, който вероятно е на 2 пъти по-малко години от мен а на акъл и интелект вероятно пътите са умножени по още някоя по-голяма цифра....

Аз също не одобрявам методите на ръководене на отбора от страна на настоящите собственици...Но подкрепям играчите, или поне по-голямата част от тях, защото както каза Тошо Янчев - те са лицето на клуба долу на терена...Повечето им мачове досега не се получаваше, а една от причините е и тази малоумна форма на бойкот, която оставя сами играчите ни срещу противниците и техните агитки (да ме прощават инициаторите му)...

Не защото не са прави в бойкота си срещу управленската некадърност на собствениците, а защото по този начин не помагат с нищо на отбора, който се тупат в гърдите че обичат!

Аз оборот на кръчмите около стадиона в часа на мача няма да правя :evil:

Ходя от 20 години на мачове на ЦСКА и все още не се е намерил човек или "фенклуб", който да ме убеди да остана извън стадиона, когато играе ЦСКА ( в колкото и слаба моментна форма да се намира отбора ) и аз имам възможността да отида на този мач... :evil:

Всеки си има рамене на главата за да мисли с нея, ако това е възможно...

Но хайде стига вече с тези митингаджийски призиви за бойкот...
Защото един бойкот може да има много форми на проявление...
А дали тази, предлагана ни толкова настоятелно от всякакви фракцийки е тази, която ни допада :?:
Личният ми отговор е НЕ, не ми допада точно тази форма на бойкот!

Аз ще бойкотирам Титан на стадиона, защото в мача срещу Берое не играят Титан а футболистите с червени фланелки, които имат нужда от подкрепа за да започне изкачването в таблицата към мястото, на което всички искаме да виждаме нашия любим отбор.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 29 окт 2010 23:36

Димо, остави ги да ходят кой където си иска. Съберете се по-рано на Ариана, всеки може да дойде, да си каже мнението и да чуе вашето... После който иска да ходи на мач. Време е за обединение. Никoй никого няма да ухапе. Кво? ще дойдат 90 коли със 200 биячи и ще почнат да бият всички наред?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 окт 2010 00:19

berbatov написа:Димо, остави ги да ходят кой където си иска. Съберете се по-рано на Ариана, всеки може да дойде, да си каже мнението и да чуе вашето... После който иска да ходи на мач. Време е за обединение. Никoй никого няма да ухапе. Кво? ще дойдат 90 коли със 200 биячи и ще почнат да бият всички наред?

Е това и правим!!
УТРЕ ВСИЧКИ НА АРИАНА В 14:00!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 30 окт 2010 00:30

Супер! Сигурен съм, че този път всичко ще мине без сериозни ексцесии. Успех ви пожелавам! Обединението прави силата!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 31 окт 2010 13:38

Всичко мина перфектно,за първи път от както се помня бяхме гости на националния стадион и то срещу провинциален отбор.
Браво на Централния фен клуб и подържащите го ''фракции'' за добрата организация.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 31 окт 2010 14:02

motg написа:Всичко мина перфектно,за първи път от както се помня бяхме гости на националния стадион и то срещу провинциален отбор.
Браво на Централния фен клуб и подържащите го ''фракции'' за добрата организация.

най-тъпото нещо според мен е да се протестира престанете с тия тъпотии; и да псувате отбора
бойкота е тъп престанете с него
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 01 ное 2010 00:15

emi_loko_plovdiv_usa написа:
motg написа:Всичко мина перфектно,за първи път от както се помня бяхме гости на националния стадион и то срещу провинциален отбор.

най-тъпото нещо според мен е да се протестира престанете с тия тъпотии; и да псувате отбора
бойкота е тъп престанете с него

Използвах иронията,за да изразя позицията си, моля чети по внимателно. 8-)

Върни се в “ЦСКА”