Истината за Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Истината за Левски.

Мнениеот Santiago Munezz » 31 окт 2010 13:07

vvessel написа:
Santiago Munezz написа:Въпреки загубата и слабата игра,трябва да отбележим добрите прояви на Акалски и Стефан Станчев,това момче игра с огромно желание,мисля че трябва да е титуляр в следващите мачове защото се вижда че Мулдер не е в същата форма в която беше в началото и трябва да потърка малко скамейката

Дано обърнат внимание на Станчев, защото той се прояви добре, според мен.Хубаво ,че наказаха Минев та да видим че Стефан е в по-добра форма от Мюлдер за момента. Добре е да дадат шанс и на Акалски, защото той нямаше вина и за двата гола, а имаше добри прояви. За съжаление при този треньор не може да разчитаме на прозрения. Вече 3-4 мача Жоазиньо играе безобразно слабо а е твърд титуляр и дори не го сменя. Вмача с Лил единствените опасности идваха от Дани Младенов, а треньора първо него смени. Както върви след мача със Славия Ясен е пътник

Ами загубим ли и мача със Славия,шансовете ни за титла стават илюзорни....точно в този момент обаче трябва да видим що за ръководители имаме и способни ли са да ни измъкнат от тази дупка в която попаднахме
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Milcho1987
Контакти:

Мнениеот Milcho1987 » 31 окт 2010 13:21

Добре,защо никой не признава добрата игра на Локомотив този мач.Локото наистина показа,че е отбор,с който всеки трябва да се съобразява.Мисля,че резултатът от мача е абсолютно реален.Гара беше така опазен,че не се знаеше на терена ли е или не.Ако бъдем честни наистина на Левски играта се върти около него.Не може и да става дума за уговорки този мач.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 окт 2010 13:26

Тръгнал човек, който завършва заглавието с точка, а мнението му е пълно с какви ли не грешки, да критикува отбора. Че и озаглавил темата с гръмкото "Истината за Левски"?! Каква истина, бе човек?
Всяко плитко мнение вече имаме мода да го кръщаваме "истината". Каква истина? Ти да не си разследващ журналист? Имаш ли достатъчно опит и врял, и кипял ли си във футбола, че да ми говориш за "истини"?
Напълни се форума в последните дни с малоумни теми, мнения и коментари, които само тровят атмосферата и прави фенската ни маса ориенталска, вместо ориентирана към по-модерно мислене. Какво толкова е станало? Загуба. Е и? Изпаднахме ли, сезонът ли свърши за нас? От Европа ли отпаднахме? На 100 точки ли изоставаме от върха в А група?
Ако ще пишете "истини", поне изчакайте края на сезона.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2010 13:29

Milcho1987 написа:Добре,защо никой не признава добрата игра на Локомотив този мач.Локото наистина показа,че е отбор,с който всеки трябва да се съобразява.Мисля,че резултатът от мача е абсолютно реален.Гара беше така опазен,че не се знаеше на терена ли е или не.Ако бъдем честни наистина на Левски играта се върти около него.Не може и да става дума за уговорки този мач.

Локо ни надигра тотално.Ако не беше Акалски можеше да изгубим с още 1-2 гола разлика.Просто се случи това,което много хора очакваха.На титулярите им свършиха батериите,а резервите ни не са на тяхната класа.Тук наистина и Ясен може да има вина,защото в не един мач сме виждали Жо и Гара да седят на терена след като мача вече е решен.
И пак съм съгласен с Милчо...Играта на Левски се върти около Гара,което я прави много предсказуема.Опазиш ли Гара,опазваш Левски. Друг факт от вчера..Продължаваме да правим идиотски грешки,които ни костват много.Явно не са се обиграли достатъчно.За пореден път се вижда,че селекция в движение носи своите рискове.Аз лично имам своите съмнения към работата на Гонзо и Ясен,но мисля,че не трябва да правим трагедии от този мач.Просто Локо бяха в пъти по-свежи от нас.
110 години любов!

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 31 окт 2010 13:31

Yoda написа:
agresor написа:ПРЕДИ НЯКОЛКО КРЪГА СТ.МЛАДЕНОВ /А ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ / ОПРЕДЕЛИ ЛЕСКИ КАТО ОБИКНОВЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР СЪС СЛАБА И НЕОРИЕНТИРАНА ЗАЩИТЕ ТРОМАВА ХАЛФОВА ЛИНИЯ И ЕДНСТВЕННО С ДОБЪР НАПАДАТЕЛ КОЙТО ЗАЕДНО СЪС СЪДИЙСКИТЕ ,,АВАНТИ '' ДЪРПА ЛЕСКИ НАПРЕД . МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ДИСЦ.КОМИСИЯ БЕШЕ НАКАЗАЛА РЕАЛНО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БОЯ В ЛОВЕЧ , А ТЕ СА ПОНЕ ОЩЕ 4 , КАКВО ЩЕЩЕ ДА СТАНЕ ? и още нещо дали този пъТ БФС ЩЕ СЪБЕРЕ КУРАЖ И ЩЕ НАКАЖЕ ДЕМБЕЛЕ ЗА ДЪРПАНЕТО НА СЪДИЯТА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО КАНАЛ 3 (по правилник на бфс 8 мача )?

МИЛИ СОПОЛАНКОВЦИ,
Тройчо Младенов го знаем колко разбира от футбол ! Специалист по срамни Загуби !!! В момента натирен да работи нейде дето футбола се играе като хоби !!! Треньора, който си го познават само майка му и баща му и никъде в Европа!!! :) :) :)
Обикновения "средняшки отбор" за един месец смаза от бой шампиона и третия в Швеция и третия от Белгия.

Загубата ни вчера от Локото е била договорена при продажбата на Дембеле и е била част от сделката !!!! Всичко останало , което се прави от ръководството и футболистите след мача е един театър за да се замаже продажбата на мача !!!

Продължавайте да се самозаблуждавате!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 окт 2010 13:33

groti написа:
Milcho1987 написа:Добре,защо никой не признава добрата игра на Локомотив този мач.Локото наистина показа,че е отбор,с който всеки трябва да се съобразява.Мисля,че резултатът от мача е абсолютно реален.Гара беше така опазен,че не се знаеше на терена ли е или не.Ако бъдем честни наистина на Левски играта се върти около него.Не може и да става дума за уговорки този мач.

Локо ни надигра тотално.Ако не беше Акалски можеше да изгубим с още 1-2 гола разлика.Просто се случи това,което много хора очакваха.На титулярите им свършиха батериите,а резервите ни не са на тяхната класа.Тук наистина и Ясен може да има вина,защото в не един мач сме виждали Жо и Гара да седят на терена след като мача вече е решен.
И пак съм съгласен с Милчо...Играта на Левски се върти около Гара,което я прави много предсказуема.Опазиш ли Гара,опазваш Левски. Друг факт от вчера..Продължаваме да правим идиотски грешки,които ни костват много.Явно не са се обиграли достатъчно.За пореден път се вижда,че селекция в движение носи своите рискове.Аз лично имам своите съмнения към работата на Гонзо и Ясен,но мисля,че не трябва да правим трагедии от този мач.Просто Локо бяха в пъти по-свежи от нас.

След мача с Литекс,много фенове крещяха по форума:"Защо не пуснаха Кривия!!!"Сега видяхте ли защо?Защото е слаб!Добре,че няма да го гледам срещу Славия!
"Просто Локо бяха в пъти по-свежи от нас."
Защото бяхме с двама пенсионери в средата!Не един,а цели двама!Пенсионери,които след 20мин. "издъхват"!Оттам нататък-две "дупки" в средата...Какво да очакваме в нападение или в защита?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2010 13:48

deepblue1963 написа:След мача с Литекс,много фенове крещяха по форума:"Защо не пуснаха Кривия!!!"Сега видяхте ли защо?Защото е слаб!Добре,че няма да го гледам срещу Славия!
Защото бяхме с двама пенсионери в средата!Не един,а цели двама!Пенсионери,които след 20мин. "издъхват"!Оттам нататък-две "дупки" в средата...Какво да очакваме в нападение или в защита?

Ами Гаджев? Той е млад но вече половин година няма силен мач. И не съм съгласен с теб.Кривия тича и се забелязваше много повече от Дани Младенов,Иса и Огнянов взети заедно. Както и да е.Всеки си има мнение
110 години любов!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 окт 2010 14:04

groti написа:
deepblue1963 написа:След мача с Литекс,много фенове крещяха по форума:"Защо не пуснаха Кривия!!!"Сега видяхте ли защо?Защото е слаб!Добре,че няма да го гледам срещу Славия!

Ами Гаджев? Той е млад но вече половин година няма силен мач. И не съм съгласен с теб.Кривия тича и се забелязваше много повече от Дани Младенов,Иса и Огнянов взети заедно. Както и да е.Всеки си има мнение

Тичаше до тъча,за да спори със съдията вместо да се концентрира върху играта си!Реферът ли му е виновен,че цял мач един извеждащ пас не даде?Или реферът му е виновен,че си изпроси ЧК?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 31 окт 2010 14:11

Естествена е радостта на феновете на НАЙ-СЛАБИЯ отбор в Лига Европа(нула точки и нула отбелязани гола!!!),но нека не забравят,че и на тях Локо може би няма да прости(освен ако предварително нещо....сещате се),и то само след 2 кръга!По-важно за нас е друго-Левски да излезе от ситуацията с добра игра и победа в четвъртък,ето защо аз съм на стадиона и ще подкрепям Левски,сега е момента да се преброим ИСТИНСКИТЕ левскари-четвъртък 20ч.-Герена!САМО ЛЕВСКИ,ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 окт 2010 14:12

Ясен е пътник още от назначението си. На всички трябва да им е ясно, че той е само един бушон. Сиреч предпазител. Да гори при очакван гаф на онзи с ниското чело, дето го видяхме колко е футболист в Рен и сега седнал да се мери с Наско. Той е тактически неграмотен. За справка- загубите ни от Лил, Ловеч и Локо Пд са от тактическо естество. Това за сделката за Гарра Дембеле е чиста проба Сашодиковщина. Просто ни надиграха. По- скоро ни излъгаха. Но и това го има във футбола. Сравнете тяхната средна линия с нашата. При нулево КПД на средната линия да смениш крило с централен нападател...Какво да коментираме повече. Нашите дърти овни в средата не знаеха къде се намират.Ни спринт, ни пас, ни удар. Електичката е на техните години, а видяхте каква е разликата. Те на времето не бяха по- лоши от него. Но сега не могат. Добре че влезе цигането та се пораздвижиха малко. Противникът нямаше по- класни футболисти от нас. Просто за този мач бяха заложили на точните изпълнители конкретно на всяка една позиция. И резултатът не закъсня. А ние как я караме. ЕДНИ И СЪЩИ футболисти играят по ЕДИН И СЪЩИ начин срещу всички отбори.Няма изненада, няма надлъгване, няма тактика. Гонзо това знае- това бае. За повече няма акъл. Ясенчо, горкият, смее ли да каже нещо. Веднага ще го натирят. Прави най- разумното за себе си. Мълчи, слушка и си прибира париците. На Левски е нужен треньор с авторитет. Доказано име. Да изпълни съблекалнята с присъствие. Пред който тарторите да сведат глави. Да го слушат и да се УЧАТ. А не някой, който си е облякъл новите дрехи и е дошъл в София.И специалист, който да работи със защитата. Защото във всеки мач ни блъскат по един- два гола. Понякога и повече. Доста ни вкараха и слабаците. До сега бяхме все +1, но тези времена свършиха. Това главозамая пловдивската група и те изгубиха представа къде са и кои са. Освен срещу почти унищожения ЦСКА, срещу друг сериозен отбор в България ние нямаме победа. Сега в четвъртък пак ще берем срам. Лил като домакини играха с 5 резерви, сега ще бъдат с титулярите. Ние какво ще правим, като само титуляри си имаме.Несменяеми. И уморени. На които еднообразната тактика явно им е втръснала.Тройка. На свечеряване. После Кокала ще се мъчи да докаже, че неправилно е бил изгонен. Той беше много дълго време помощник и доста тънкости е понаучил. Аз лично се притеснявам за този мач. Дано е напразно. Та за истината. Левски в момента е един уморен и пресказуем отбор с добри футболисти и слаби треньори. С много власт концентрирана в ръцете на един некомпетентен директор с когото не иска да работи нито един уважаващ себе си доказан специалист. Спомнете си само колко треньори отказаха оферти през лятната пауза при настоящите условия. За да откажат на Левски, значи че причината е доста сериозна. Или директорските правомощия трябва да се трансформитат с отрицателен знак, или в краен случай отборът да се освободи от цялата пловдивска управленска групичка. Това е само мнение. Решението е на собственика. Дано някой го прочете и му докладва. По сайтовете пише, че в отбора има и такива.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Левски”