Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот vvessel » 31 окт 2010 11:30

TIESTO написа:каква легенда може да е тоя ,вкарал някой друг гол на чорбата и възхвала до небесата не ме карай да се смея пълен смешник като футболист като цяло,легенди в левски колкото искаш ама не и тоя боклук.Иначе за треньора разбира се че трябва да се разкара

Смешник си ти, освен това и Левскар не си щом пишеш подобни неща за Гонзо. Гонзо вкара не няколко а 15 гола на чорбата. Като излизаше на терена прасетата сваляха гащи до колена. Сам ни е правил шампиони. Вкарвал е 24-5 гола за сезон в шампионата само. И играеше всеки мач като за последно. Гонзо може да не е бил най-великия играч , но беше много голям. Той сега се зае да ни измъкне от калта и ни измъкна. А свинете от години са до гуша в тиня и никой не иска да им влиза в кочината и да се занимава с психодиспансера им.
Но треньора не става. Жалко че Гонзо го избра а не се разбра с Илиян Илиев

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 31 окт 2010 12:00

Моето лично мнение е, че тези които искат смяна на треньора искат просто незабавни титли и трофеи, а не изграждане на отбор, който може да постигне нещо в ШЛ след това. Жалко (за вас), че натам вървите наистина, като паднете от Лил и ако стане гаф със Славия и Ясен ще литне.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 окт 2010 12:23

veseo написа:Моето лично мнение е, че тези които искат смяна на треньора искат просто незабавни титли и трофеи, а не изграждане на отбор, който може да постигне нещо в ШЛ след това. Жалко (за вас), че натам вървите наистина, като паднете от Лил и ако стане гаф със Славия и Ясен ще литне.

Явно не си от Левски щом говориш за феновете му във второ лице. Предполагам не си гледал и доста от мачовете на Левски. Основното при тези мачове е че Левски се движи в низходяща линия. Ако си от цска и литекс и съжаляваш че ще сменят Ясен е ясно защо. Но ако харесваш Левски по принцип, не знам как може да ти хареса отбора през последния месец. А тази игра може да се дължи главно на треньорска работа. И то некачествена.

Потребителски аватар
TIESTO
Контакти:

Мнениеот TIESTO » 31 окт 2010 12:49

vvessel написа:
TIESTO написа:каква легенда може да е тоя ,вкарал някой друг гол на чорбата и възхвала до небесата не ме карай да се смея пълен смешник като футболист като цяло,легенди в левски колкото искаш ама не и тоя боклук.Иначе за треньора разбира се че трябва да се разкара

Смешник си ти, освен това и Левскар не си щом пишеш подобни неща за Гонзо. Гонзо вкара не няколко а 15 гола на чорбата. Като излизаше на терена прасетата сваляха гащи до колена. Сам ни е правил шампиони. Вкарвал е 24-5 гола за сезон в шампионата само. И играеше всеки мач като за последно. Гонзо може да не е бил най-великия играч , но беше много голям. Той сега се зае да ни измъкне от калта и ни измъкна. А свинете от години са до гуша в тиня и никой не иска да им влиза в кочината и да се занимава с психодиспансера им.
Но треньора не става. Жалко че Гонзо го избра а не се разбра с Илиян Илиев

имаш право на мнение приятелю ,аз също щом него харесвам тоя не означава че не съм левскар ,станами много криво във варна имаше един плакат гунди и иванов на него тоя лие заслужил най-много че почнахте и с гунди да го сравнявате,пълно посмешище на футболист(ръгбист)хайде остани със здраве 8-)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 31 окт 2010 13:15

Да, сменете го. Даже и ако искате го обесете.
И запалете стадиона и закрийте клуба. Баси феновете, дето има в тази България... обърнете поне малко поглед на запад, бе хора :x
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 31 окт 2010 13:25

Имам следните въпроси към Я.Петров:
1.Защо взехме К.Щърков,след като ще пускаме Мюлдер отляво,когато го няма Минев?Какво трябва да се случи,за да видим Калин в игра?Ако е чак такъв "слабандурник",защо беше привлечен той,а не някой друг?
2.Тевия за "украшение" ли го имаме в отбора?Същото като по-горе...
3.Акалски показа най-стойностна игра от вратарите в Левски.Защо го държаха толкова дълго извън групата?При колебливата игра на Митрев и слабата форма на Петков?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 31 окт 2010 14:38

Не задавай тези въпроси към Ясен, братле. От него нищо не зависи. Знаеш кой команда. Само че не поема никаква отговорност за решенията си. Той изгони Рабех, Топчо, Мечо, Хичо, Сърмата, Бензукан, сега на Гошо Петков е хвърлил мерак. Уж докладвал на Батков. А взе Щърков, Тевия и Кривия. Без коментар. За холандците няма заслуга. За Гаррата не знам.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 31 окт 2010 14:48

wilge написа:Не задавай тези въпроси към Ясен, братле. От него нищо не зависи. Знаеш кой команда. Само че не поема никаква отговорност за решенията си. Той изгони Рабех, Топчо, Мечо, Хичо, Сърмата, Бензукан, сега на Гошо Петков е хвърлил мерак. Уж докладвал на Батков. А взе Щърков, Тевия и Кривия. Без коментар. За холандците няма заслуга. За Гаррата не знам.

Само не казвай че Гонзо реди състава. Миналата година когато той го редеше Левски играеше по-добре, като се има предвид че миналата година Гара го нямаше. Сега просто има кой да вкарва, но всичко останало е зле. Ако Левски устискат да не загубят мач до края на годината това ще е голям успех и Ясен ще остане. Но при очертаващите се 2 поредни загуби ще е глупост да го държат повече. А това за кой кого изгонил и защо едикойси играе е друг не, треньора има също заслуги. Защото ако е треньор на място и знае какво иска и какво може,ще удари по масата и ще държи на своето. Ако от Ясен нищо не зависи по-добре да си ходи и да дойде някой от когото зависи.

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 31 окт 2010 14:48

deepblue1963 написа:Имам следните въпроси към Я.Петров:
1.Защо взехме К.Щърков,след като ще пускаме Мюлдер отляво,когато го няма Минев?Какво трябва да се случи,за да видим Калин в игра?Ако е чак такъв "слабандурник",защо беше привлечен той,а не някой друг?
2.Тевия за "украшение" ли го имаме в отбора?Същото като по-горе...
3.Акалски показа най-стойностна игра от вратарите в Левски.Защо го държаха толкова дълго извън групата?При колебливата игра на Митрев и слабата форма на Петков?

+1
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 окт 2010 14:52

И да трябва да се сменя - сега не е момента.За мен Ясен изобщо не трябваше да става треньор на Левски,но го назначиха.Сега трябва дамо да ги подкрепяме.И в друга тема казах,че имам много съмнения откъм дуета Ясен-Гонзо,но не мисля,че е добър момент за смени,оставки и прочие.Все пак вървим що-годе добре.
110 години любов!

Върни се в “Архив”