Минаха 12 часа от загубата и реших да напиша мнението ми за положението в отбора на сърцето ми.Признавам че вчера гледах само първото полувреме на мача.В момента ние сме в класическа криза-такава която е нормална за полусезон.Само че е страшно кандидат шампион с 3-загуби за 12-кръга.Та на темата да се върна как същите тези играчи бяха в превъзходна форма през август и септември,а сега когато излязат на терена все едно се виждат за първи път.РОТАЦИЯ е нещото което ни изяде главата на нас.
Дани Младенов-след Аик-няма изигран мач това момче.Ами имаш Киров имаш още решения за този пост.
ЖО-неузнаваем през този месец октомври всичко в пълна сила важи и за него.
Вратарите-тук темата е болна но мое лично мнение е че не в тях е вината-поне не цялата.
Мюлдер-пълен крах последните 6-мача,но продължава да е титуляр.
Защитата-тя за три месеца няма изигран мач значи няма какво да и коментирам.
Гаджев,Тасевски,Йовов и Кривия-те трябваше да бъдат лидери,но кунтузии и други фактори попречиха.
Дембеле-единсвения светъл лъч на който му свършиха батериите вече.
И какво се получи-г-н Георги Иванов ние колко футболисти имаме на щат?
На колко им се плаща заплата,а въобще дадохте ли им това което им се полага за ЛЕ.
РОТАЦИЯТА ни изяде главата ,защото когато знам че както и да играя ще съм винаги титуляр естествено е да не се хвърлям на 100%.дА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ В ЛЕВСКИ има много футболисти които само си изпълняват проф.задължения.
Левски има футболисти,има страхотна публика,има перфектна база-другите големи ВИЕ В НАШИЯ САМОЛЕТ ЛИ СТЕ.
ЗА вас говоря-Георги Иванов,Тодор Батков,Константин Баждеков.
Някой ще попита къде е Ясен Петров-да не ставаме смешни човека няма вина,той само подготвя отбора-ЕТО ЗАТОВА СЕ СЛУЧИ ТОВА ТОЗИ МЕСЕЦ.Защото физически сме много добре,а това е критерий за добре свършена работа,НООООООООООООООООООООООООООООООО ДА ГО БЯХА ОСТАВИЛИ ДА СИ РАБОТИ ЧОВЕКА.
Истината за Левски.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Истината за Левски.
LEVSKI_FOREVER
Re: Истината за Левски.
Твърде много очакваме от отбора, всички в Левски говореха още по време на добрите резултати, че отбора не е сработен и можем да очакваме истински резултат от работата на новия треньорски щаб догодина. Мисля че са наясно и какви са проблемите и как да ги решат, но трябва време. Къде бяхме миналата година къде сме сега?!
В страни от това анализа ти е верен, но се съмнявам някой в Левски да не е наясно със ситуацията. Аз лично съм ставал свидетел на три поредни титли и какви ли още не успехи и още ми е трудно да свикна с факта, че отбор като Локо ПД идва с идеята да ни бие на Герена.
Има обаче и нещо гнило, поне според мен, Левски игра безобразно, последните мачове не бяха на високо ниво, но не бяха безобразни (изключвам Спортинг, но няма база за сравнение Спортинг - Локо) и изведнъж е така от нищото безобразие, дори след гола нямаше традиционния натиск до дупка. Дали този мач не беше част от сделката за Гара Дембеле?!
Бил съм на стадиона и пак ще бъда и ще съм там както бях и миналата година при всички загуби и слаби мачове. Левски си е Левски и не е нито Батков нито Гонзо - Левски това сме ние - публиката, бащите ни, дядовците ни, децата ни и никой няма да го промени!!!
В страни от това анализа ти е верен, но се съмнявам някой в Левски да не е наясно със ситуацията. Аз лично съм ставал свидетел на три поредни титли и какви ли още не успехи и още ми е трудно да свикна с факта, че отбор като Локо ПД идва с идеята да ни бие на Герена.
Има обаче и нещо гнило, поне според мен, Левски игра безобразно, последните мачове не бяха на високо ниво, но не бяха безобразни (изключвам Спортинг, но няма база за сравнение Спортинг - Локо) и изведнъж е така от нищото безобразие, дори след гола нямаше традиционния натиск до дупка. Дали този мач не беше част от сделката за Гара Дембеле?!
Бил съм на стадиона и пак ще бъда и ще съм там както бях и миналата година при всички загуби и слаби мачове. Левски си е Левски и не е нито Батков нито Гонзо - Левски това сме ние - публиката, бащите ни, дядовците ни, децата ни и никой няма да го промени!!!
това с точките за Гарата и сделката е такава тема за която ще ни санкционират и двамата,но гнилите неща в нашия футбол не са от вчера и днес.Кой знае какво са намислили президентите за това първенство.Гледай само мачовете днес и в понеделник как ще завършат.Все пак ЦСКА трябва да се върне в борбата ето това е мизерната истина за нашия футбол-докато дойдат БАТЕ,ДЕБРЕЦЕН,ЖИЛИНА и ще става по страшно.
LEVSKI_FOREVER
Браво ти си там, ама къде бяха другите?! нали мача беше от 18ч, не беше неделя, времето беше подходящо, можеше да вали?!май само пак на приказки си останаха някои. Гледам много теми в четвъртък всички на стадиона. Да всички, ама там е лесно и без приканване става и ще се напълни стадиона, ама кога на мач от първенство поне 10-12000, май май скоро няма да е, предвид и идването на зимата. Хора, които си намират оправдания и не са си направали труда да са на стадиона( с изключение на хората от провинцията, за тях е по-сложно) ми е смешно да плюят отстрани по отбор и ръководство. Свършете си първо вие работата, пък после може да взимате позиция и да плюете, отстрани е най-лесно да се дава акъл.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
когато август и септември пишех , че балона ще се спука и че Левски ще започне да губи вие ми се смеехте и казвахте какви големи победи прави и как Дембеле е най-добрия ! Да тогава биехте но я погледнете кой отбори победихте-келнерите на Калмар,последния в същото това супер първенство АИК,неорентирания ЦСКА(не без помоща на съдията) и другите колоси в нашето първенство, и сега когато доидоха що годе добри отбори какво стана ? Черноморец-загуба,Спортинг-разгром,Лил-загуба,Литекс-загуба,Локо пд-загуба ! Да лесно е да биеш Видима,Калиакра,Миниоро,Берое и Черно море с помоща на съдията но с малко по-добрите отбори само загуби! Дано биете Лил в четвъртък , но дано сте си научили урока- Отбор не се прави за 2 месеца а поне за 2 години 

"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!
-
- Контакти:
Абе народе, кога ще разберете, че мина времето в БГ да се става шампион с 1 загуба 2-3 равенства и по-малко от 10 инкасирани гола за сезон. Силите леко се поизравниха и не мисля, че не трябва да правите трагедии от няколко загуби, 2 от които в Европа, където е ясно, че просто са си няколко класи над нас(най-вече заради значително повечето пари влагани в спорта).
- irriducibile1936
- Контакти:
Лично мнение:Многото контузии и умората в отбора ви доведе до това..естествено и ние се бяхме подготвили много добре за този мач и просто имахме и малко късмет да отбележим първи.Според мен се случват такива неща и не е редно да се говори за кризи и глупости...иначе както казах и преди мач, късмет от тук нататък на софиянци(Левски)
ПС: Имаме приятелски взаимотношения ама имаше две наркоманчета в сектор В дето незнаеха къде се намират и постоянно мятаха средни пръстове..тъпо, но въпреки това късмет на Левски занапред

ПС: Имаме приятелски взаимотношения ама имаше две наркоманчета в сектор В дето незнаеха къде се намират и постоянно мятаха средни пръстове..тъпо, но въпреки това късмет на Левски занапред

NON MOLLARE MAI !
ПРЕДИ НЯКОЛКО КРЪГА СТ.МЛАДЕНОВ /А ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ / ОПРЕДЕЛИ ЛЕСКИ КАТО ОБИКНОВЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР СЪС СЛАБА И НЕОРИЕНТИРАНА ЗАЩИТЕ ТРОМАВА ХАЛФОВА ЛИНИЯ И ЕДНСТВЕННО С ДОБЪР НАПАДАТЕЛ КОЙТО ЗАЕДНО СЪС СЪДИЙСКИТЕ ,,АВАНТИ '' ДЪРПА ЛЕСКИ НАПРЕД . МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ДИСЦ.КОМИСИЯ БЕШЕ НАКАЗАЛА РЕАЛНО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БОЯ В ЛОВЕЧ , А ТЕ СА ПОНЕ ОЩЕ 4 , КАКВО ЩЕЩЕ ДА СТАНЕ ? и още нещо дали този пъТ БФС ЩЕ СЪБЕРЕ КУРАЖ И ЩЕ НАКАЖЕ ДЕМБЕЛЕ ЗА ДЪРПАНЕТО НА СЪДИЯТА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО КАНАЛ 3 (по правилник на бфс 8 мача )?
Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 31 окт 2010 10:00, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви!
Причина: Пиши с малки букви!
истината е че паткофф е закъсал сериозно за пари...сериозно се съмнявам за мачовете с черноморец,сливен и локо-пд.мисля че и в 3 мача участие взе и кривия/йовов 

подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
agresor написа:ПРЕДИ НЯКОЛКО КРЪГА СТ.МЛАДЕНОВ /А ТОЙ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ / ОПРЕДЕЛИ ЛЕСКИ КАТО ОБИКНОВЕН СРЕДНЯШКИ ОТБОР СЪС СЛАБА И НЕОРИЕНТИРАНА ЗАЩИТЕ ТРОМАВА ХАЛФОВА ЛИНИЯ И ЕДНСТВЕННО С ДОБЪР НАПАДАТЕЛ КОЙТО ЗАЕДНО СЪС СЪДИЙСКИТЕ ,,АВАНТИ '' ДЪРПА ЛЕСКИ НАПРЕД . МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО АКО ДИСЦ.КОМИСИЯ БЕШЕ НАКАЗАЛА РЕАЛНО ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В БОЯ В ЛОВЕЧ , А ТЕ СА ПОНЕ ОЩЕ 4 , КАКВО ЩЕЩЕ ДА СТАНЕ ? и още нещо дали този пъТ БФС ЩЕ СЪБЕРЕ КУРАЖ И ЩЕ НАКАЖЕ ДЕМБЕЛЕ ЗА ДЪРПАНЕТО НА СЪДИЯТА КОЕТО ВИДЯХМЕ ПО КАНАЛ 3 (по правилник на бфс 8 мача )?
МИЛИ СОПОЛАНКОВЦИ,
Тройчо Младенов го знаем колко разбира от футбол ! Специалист по срамни Загуби !!! В момента натирен да работи нейде дето футбола се играе като хоби !!! Треньора, който си го познават само майка му и баща му и никъде в Европа!!!

Обикновения "средняшки отбор" за един месец смаза от бой шампиона и третия в Швеция и третия от Белгия.
Загубата ни вчера от Локото е била договорена при продажбата на Дембеле и е била част от сделката !!!! Всичко останало , което се прави от ръководството и футболистите след мача е един театър за да се замаже продажбата на мача !!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !