Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKAEOTBORA
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Мнениеот CSKAEOTBORA » 31 окт 2010 01:34

POPCORN написа:
Alex написа:прав си е човекът - в тая мръсна държава с тоя мръсен народ, всеки така се чувства.
И Бербо, когато играеше в националния, имаше такива изцепки и още много други примери се сещам...... просто България си е един сървайвър, където "твоите" хора те мразят, плюят, обиждат без грам срам от нещата, които говорят и накрая са ти приятели, ама само на успехите.............. ;)

и обикновено най-сърцатите си го отнасят... щото другите не ги е8е кой колко ги псува и мрази...

значи като вкара гол и добре играе може да му ръкопляскаме а като играе ганкиното не може да си казваме мнението така ли?На нас феновете много пвоече ни е кофти за загубите отколкото на тоя човек.той си взима 7-8 бона на месец и животр здравйе здравей!А ние се ядосваме,че Берое ни прави луди!

И аз да бях, щях да ги напсувам! Как може КАТО ДОМАКИНИ ДА НИ НАДВИКВАТ 100 ЧОВЕКА БЕ, ТОВА СЕ СЛУЧВА ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТКАКТО Е СЪЗДАДЕН КЛУБЪТ! ЗА МЕН ЧОВЕКА СИ Е ПРАВ, ТОЙ БЕШЕ НАЙ-АКТИВЕН ОТ НАЩЕ, БЕШЕ НАЙ-СЪРЦАТ! ЦСКА ДО ГРОБ!!! И СТИГА С ТИЯ БОЙКОТИ, НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ КАТО БОЙКОТИРАТЕ, ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ, АЗ ЛИЧНО СЕ СРАМУВАМ, ЧЕ НИ НАДВИКВАТ НЯКАКВИ СЕЛЯНИ! СРАМОТА! ТОВА НЕ Е ПУБЛИКАТА НА ЦСКА!!!
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!

krum_15
Контакти:

Мнениеот krum_15 » 31 окт 2010 08:31

napalno pravilno !!!!Fenovete si plashtat za da doidat na ma4a!!!Nikoi ne e po-velik ot sektor G!!

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 31 окт 2010 08:58

Да определено не е редно да се псуват феновете макар че с техните протести заслужават малко повече от псуване,просто на човека му избиват балансите.Защо се недоволства?Нима не победиха?До вчера бяха в дълбока криза,ние сме хората който сме длъжни да сме на стадиона и да ги подкрепяме да излезнат от дупката,нашата ръка е много важна за тях сега.Да ръководството сътвори огромни глупости,огромни щети,но отбора не носи вина,НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СМЕ ТАМ ЗА ПОДКРЕПА.Ако с тази игра бяха били Рапид щеше да има огромни аплодисменти и суперлативи и щяха да са герой с характер и тн. ,но когато стававъпрос за излизане от кризата и такава игра с Берое са боклуци.това е нещото което не мога да разбера и да си обясня.ТОЗИ ОТБОР НЕ РЪКОВОДСТВО А ОТБОР НАРЕЧЕН ЦСКА ИМА ЛИ ИЗОБЩО ОСТАНАЛИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ,или е само слугинаж? едни на фенклуба и други на ръководство.Иначе съм за наказание на Минев но не и вадене от отбора така кризата ще е по огромна и ще се отрази и на другите

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 31 окт 2010 11:10

cska_90 написа:По принцип-много малоумна постъпка от негова страна!!! :evil: :evil:
Но тия дето бяха на стадиона неска(50-те човека- :lol: :lol: :lol: )заслужават много повече от една псувня!! :evil:

Точно така.Нали всички почти вьв форума защитавате Титан.Каде бяхте.На стадиона е имало около 100 души,а ние отвьн бяхме 1000.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

fbox7

Мнениеот fbox7 » 31 окт 2010 13:06

Тази тема трябва да бъде заключена поне според мен,тъй като е в абсолютна вреда на ЦСКА и подтиква към интриги и раздори между фенове и отбор. В момента в това положение в което се намираме нямаме нужда от подобни теми .... Нека модераторите помислят върху това и с заключването на темата помислят и за ЦСКА ! Благодаря ви

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 31 окт 2010 13:21

samocskasamo написа:
cska_90 написа:По принцип-много малоумна постъпка от негова страна!!! :evil: :evil:
Но тия дето бяха на стадиона неска(50-те човека- :lol: :lol: :lol: )заслужават много повече от една псувня!! :evil:

Точно така.Нали всички почти вьв форума защитавате Титан.Каде бяхте.На стадиона е имало около 100 души,а ние отвьн бяхме 1000.

:) :) :) спри се ще ме скъсаш от смях отвън бяха най-много 300 човека(репортера на нова тв ни го каза).На стадиона бяха по малко,но вината за това е на протестиращите.Как няма да ни надвикат като старозагорци бяха 2 пъти повече и събрани в една клетка.
Последна промяна от motg на 01 ное 2010 00:16, променено общо 1 път.

miki85
Контакти:

Мнениеот miki85 » 31 окт 2010 13:37

Аз се нервирам давам си последните пари да ходя да ги гледам бях един от 500 зрители дошли с последни сили и нерви да ги подкрепям аз му пляскам той ме псува. Аиде аз съм фен и да псувам кои ще ме види мен или ще ми обърне внимание ама на 1 футболист не му отива да плюва срещу своите вънка тоя селянин гнусен да отива при брат си на гейарена
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 окт 2010 14:24

samocskasamo написа:

5000 хиляди.. я сте били 200 я не...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 31 окт 2010 16:53

За изгонване не знам, но най-малко трябва да получи солидна глоба. Не може футболист да си позволява подобни реплики спрямо феновете на отбора. Когато играеш зле, феновете имат право да са недоволни. Щом не искаш да те освиркват има два варианта: или играеш с пълни сили, или не ставаш футболист.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”