Какво става?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Какво става?

Мнениеот birabecks » 06 мар 2009 21:31

Първо да кажа - Честито,Локомотивци! И едно голямо "Благодаря!" на нашите футболисти,за това което направиха днес.И едно голямо "ГУСТО,МАЙНА!". ;) Дотук добре.Вторият полусезон започва прекрасно.Обаче,днес се случи и нещо неочаквано.Галето на полувремето звъняла на Перуци/Б.Михайлов/,за да му каже,че съдията ни е ощетил,а след мача заяви "Тоя няма да свири повече в А група" !?!? Нашата президентка,която питаше "Ама и такъв мач/за купата/ ли има?",която не е стъпвала на Лаута,изведнъж,влезе "много вътре в нещата"...Пичове,ми тя някой ден,ще изкара отбора от някой мач...като Юри Галев или Томас Лафчис...Как така изведнъж?Каква е тази метаморфоза,каква е причината? И се питам - какво става?! п.п А сега отивам да празнувам-имаме повод. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Какво става?

Мнениеот smash_the_reds » 06 мар 2009 21:38

Ами сигурно Галя някой много я е поОТРАКАЛ навътре в нещата през зимната пауза ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 06 мар 2009 21:41

smash_the_reds написа:Ами сигурно Галя някой много я е поОТРАКАЛ навътре в нещата през зимната пауза ;)

Ами точно това ме притеснява. :roll:

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 06 мар 2009 21:44

Защо?Нека и тя е навътре в нещата-да се научи да ги разбира и поема надълбоко като един истински собственик на футболен тим!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 мар 2009 08:26

Има защо да си претиснен БираБекс ,сега и тя ще започне да "разбира" от футбол като наш СЕЛЮЮ и тогава и двата отбора немогът да се оттървът от тия две пиявици.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 09 мар 2009 20:22

емо73канар написа:Има защо да си претиснен БираБекс ,сега и тя ще започне да "разбира" от футбол като наш СЕЛЮЮ и тогава и двата отбора немогът да се оттървът от тия две пиявици.

Притеснен съм наистина.Още повече,че се почнаха концесии,не знам си кво...и изведнъж ГТ се активизира.Почна да върти телефони,да дава изявления...не е нормално.Сега прочетох,че Зума се завръща- това определено е добре.Вие,канарите,не го харесвате,меко казано...Но е факт,че ако имахте човек като него,Сельо нямаше да може да си разиграва коня.Това е лично мое мнение,може и да не съм прав...Ще видим.Не ни остава друго,освен да чакаме.

Върни се в “Локо Пловдив”