Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

honda
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот honda » 30 окт 2010 22:49

Не си заслужава един треньор да бъде сменян затова ,че е загубил (вече) няколко мача. Но когато между феновете се е водил спор дали треньора трябва да бъде махнат или не и съотношението е било приблизително 50:50 то винаги се е стигало до оставка на треньора. В такъв случай колкото по-рано толокова по-добре.
Ясен има възможност да отговори на въпроса става ли за Левски или не още в четвъртък срещу Лил.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 30 окт 2010 22:51

honda написа:Не си заслужава един треньор да бъде сменян затова ,че е загубил (вече) няколко мача. Но когато между феновете се е водил спор дали треньора трябва да бъде махнат или не и съотношението е било приблизително 50:50 то винаги се е стигало до оставка на треньора. В такъв случай колкото по-рано толокова по-добре.
Ясен има възможност да отговори на въпроса става ли за Левски или не още в четвъртък срещу Лил.

Според мен отговора е ясен.
много ясен
НЕ ЯСЕН
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 30 окт 2010 22:54

Ясен трябва задължително да си ходи а с него и този който го доведе Гонзо,като цяло самото назначение на Ясен си беше грешка споделял съм го и с приятели че където и да отиде Ясен отначало отборите тръгват силно а след това стават безумно слаби така беше и с Черно море,Локо Пд По въпроса за Гонзо ми е чудно защо Батков го търпи по-слаб спортен директор от него сме нямали нито селекция не може да направи,нито правилен избор за треньор тя селекцията я направиха на Батков приближените мениджъри.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 22:56

[quote="SANSIRO7"

Как определяш кой е левскар и кой не.Аз не съм 14 а на 3 по 14 и това, че Гонзо е бил сносен футболист не значи, че е добър ръководител.Смятам, че не му сече пипето да не казвам нещо по-лошо. А с Ясен двамата съсипват добри футболисти в момента защото хал хабер си нямат от тактика. Направо не мога да го повярвам, че ще го кажа но да взимат Балъков да им оправи защитата.[/quote]

За Балъков съм на 100% съгласен. Но на Гонзо не му трябва да разбира от тактика. Това е работа на треньора. Той трябва да се оправя с дисциплината и мисля че се справя за сега. Ако има пръст и в селекцията , смятам че добре се справя и с това. Но Ясен не е за такъв голям отбор. И до сега нищо чудно че не е постигал кой знае какъв успех.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 22:58

Гонзо и спортен директор пппхахахахахах стига бе такова животно НЕМА. гонзоро и ясен ще ви докарат до дъното ;) 100%, бъдете сигурни,че и батков ви е намислил изненади ;) още през зимната пауза ще се разделите с Тасевски,Гаргарата и Жо ,защото вашия човек мисли само за парите си ;)
catch me ... if you can !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 23:02

BaLoN написа:Гонзо и спортен директор пппхахахахахах стига бе такова животно НЕМА. гонзоро и ясен ще ви докарат до дъното ;) 100%, бъдете сигурни,че и батков ви е намислил изненади ;) още през зимната пауза ще се разделите с Тасевски,Гаргарата и Жо ,защото вашия човек мисли само за парите си ;)

Личи си, че си червен Балон. Ясно е че мразиш Гонзо. Ясно е и за какво (15 гола). Но за БатАков си прав. Дано продаде Левски преди да разпродаде играчите.

baigen4o1974
Контакти:

Мнениеот baigen4o1974 » 30 окт 2010 23:40

да време му е да си ходи и ако ме питате мене отдавна съм го махнал е само където не съм БАТКОВ.....................

Потребителски аватар
n0.merCy
Контакти:

Мнениеот n0.merCy » 30 окт 2010 23:45

Ехеееееееееее , чакайте бе... Вие полудяхте ли ?
Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 31 окт 2010 00:17

Дайте да изгоним Ясен,Гонзо,батков,Баждеков и т.н.Абе дайте всички и всичко да махаме!Ще назначим нови-ако не бият всеки мач с по 5-0 и тях ще изритаме,после нови и нови и нови и.....важното е да махаме някой,не може така....да не би Гонзо и Ясен да разбират футбола повече от нас-едва ли.

Потребителски аватар
sin_fen_1
Контакти:

Мнениеот sin_fen_1 » 31 окт 2010 01:13

Абе чудя се само нарочно ли правите такива интриги или наистина сте толкова болни мозъци! Ясен и Гонзо вдигнаха на крака Левски... бяхме заприличали на чорбата миналата година... паднахме от спортинг... кво ви изненадва толкова...каде ще сравнявате португалското първенство с българското... факт е че загубихме с унизителен резултат ама това го има във футбола! Мачът с Черноморец не ми го бройте за загуба... това беше благотворителен шоу мач! Отидахме в Ловеч и съдиите ни срязаха по най-грозния възможен начин... факт е и че не бяхме на висота ама ако не бяха тези отсъждания най-малкото нямаше да загубим. Не съм забравил мачът със сливен... ако някой не помни резултатите ни в сливен последните 2 години ще му ги припомня... X. Каквото и да си говорим сливен е чорбарски отбор скачат на 150% а в сливен се играе трудно... преди мачовете с Оксер по времето на Мъри Левски игра контрола във сливен и отново завърши X. Който разбира от футбол знае, че има места където всеки отбот изпитва трудности да играе... с Лил е същата работа както и със спортинг... Истината е че трябва да им покажем кои сме в четвъртък! С локото съм съгласен че бяхме мноооогоо зле особенно първото полувреме. Тука не трябва да забравяме и фактът че трима наистина много ключови футболисти отцъстваха... Не играхме добре паднахме това е положението... Само незнам как даже сте си помислили да си зададете този въпрос... "трябва ли да се смени Ясен??" В Четвъртък всички на стадиона мощно САМО ЛЕВСКИ и като ги опукаме тъпите франсета искам този който е пуснал темата да влезе и да каже трябва ли да се махне Ясен! Всички истински ЛЕВСКАРИ са зад Ясен Петров! САМО ЛЕВСКИ!!!

Върни се в “Архив”