ПЛАН "Подкрепа до безкрай - титли до безкрай"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bojiTHEmaster
Контакти:

Re: ПЛАН "Подкрепа до безкрай - титли до безкрай"

Мнениеот bojiTHEmaster » 30 окт 2010 22:38

Браво на автора. Най-хубавата тема във форума. Трябва да е важна! Най-малкото заради дни като днешния, в които, заслепени от разочарование сме готови да стигаме до крайности. Една такава тема, която винаги да стои като ореол в челото на форума, ще ни припомня защо сме тук - а именно за да обичаме и подкрепяме отбора ни, отбора на народа!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 30 окт 2010 22:39

sentinel написа:на левскарите най им харесвам като почнат да мечтаят,да се забавляват, да четат приказки,да се надиграват :lol:
и като паднат на земята и като вземе да ги боли почват да се вайкат и да пъшкат как и защо било станало

:lol:

да...а на вас ви харесва да страдате,да режете греди,да се биете с полицията и с който ви падне и да печелите,продадени мачове...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 23:13

Съгласен съм да подкрепяме отбора до край. Проблема е че не може да се подкрепя един треньор без идеи. До сега от последните 4 мача имаме 3 загуби и равен. Ако след мача със Славия загубите са вече 5 тогава ??? Ще подкрепяш ли безкрай или ще искаш смяна на треньора? Мисля че не сме прасета и можем да мислим разумно.

peh
Контакти:

Мнениеот peh » 30 окт 2010 23:17

А в Германия последните 4 отбора в класирането - Гладбах, Кьолн, Щутгарт и Шалке са играли финал в Европейски турнир... А някои дори и са го спечелили...

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 30 окт 2010 23:18

napred_trizvezdni_1948 написа:Браво на автора, мечтателник като всички вас, не гледате реално...

Така е, бате. Левски е идеал! Вярно е, че повечето сме мечтатели. И се гордеем с това! Понякога наистина не гледаме реално. Но се гордеем с това! Обичаме приказките. И се гордеем с това! Е, не е като да крадем gsm-и или да нарежем гредите и да се гордеем с това, но всичко е въпрос на ценностна система.

И преди, и сега, ЛЕВСКИ значи СВОБОДА!

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 30 окт 2010 23:30

vvessel написа:...Мисля че не сме прасета и можем да мислим разумно.

Точно който мисли разумно би трябвало да се досети, че човек който е нареждал състава добре и отбора е играл добре, то най-вероятно пак ще го направи ако бъде оставен да работи!!! И колкото и да е чудно за някого, винаги съм бил против тренерските смени. Против смяната на Мъри бях, против смяната на Вуцов, против смяната на Кокала, против смяната на Ратко, макар последния наистина да ме беше уморил с упоритостта си... Я да помислим, дали нямаше отбора много по-бързо да излезе от дупката ако Батков не беше пипал Наско и Мъри? Дали щяхме да минем през деветте кръга на ада, за да се очистим и да почнем всичко от начало??? Тема за размисъл!
[offtopic]И отговора:
Отбора щеше да си мине през кризата и отново щеше да се вдигне и да мачка! Без да се налагат всичките тези болезнени промени. Дано Батков си е научил урока, че без нова кръв отбора умира. Дано![/offtopic]

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 23:38

Пепо написа:
vvessel написа:...Мисля че не сме прасета и можем да мислим разумно.

Точно който мисли разумно би трябвало да се досети, че човек който е нареждал състава добре и отбора е играл добре, то най-вероятно пак ще го направи ако бъде оставен да работи!!! И колкото и да е чудно за някого, винаги съм бил против тренерските смени. Против смяната на Мъри бях, против смяната на Вуцов, против смяната на Кокала, против смяната на Ратко, макар последния наистина да ме беше уморил с упоритостта си... Я да помислим, дали нямаше отбора много по-бързо да излезе от дупката ако Батков не беше пипал Наско и Мъри? Дали щяхме да минем през деветте кръга на ада, за да се очистим и да почнем всичко от начало??? Тема за размисъл!
[offtopic]И отговора:
Отбора щеше да си мине през кризата и отново щеше да се вдигне и да мачка! Без да се налагат всичките тези болезнени промени. Дано Батков си е научил урока, че без нова кръв отбора умира. Дано![/offtopic]

Абсолютно съм съгласен с теб. Проблема е, че за 1-2 месеца треньора не може да окаже голямо влияние върху отбора. Трябват му поне 4-5 месеца. Затова Левски в началото имаше успехи. Ето, че вече след 5 месеца се усеща треньорското умение (неумение). Много искам Ясен да ме опровергае до края на годината. Както се казва - "А дано, ама надали".

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 30 окт 2010 23:46

Нито капка страх , нито крачка на зад - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!: :!: :!:
Последна промяна от kokic1986 на 02 ное 2010 11:14, променено общо 3 пъти.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 30 окт 2010 23:50

vvessel написа:Абсолютно съм съгласен с теб. Проблема е, че за 1-2 месеца треньора не може да окаже голямо влияние върху отбора. Трябват му поне 4-5 месеца. Затова Левски в началото имаше успехи. Ето, че вече след 5 месеца се усеща треньорското умение (неумение). Много искам Ясен да ме опровергае до края на годината. Както се казва - "А дано, ама надали".

Точно за това не веднъж и Гонзо и Ясен го казаха докато бяхме на гребена на вълната - истинското лице на отбора ще се види напролет! И за това говоря, че не може за месец, два да се видят резултатите, нужно е поне един сезон и половина. Не може при първите признаци на непостоянство да се правят промени. Не случайно дадох за пример отбора, който направи Любо Пенев. Ако го бяха оставили да работи без да му се месят в работата, отбора му щеше да се сработи и щеше да мачка, но те сами си го направиха. При кризата, която ние преживявахме щяха да вземат поне една, две титли. Литекс миналия шампионат просто бяха най-малко слаби и затова станаха шампиони. Айде да не слагаме розовите очила и да не тръгваме по розовия път! :)))

dozo
Контакти:

Мнениеот dozo » 31 окт 2010 00:13

Момчета, ето и моето скромно мнение: Не трябва да имаш голяма уста, а да работиш упорито и последователно. Ето кое е разковничето на успеха. Не е хубаво да се изхвърляш като например: "Ние ще сме първи на полусезона" или "Ние ще станем шампиони, защото сме най-силни" - цитирам най-вече Гонзо. Няма такива филми, просто човек трябва да е по-скромен. Хубаво, виждаш нещо положително в отбора - не се възгордявай, толкова ли е сложно? Думите и хвалбите се изпитват във времето, не го ли разбират някой хора не знам. Бъди по-скромен и по-добре кажи: "Да, харесва ми как играе отбора. Има положителни неща. На всички ни се иска да продължаваме в същия дух. и т.н.". Когато извадиш голяма уста на показ тя просто се запушва в даден момент. Докато има такива изхвърлячи, ще има и грозни провали. Това е всемирно правило... От мене толкоз.

Върни се в “Левски”