slash1912 написа:Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзонямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!
Темата е да сменим ли Ясен. А тези които са против Гонзо просто не са левскари. Или са на по 14-15 години и не знаят какво значи Гонзо за Левски и какво е направил той за отбора. И пак той ни измъкна от дупката миналата година. Но с новия треньор хич не ги виждам нещата. По-точно той хич не ги вижда. Стискам палци да ме опровергае до края на годината та и следващата ама не съм нито с розови нито със сини очила. Жалко че Гонзо нещо се сдърпа с Илиан Илиев. Той показа че от нищо може да направи нещо. А Ясен е на път от нещо да направи нищо .Дано бъркам, много се надявам да не е така