Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
Всички на Герена в четвърък.Там е мача на истината.След нас - потоп.
-
- Контакти:
Стига глупости !!! Заради 2,3 или 5 мач не трябва да правим такива трагедии,а да подкрепим отбора. Гонзо каза,че истинското лице ще се види след НОВА ГОДИНА !!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
-
- Контакти:
Стига глупости !!! Заради 2,3 или 5 мач не трябва да правим такива трагедии,а да подкрепим отбора. Гонзо каза,че истинското лице ще се види след НОВА ГОДИНА !!!
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
-
- Контакти:
Не знам дали Ясен трябва да се смени, ама май доста такива фенове (визирам автора на темата) трябва да получат доживотна забрана да стъпват на мачове на Левски! Трябвало ли да се смени Ясен? НЕ, НЕ ТРЯБВА! То по тая логика, че отборът имал еди колко си загуби, дали ако в Англия действаха така, САФ щеше да е тренер на Юнайтед толкова време? Като сте такива спецове, изкрайте си един лиценз за треньор, отивайте да се молите на Батков или на някой друг и да ви видиме що за стока сте. Няма такава простотия, като отбора бие - най-добрите сме, а като пада - тоя не ставал, ония не ставал, да махаме треньора и други такива. Почвате да ставате ЖАЛКИ с такива теми!
- фифи перото
milen_4o0o написа:Стига глупости !!! Заради 2,3 или 5 мач не трябва да правим такива трагедии,а да подкрепим отбора. Гонзо каза,че истинското лице ще се види след НОВА ГОДИНА !!!
Коя Нова година?!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Hellkeeper написа:Не знам дали Ясен трябва да се смени, ама май доста такива фенове (визирам автора на темата) трябва да получат доживотна забрана да стъпват на мачове на Левски! Трябвало ли да се смени Ясен? НЕ, НЕ ТРЯБВА! То по тая логика, че отборът имал еди колко си загуби, дали ако в Англия действаха така, САФ щеше да е тренер на Юнайтед толкова време? Като сте такива спецове, изкрайте си един лиценз за треньор, отивайте да се молите на Батков или на някой друг и да ви видиме що за стока сте. Няма такава простотия, като отбора бие - най-добрите сме, а като пада - тоя не ставал, ония не ставал, да махаме треньора и други такива. Почвате да ставате ЖАЛКИ с такива теми!
Абе как ще сравняваш Ясен със САФ ??? Аз принципно съм против смяна на треньор след 2-3 загуби, ако си личи че в него има потенциал. Ама загубите за месец са 5 и потенциал има само във футболистите. В треньора нещо не го виждам. Да ми припомниш някой път с подходящи смени да е променил развоя на мач. Или да сме паднали след добра игра , но малшанс. Локото днес направо си ни надиграха. И изобщо при всяка атака на който и да е отбор изтръпвам. В отбора няма никаква стабилност и постоянство. Никаква тактика не прозира. Нито идея. Днес специално цареше пълен хаос.
- slash1912
- Контакти:
Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзо
нямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзо

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- фифи перото
slash1912 написа:Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзонямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!
Ходили сме...и ще дойдем и във В група да ви видим...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
- Контакти:
vvessel написа:Абе как ще сравняваш Ясен със САФ ??? Аз принципно съм против смяна на треньор след 2-3 загуби, ако си личи че в него има потенциал. Ама загубите за месец са 5 и потенциал има само във футболистите. В треньора нещо не го виждам. Да ми припомниш някой път с подходящи смени да е променил развоя на мач. Или да сме паднали след добра игра , но малшанс. Локото днес направо си ни надиграха. И изобщо при всяка атака на който и да е отбор изтръпвам. В отбора няма никаква стабилност и постоянство. Никаква тактика не прозира. Нито идея. Днес специално цареше пълен хаос.
Къде видя да ги сравнявам? Давам ти го като пример, че в Англия не сменят треньорите след няколко загуби! Ти искаше ли да си ходи, като отстранихме Калмар, АИК, след победата над Гент и ЦСКА?
- slash1912
- Контакти:
фифи перото написа:slash1912 написа:Момчета,не ми е работа да съм в този форум,но някои неща ми направиха силно впечатление и затова ще споделя моето мнение с вас.
Не знам дали трябва да смените Ясен,но виждам че повечето от вас са и против Гонзо!Хайде,Ясен не е левскар,да кажем,че той може лесно да бъде жертван,но да си против легенда като Гонзонямам думи...Много бързо забравят някои какво е дал той на Левски,а може би тогава още не са ходили на стадиона!
Ходили сме...и ще дойдем и във В група да ви видим...
Ние вече няма да сме там...

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]