Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот james » 30 окт 2010 21:41

Ако възприемате Ясен като млад треньор тръгнал да гради сериозен отбор то трябва да приемете, че ще има и такива мачове. но ако си мислите че с 10 нови футболисти и дузина пенсионери ще станете ей така шампиони то ви чака съдбата на цска и единствено може да се надявате на поредната платена титла.

death_to_death
Контакти:

Мнениеот death_to_death » 30 окт 2010 21:41

Абе какви фенове сте вие, дето след 2-3 слаби мача веднага викате оставка и не знам си какво?!
Петров е млад и перспективен треньор.Разберете, че ръководството все още не е правило селекция С ПАРИ, там е причината за непостоянството!
И Джанини като се махне, кой ще дойде??? Някои хора смо повтарят "мъри, мъри" като папагали, ама не си спомнят явно тампере и т.н. Или искате оня п*дераст с обеците Наско?! Със сигурност тоя нещастник Сираков прави подмолни интриги срещу тренера.

Все пак, сигурен съм, че отборът ще се вдигне!

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 30 окт 2010 21:42

Жоржиньо написа:
vvessel написа:Добре де, само аз ли съм на мнение, че защитата не знае какво да прави, а преди това Иво Иванов беше един от най-добрите в "А" група а Милиев беше относително стабилен. Веско Минев не играеше толкова безумно а Мюлдер като дойде показа класа , която после просто изчезна. Не мислите ли че треньора е виновен ?!? Да не говорим че Жоазиньо трети мач поред е безумно слаб а упорито (тъпо и упорито) го държат до последно а се сменя Дани Младенов. Никакви разигравания в средата и никаква идея в нападение. Разчита се на индивидуални изяви а този мач само на някакви изсипвания...
Всичко това показва сериозна треньорска слабост и Левски все още няма никакъв стил на игра което е следствие от първото.

Точно тва казвам и аз ... формата на играчите ни рязко спада .. все едно не тренират .. :!:

Как да не тренират.Идете и сами се убедете в Студенски град. :lol:
А иначе по-сериозно:"Левски"се ползува с уникален медиен конфорт, който прави мечешка услуга на отбора. Спомнете си когато ЦСКА печелеха, случеше ли се да засекат някой футболист късно в бар, го съсипваха от критики:бил пияница и т.н. При "Левски"положението е на 180 градуса. дори футболистите да са пияни като кирки, те се защитават с тезата:Ами като печелят нека се радват. Ето, че бумеранга се върна. Само дето си мислех, че ще е малко по-късно.

ivankolev77
Контакти:

Мнениеот ivankolev77 » 30 окт 2010 21:44

САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 30 окт 2010 21:45

james написа:Ако възприемате Ясен като млад треньор тръгнал да гради сериозен отбор то трябва да приемете, че ще има и такива мачове. но ако си мислите че с 10 нови футболисти и дузина пенсионери ще станете ей така шампиони то ви чака съдбата на цска и единствено може да се надявате на поредната платена титла.

Не знам от кой от двата Локомотив-а си, но едва ли има чак такова значение. Много точно си го казал.

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 30 окт 2010 21:46

Българска раута.

И с кого ще го сменим? Вили Вуцов ли? А като докараме друг 'специалист' дали ще си излезем от групите и ще напишем новата история?

Не може ли просто да оставите човекът намира. (/човек=Ясен)

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 21:49

ADP написа:Mного интересно, отборът изпада в някаква мини-криза и веднага да сменяме Ясен. Кой ще дойде ? В Холандия Фейнорд загуби 0:10 миналата седмица, отборът не е изпадал никога в такава криза, намира се в дъното на класирането и въпреки всичко ръководители и фенове гласуваха доверие на мениджъра. Ние в България кога ще се научим, че за да стигнем до някаква определена цел трябва да платим определена цена. В нашия случай това се явяват загубите - окей, загубили сме 4-5 мача, по-важното е да се извлече поука, да има някакво развитие. Сигурен съм, че ще го видим в отбора, обаче за мантелитета на средностатистическия фен ми е трудно да го повярвам.

Как е ОК че сме загубили 4-5 мача за 1 месец !?!?!? Това може да е ОК за Видима или за Миньор, но не и за Левски. Още като назначаваха Ясен за треньор бях против , но реших да изчакам да видя какво ще направи. Е, всички видяхме. Доволни ли сте? Аз лично не съм. До сега главно Гара ни вадеше мачовете. Не видях някаква гениална тактика или надиграване. Нито надхитряне. Просто до сега треньора не мисля че е повлиял на развитието на някой мач. Левски го караха главно на дух и на индивидуални способности. Вече обаче нещата стават неспасяеми. Ако бием Лил в четвъртък ще е някакво чудо. Да ви припомня че току що паднахме от Локо Пловдив които нямат победа над Левски на Герена от десетки години. (Ако някой знае колко са годините да напише) Принципно съм против смяната на треньори след загуба, просто така. Но много се насъбра и лошото е че игра няма. Миналата година по това време имаше игра -няма резултати. Тази година последния месец ги няма и двете

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 30 окт 2010 21:51

Махнете го и идете на хала на чорбата-без пари, без публика но с нагъл президент.
Хора разберете проблема не са треньорите и съдийте а келешите на терена които мислят за едно-пари и фолкзвезди.
Те са хората които (не)могат да вкарат топката в противниковата врата, те са виновни и донякъде медиите които преекспонират всяко по-добро изпълнение на младите футболисти и те стават звезди преди да се научат да направят три последователни правилни паса.
Проблем са и великите футболни президенти които искат резултати веднага и доставят световно неизвестни футболисти от страхотни дестинациЙ.

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 30 окт 2010 21:53

Ясен задължително трябва да остане поне до лятото...да не кажа и година след това. Никой не може да направи чудеса за няколко месеца. Наистина, селекцията е добра, но да не забравяме, че са много нови футболисти...те също имат нужда от адаптация. На мен също не ми харесват загубите, но създадем ли хаос с една рокада сега...ще страдаме до края на сезона
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 30 окт 2010 21:58

Ясенчо е отчаян некадърник,но левскарите го усетиха твърде късно!

Върни се в “Архив”