Излиза ли ЦСКА от кризата ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Излиза ли ЦСКА от кризата ?

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 21:19

Аиде да ви видя мненията,ДА или НЕ, напишете, защо така мислите... :)

Според мен ЦСКА започва да изплува от тинята и моето мнение е че вече можем да мислим за атака на първите места.Условието е ясно - Победи до края на полусезона!Разликата в точките вече не е така голяма и имаме реални шансове за първите места :)

Второто условие ,обаче е феновете да се завърнат на стадиона и да подкрепят отбора.Следващият ни домакински мач е с Локо Пловдив,ако спечелим преди това мача с Пирин ,мачът с Локо Пловдив ще се окаже решаващ за ЦСКА и това на кое место ще зимуваме !!! :)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
liany
Контакти:

Re: Излиза ли ЦСКА от кризата ?

Мнениеот liany » 30 окт 2010 21:20

Не за жалост.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 30 окт 2010 21:26

Не!!!!
В ЦСКА няма криза,има "Италиански недоразумения"!
В 2 мача получаваме 4 гола,сети се сам защо!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 окт 2010 21:29

BaLoN написа:Аиде да ви видя мненията,ДА или НЕ, напишете, защо така мислите... :)

Според мен ЦСКА започва да изплува от тинята и моето мнение е че вече можем да мислим за атака на първите места.Условието е ясно - Победи до края на полусезона!Разликата в точките вече не е така голяма и имаме реални шансове за първите места :)

Второто условие ,обаче е феновете да се завърнат на стадиона и да подкрепят отбора.Следващият ни домакински мач е с Локо Пловдив,ако спечелим преди това мача с Пирин ,мачът с Локо Пловдив ще се окаже решаващ за ЦСКА и това на кое место ще зимуваме !!! :)

Ами за мен лично, кризата е чисто психологическа. За мен лично ЦСКА има потенциал. Според мен лично, ако публиката е зад отбора, не зад ръководството, а да е на стадиона - да подкрепя отбора - няма кой да спре ЦСКА, но УВИ.........
Лидерите на фен-клубовете са против максимата: "Ако имаш проблем - изправи се срещу него" Т.е Всеки един протест ще бъде в пъти по-добре отразен на стадиона. Но....друго си е да се базикаме от форума, че в сектор Г има 20 премръзнали фена. Е.......от тази криза на дали скоро ще излезе ЦСКА..........за жалост

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 окт 2010 21:29

Локо Пловдив много трудно ще ги бием с тази игра. Гледах днес и техния мач и да ти кажа ако повторят същата игра и ние ще си тръгнем с поне 2 гола.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 30 окт 2010 21:41

Няма как да мисля, че излизаме от криза след като така насилствено мъчат момчета като Мишел Платини да вкара гол. Аз съм да се даде още шанс на италианеца. И да се мисли за догодина.
ИзображениеИзображение

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 30 окт 2010 21:42

Я се скрий че си смешен, по- трагични от това никога не са били. Ако изобщо някога си гледал ЦСКА, де.
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

GeNtLeMaN
Контакти:

Мнениеот GeNtLeMaN » 30 окт 2010 21:44

С минимална победа над Берое извоювана в 93та минута? Разбира се......във фантазията ти.

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 30 окт 2010 21:44

Е няма такъв смях... някакви псевдофенове на Левски след две-три загуби пишат този да сменяме, онзи да сменяме, а феновете на ЦСКА след 2 победи, да излизаме от кризата, ставаме все по-добри, ще се борим за титлата, а допреди няколко седмици беше точно обратното и после след няколко кръга пак се обръщат ролите... :|
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
NightSKill
Контакти:

Мнениеот NightSKill » 30 окт 2010 21:46

BaLoN написа:
stannn написа:Локо Пловдив много трудно ще ги бием с тази игра. Гледах днес и техния мач и да ти кажа ако повторят същата игра и ние ще си тръгнем с поне 2 гола.

Само да ти кажа ... НИЕ не сме левски приятелю ;),а когато ние феновете сме на стадиона и подкрепяме отбора,победата ни над такива противници като Локо Пловдив е сигурна според мен ;)

Добре след 2 победи си мислите че можете да биете всеки.Локо пловдив е по-силен(според мене) от Миньор и Берое така че ще ви е трудно.
Само Левски

Върни се в “ЦСКА”