Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

martoo9000
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот martoo9000 » 30 окт 2010 21:25

siniq_fen написа:Заеби.. Аз предлагам на всеки 3-4 загуби да сменяме треньори, директори.. Ми значи за 1 сезон трябва да сменяме по 4-5 тренера, к'во ще кажете ?

Ами тогава кажи защо сменихме треньора и спортно техническия директор след като станахме шампиони?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 21:26

PFC Litex написа:Левски в момента го надиграват тактически, защото играта им е ясна и малките деца, а тя е като играта от едно време Иванков -> Гонзо, сега е вратар (понеже и тях сменяте като носни кърпички) -> Дембеле.

Присмяла се кука на кривата бука...
Недей да ръсиш "мъдрости" ами целувай ръката на Гриша, която цака на съдиите щото без тях за никъде не сте. Видя се и в Европа. Вече трети мач срещу Левски бива подпиране, може, ама това на Левски вече беше мазохизъм да не викнат съдия от чужбина. И с тоя куц треньор щяхме да ви бием , щото вашия е по-куц ама нали не сте само 11...

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 30 окт 2010 21:26

Нищо няма да стане с Ясен. Той и ние само слушаме алабалистиките на Гонзо.
Какъвто е отбора сега, такъв ще е и след Нова година, защото Ясен и Гонзо нямат необходимите качества.
Кел файда като изостанеш на 6-9 точки от лидера.Ще загубим и от Славия другия кръг, която утре резонно ще падне в Ловеч.
Аз съм отдавна за Дуци - с калпав материал в Сливен се мъчи, но за мен отборът му играе добър и приличен футбол.
Помнете ми думите, че Дуци рано или късно ще се докаже! Дано не е в отбор различен жт Левски.
Може да нява диплома, но футбола му е много по-ясен, отколкото на Ясен!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 21:32

RageAgainst написа:Първо ще кажа,че не съм чел нито едно от горните мнения.

Защо да го сменяме Ясен?Защото трябва да се действа типично по "български" ли?

Само едно ще кажа:
Ако наистина искаме да покажем на всички,че сме отбор с европейско мислене и фенове,всички трябва да подкрепим ръководството и футболистите в трудни моменти като този!

Т'ва е!

Ами ако искаш просто да си напишеш мнението няма лошо, но ако питаш защо да се смени трябва и да прочетеш някой коментар. Иначе съм съгласен да подкрепим отбора и ръководството в тежък момент , но при положение че "тежкия момент " е дошъл в резултат на неграмотност от страна на някой от ръководството , тогава ще е идиотщина да ни бият наред а ние да ръкопляскаме като малоумни. До края на годината Ясен ако не покаже защо трябва да остане в Левски да се измита преди да е направил по-големи поразии.

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 30 окт 2010 21:33

bistan75 написа:Той не трябваше въобще да се назначава.Вън от Левски и той и Гонзо.Не мога да повярвам че сме толкова трагични в защита.Левски винаги са имали най-добрата защита и вратар.Не може да ги нареди тоя.Тоя шампионат свърши.Честито на Литекс. Дано догодина да сме шампиони.ВЪН ВСИЧКИ БОКЛУЦИ.САМО ЛЕВСКИ.
Колега,ти явно си много "в час" със футбола в България-само след 12 кръга вече знаеш кой ще е шампион.Браво!Сигурно си докарваш и добри суми от "тото-то",след като футболното ни първенство ти е ясно....Тоя не могъл да ги нареди,а ония?Ония нареди ли ги бе?Казваш "ВЪН ВСИЧКИ БОКЛУЦИ"....ок,тръгвай си и без това пишеш само глупости.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2010 21:34

vvessel написа:
PFC Litex написа:Левски в момента го надиграват тактически, защото играта им е ясна и малките деца, а тя е като играта от едно време Иванков -> Гонзо, сега е вратар (понеже и тях сменяте като носни кърпички) -> Дембеле.

Недей да ръсиш "мъдрости" ами целувай ръката на Гриша, която цака на съдиите щото без тях за никъде не сте. Видя се и в Европа. Вече трети мач срещу Левски бива подпиране, може, ама това на Левски вече беше мазохизъм да не викнат съдия от чужбина. И с тоя куц треньор щяхме да ви бием , щото вашия е по-куц ама нали не сте само 11...

Преди малко разбрах, че Батков се е продал на Ганчев и за това днес загубихте.
Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 21:36

PFC Litex написа:
vvessel написа:

Преди малко разбрах, че Батков се е продал на Ганчев и за това днес загубихте.

Утре стискай палци съдиите да са си взели "заплатата" от който трябва че Славия няма да ви легне

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2010 21:38

Защо трябва да стискам палци? - мнението ми за утрешният мач отдавна съм го споделил, защото аз оранжеви очила нямам и се стремя да споделям обективно мненията си
Изображение

ADP
Контакти:

Мнениеот ADP » 30 окт 2010 21:40

Mного интересно, отборът изпада в някаква мини-криза и веднага да сменяме Ясен. Кой ще дойде ? В Холандия Фейнорд загуби 0:10 миналата седмица, отборът не е изпадал никога в такава криза, намира се в дъното на класирането и въпреки всичко ръководители и фенове гласуваха доверие на мениджъра. Ние в България кога ще се научим, че за да стигнем до някаква определена цел трябва да платим определена цена. В нашия случай това се явяват загубите - окей, загубили сме 4-5 мача, по-важното е да се извлече поука, да има някакво развитие. Сигурен съм, че ще го видим в отбора, обаче за мантелитета на средностатистическия фен ми е трудно да го повярвам.

ivankolev77
Контакти:

Мнениеот ivankolev77 » 30 окт 2010 21:41

Да<
още утре цялото ръководство трябва да си подаде оставката

Върни се в “Архив”