Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Мнениеот miros » 30 окт 2010 21:37

redman написа:Абе хора, не ви ли писна, на мен лично ми писна, в тоя форум, както и в нашата публика е пълно с комплексари, които чакат едно грешно отиграване и като почнат да плюят, та чак като дъжд. Колко играчи съсипате бе момчета, като сте такива разбирачи, що сте на трибуните а не долу на терена. Имам чувството че в някакъв момент сте били отрязани от някоя школа и айде сега да ги смачкаме тия долу на терена. Ами кво от това като взимат заплати, и те са хора. Я някой от вас, било то ученик или работещ си представи че по цял ден на училище или работа го обиждат и му викат некъдърник - дали ще се подори представянето или ще се влоши. Малко са пердетата, дето от такива неща не се връзват. Ами погледнете любимия на мнозина в нашата агитка Ливърпул - в момента любимците на Копа са тотални дупки - Стиви Джерард, Торес и Карагър са трагични до сега, ама чухте ли някой да ги освирква. Как това ще им помогне да излязат от кризата? И още нещо - срам за тези, които допуснаха комплксарското синьо джудже и сбирщината му, дето след спечелената купа вместо да се радват викаха "Бий..."да се чувстват в София у дома си. И феновете на Юнайтед, а доскоро и на Ливърпул бойкотираха собсвениците си, ама бяха вътре на стадиона. Аз също съм срещу тези собственици, те копаят гроб на отбора ни, но футболистите каква вина имат? Да не би те да са ги избали? Спрете, след двете победи, които се случиха на отбора, да се опитвате с поредните простотии да напомпвате напрежение. Не печелим нищо ако отбор пада, напротив, по-вероятно е след добри гри някой биснесмен с прилично състояние да поиска да вложи някой лев и да изгни титаните от любимия отбор, никой не би искал да купи разбит тим. Спрете вече с простотиите, мога да ви цитирам кои сте, защото в този форум сте 7-8 човека все едни и същи простотии правите, а уж се пишете цесекари. Минев може и да не е най-добрия ни десен бек за всички времена, но поне има сърце и се бори със зъби и нокти. С такива като него и Спаско, който също не спряхте да плюете, както и Маркиньош, ще се спаси този сезон. А догодина дано се стабилизираме малко и с нов собственик и нов треньор, да сглобим приличен тим и отново титлата да си дойде където и приляга най-много.

Я цитирай кой са тези.Аз никога не сън си позволил да псувам наш футболист на мач.Дори и Бербатов след пропуските с Левски(макар и да ни костваха титла).
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 окт 2010 21:39

stannn написа:
Кашчей написа:Касабов не напусна ли Ринг още в началото на месеца?Или си пишеш по инерция :roll:

Не съм чул, но последните мачове ми липсваше с неговите коментари.
А да питам защо не пуснаха в новините си че Гонзо показа среден пръст на публиката в дербито и че псуваше като каруцар. Или защо не дадоха мелетата в агитката на Левски миналия сезон, а в тази на ЦСКА не ги пропускат. Ако това не е тенденция здраве му кажи.

Ако работя в Ринг бих ти отговорил, но не работя там, та въпросите ти остават без отговор от мен.

Тенденция е, ама вие сами сте си виновни за тази тенденция.Всъщност, в България медиите обслужват предимно "Левски" и ЦСКА и не ми казвай, че не е така, защото за вас се пише под път и над път, а за "Ботев" (примерно) почти нямаше информации, а там ставаха интересни неща.

ПП-Не мислиш ли, че ставате смешни и от двата лагера, като винаги казвате: "Ама защо за .... нищо не казват (правят)"?!?На мястото на точките се слага името на "вечният враг".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
rostiii
Контакти:

Мнениеот rostiii » 30 окт 2010 21:41

BaLoN написа:
rostiii написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=267856
"Йордан Минев: Как си представяте феновете да ми ръкопляскат, а аз да ги обиждам"
Действително се чуха думите:"А сега пляскайте,да ви е....а м....а.",НО КАК ТОЧНО ПЪК РАЗБРАХА,ЧЕ ДУМИТЕ СА НА МИНЕВ,А НЕ НА НЯКОЙ ОТ ПУБЛИКАТА?Камерата беше до терена,а те го чуха!?!?Или някой им подсказа???Точно на тези интриганти ли почнахте да вярвате?И вие ли станахте техни проводници?А ако наистина точно Веско Минев,който дере земята за ЦСКА,го е казал,замислете се ЗАЩО!!!
САМО ЦСКА!!!!

ТОВА Е ЙОРДАН МИНЕВ,а не Веско ;) хахах и го е казал,защото обича ЦСКА и го боли,че подкрепата идва само когато ЦСКА е шампион ! Срам за истинските фенове на най-великия отбор,защото ние трябва да подкрепяме отбора ВИНАГИ !!!

Така е,грешката е моя!За Данчо Минев говоря,разбира се!Но ме е яд толкова много на сульо,пульо и т.н.,че не се замислих!Както и да е!
САМО ЦСКА!!!

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 30 окт 2010 21:47

miros написа:
redman написа:Абе хора, не ви ли писна, на мен лично ми писна, в тоя форум, както и в нашата публика е пълно с комплексари, които чакат едно грешно отиграване и като почнат да плюят, та чак като дъжд. Колко играчи съсипате бе момчета, като сте такива разбирачи, що сте на трибуните а не долу на терена. Имам чувството че в някакъв момент сте били отрязани от някоя школа и айде сега да ги смачкаме тия долу на терена. Ами кво от това като взимат заплати, и те са хора. Я някой от вас, било то ученик или работещ си представи че по цял ден на училище или работа го обиждат и му викат некъдърник - дали ще се подори представянето или ще се влоши. Малко са пердетата, дето от такива неща не се връзват. Ами погледнете любимия на мнозина в нашата агитка Ливърпул - в момента любимците на Копа са тотални дупки - Стиви Джерард, Торес и Карагър са трагични до сега, ама чухте ли някой да ги освирква. Как това ще им помогне да излязат от кризата? И още нещо - срам за тези, които допуснаха комплксарското синьо джудже и сбирщината му, дето след спечелената купа вместо да се радват викаха "Бий..."да се чувстват в София у дома си. И феновете на Юнайтед, а доскоро и на Ливърпул бойкотираха собсвениците си, ама бяха вътре на стадиона. Аз също съм срещу тези собственици, те копаят гроб на отбора ни, но футболистите каква вина имат? Да не би те да са ги избали? Спрете, след двете победи, които се случиха на отбора, да се опитвате с поредните простотии да напомпвате напрежение. Не печелим нищо ако отбор пада, напротив, по-вероятно е след добри гри някой биснесмен с прилично състояние да поиска да вложи някой лев и да изгни титаните от любимия отбор, никой не би искал да купи разбит тим. Спрете вече с простотиите, мога да ви цитирам кои сте, защото в този форум сте 7-8 човека все едни и същи простотии правите, а уж се пишете цесекари. Минев може и да не е най-добрия ни десен бек за всички времена, но поне има сърце и се бори със зъби и нокти. С такива като него и Спаско, който също не спряхте да плюете, както и Маркиньош, ще се спаси този сезон. А догодина дано се стабилизираме малко и с нов собственик и нов треньор, да сглобим приличен тим и отново титлата да си дойде където и приляга най-много.

Я цитирай кой са тези.Аз никога не сън си позволил да псувам наш футболист на мач.Дори и Бербатов след пропуските с Левски(макар и да ни костваха титла).

Кво да ги цитирам - върни се една страница назад и ще видиш. Ако пък ми кажеш че не си чувал как ги емват от петата минута Сашо Тонев, Спас, Зехиров миналата година, преди време точно Бербатов, Томаш, още по-отдавна Костадинов и т.н. Ние в това отношение сме най-зле в БГ. А после - що няма българи в отбора ни, що нямаме юноши и т.н. А забравих и Виданов, и кой ли не още! Е как да стане, те да не са коне с капаци. Ми по-добре да сме с 11 чужденци, те поне не разбират като ги псуват!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 30 окт 2010 21:54

redman написа:
miros написа:

Кво да ги цитирам - върни се една страница назад и ще видиш. Ако пък ми кажеш че не си чувал как ги емват от петата минута Сашо Тонев, Спас, Зехиров миналата година, преди време точно Бербатов, Томаш, още по-отдавна Костадинов и т.н. Ние в това отношение сме най-зле в БГ. А после - що няма българи в отбора ни, що нямаме юноши и т.н. А забравих и Виданов, и кой ли не още! Е как да стане, те да не са коне с капаци. Ми по-добре да сме с 11 чужденци, те поне не разбират като ги псуват!

Съгласен съм с теб.Не само за споменатите играчи а и за много други.Но това е български манталитет.Не е правилно,но е така.Много неща не са правилни(в държавата),но са така-български манталитет.Но футболистите взимат сериозни заплати за българският стандарт на живот така,че ако това им влияе да отидат на психолог.

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 30 окт 2010 21:58

Аз бих постъпил точно като него,вие си го заслужавате,нямате никакво право да говорите против играчите,когато им трябваше подкрепа-не я получиха,вие сте измекяри за мен,нищо не става от вас-300 души протестиращи отвън,мммааалеее вие сте били много бе,а аз си мислех че сте към 5-6 хил.,СРАМ-300 ДУШИ СИ ПРАВЯТ ТАМ НЕЩО СИ :lol: :lol: :lol: :) :) :) .Стига сте насаждали напрежение бе БОКЛУЦИ,а си подкрепете отбора,мамини синчета такива.

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 30 окт 2010 22:04

Съгласен съм с теб.Не само за споменатите играчи а и за много други.Но това е български манталитет.Не е правилно,но е така.Много неща не са правилни(в държавата),но са така-български манталитет.Но футболистите взимат сериозни заплати за българският стандарт на живот така,че ако това им влияе да отидат на психолог.[/quote]

Не е само манталитета, нещо при нас си е сбъркано, ей сега чета едно интервю на Майкъла - ебахти и хейтъра. Радуканов е смешен, трявало да играем с двама нападатели. Е това кво е, уплаши се че няма да го викнат за президент, и понеже го е страх да атакува титаните директно, плюе по най-уязвимото ни звено. Това човече е, дето викаше Гочето - съскане на змии. Много малко истински армейци са останали, дето са безкористни и желаята само най-доброто. Трябва истинските, чистите фенове, дето не са платени, дето си обичат отбора и милеят за него, първо да се очистят от сганта, дето прави дивиденти на гърба на отбора, дето за да го подкрепя взима пари, после да се очистят от управниците в клуба ни, дето и те ни превърнаха в летище, и само печабата и прането на пари или тотото ги интересува. А накрая, ама май, най-важното, да изгоним тия наши легенди, дето си мислят че след тях футбол в ЦСКА не е имало, дето само плюват, въртят интриги, съскат и гледат как да скубят от отбора докато са живи. Е тогава приятелю, ще имаме читав отбор, дето може и две три поредни титли да направи, и игра да извади, пък и още някой европейски гранд да победи!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 22:07

king1979 написа:Аз бих постъпил точно като него,вие си го заслужавате,нямате никакво право да говорите против играчите,когато им трябваше подкрепа-не я получиха,вие сте измекяри за мен,нищо не става от вас-300 души протестиращи отвън,мммааалеее вие сте били много бе,а аз си мислех че сте към 5-6 хил.,СРАМ-300 ДУШИ СИ ПРАВЯТ ТАМ НЕЩО СИ :lol: :lol: :lol: :) :) :) .Стига сте насаждали напрежение бе БОКЛУЦИ,а си подкрепете отбора,мамини синчета такива.

БРАВО момче,не знам на кой отбор си фен,но мнението ти е много правилно според мен !!! +1000000000000000000000000000000000000
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 30 окт 2010 22:15

redman написа:Съгласен съм с теб.Не само за споменатите играчи а и за много други.Но това е български манталитет.Не е правилно,но е така.Много неща не са правилни(в държавата),но са така-български манталитет.Но футболистите взимат сериозни заплати за българският стандарт на живот така,че ако това им влияе да отидат на психолог.

Не е само манталитета, нещо при нас си е сбъркано, ей сега чета едно интервю на Майкъла - ебахти и хейтъра. Радуканов е смешен, трявало да играем с двама нападатели. Е това кво е, уплаши се че няма да го викнат за президент, и понеже го е страх да атакува титаните директно, плюе по най-уязвимото ни звено. Това човече е, дето викаше Гочето - съскане на змии. Много малко истински армейци са останали, дето са безкористни и желаята само най-доброто. Трябва истинските, чистите фенове, дето не са платени, дето си обичат отбора и милеят за него, първо да се очистят от сганта, дето прави дивиденти на гърба на отбора, дето за да го подкрепя взима пари, после да се очистят от управниците в клуба ни, дето и те ни превърнаха в летище, и само печабата и прането на пари или тотото ги интересува. А накрая, ама май, най-важното, да изгоним тия наши легенди, дето си мислят че след тях футбол в ЦСКА не е имало, дето само плюват, въртят интриги, съскат и гледат как да скубят от отбора докато са живи. Е тогава приятелю, ще имаме читав отбор, дето може и две три поредни титли да направи, и игра да извади, пък и още някой европейски гранд да победи![/quote]
За Майкъла съм напълно съгласен.Той не е фен на ЦСКА.Той е от "зелената партия"

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 30 окт 2010 22:18

BaLoN написа:
king1979 написа:Аз бих постъпил точно като него,вие си го заслужавате,нямате никакво право да говорите против играчите,когато им трябваше подкрепа-не я получиха,вие сте измекяри за мен,нищо не става от вас-300 души протестиращи отвън,мммааалеее вие сте били много бе,а аз си мислех че сте към 5-6 хил.,СРАМ-300 ДУШИ СИ ПРАВЯТ ТАМ НЕЩО СИ :lol: :lol: :lol: :) :) :) .Стига сте насаждали напрежение бе БОКЛУЦИ,а си подкрепете отбора,мамини синчета такива.

БРАВО момче,не знам на кой отбор си фен,но мнението ти е много правилно според мен !!! +1000000000000000000000000000000000000

Балон ти стана като съдиите.Теб те плюят ти си мислиш,че вали.

Върни се в “ЦСКА”