redman написа:Абе хора, не ви ли писна, на мен лично ми писна, в тоя форум, както и в нашата публика е пълно с комплексари, които чакат едно грешно отиграване и като почнат да плюят, та чак като дъжд. Колко играчи съсипате бе момчета, като сте такива разбирачи, що сте на трибуните а не долу на терена. Имам чувството че в някакъв момент сте били отрязани от някоя школа и айде сега да ги смачкаме тия долу на терена. Ами кво от това като взимат заплати, и те са хора. Я някой от вас, било то ученик или работещ си представи че по цял ден на училище или работа го обиждат и му викат некъдърник - дали ще се подори представянето или ще се влоши. Малко са пердетата, дето от такива неща не се връзват. Ами погледнете любимия на мнозина в нашата агитка Ливърпул - в момента любимците на Копа са тотални дупки - Стиви Джерард, Торес и Карагър са трагични до сега, ама чухте ли някой да ги освирква. Как това ще им помогне да излязат от кризата? И още нещо - срам за тези, които допуснаха комплксарското синьо джудже и сбирщината му, дето след спечелената купа вместо да се радват викаха "Бий..."да се чувстват в София у дома си. И феновете на Юнайтед, а доскоро и на Ливърпул бойкотираха собсвениците си, ама бяха вътре на стадиона. Аз също съм срещу тези собственици, те копаят гроб на отбора ни, но футболистите каква вина имат? Да не би те да са ги избали? Спрете, след двете победи, които се случиха на отбора, да се опитвате с поредните простотии да напомпвате напрежение. Не печелим нищо ако отбор пада, напротив, по-вероятно е след добри гри някой биснесмен с прилично състояние да поиска да вложи някой лев и да изгни титаните от любимия отбор, никой не би искал да купи разбит тим. Спрете вече с простотиите, мога да ви цитирам кои сте, защото в този форум сте 7-8 човека все едни и същи простотии правите, а уж се пишете цесекари. Минев може и да не е най-добрия ни десен бек за всички времена, но поне има сърце и се бори със зъби и нокти. С такива като него и Спаско, който също не спряхте да плюете, както и Маркиньош, ще се спаси този сезон. А догодина дано се стабилизираме малко и с нов собственик и нов треньор, да сглобим приличен тим и отново титлата да си дойде където и приляга най-много.
Я цитирай кой са тези.Аз никога не сън си позволил да псувам наш футболист на мач.Дори и Бербатов след пропуските с Левски(макар и да ни костваха титла).