krum_futbolista написа:Като ви прави добрите резултати - ЯСЕН Е ВЕЛИК ! А когато падате няколко мача поред - ЯСЕН МАХНИ СЕ ! Вие не знаете вече какво искате
Това имам пред вид и аз.
Аз лично ще бъда твърдо зад Ясен и ще му дам кредит на доверие.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krum_futbolista написа:Като ви прави добрите резултати - ЯСЕН Е ВЕЛИК ! А когато падате няколко мача поред - ЯСЕН МАХНИ СЕ ! Вие не знаете вече какво искате
vvessel написа:krum_futbolista написа:Като ви прави добрите резултати - ЯСЕН Е ВЕЛИК ! А когато падате няколко мача поред - ЯСЕН МАХНИ СЕ ! Вие не знаете вече какво искате
Не съм чул някой да е казал че Ясен е велик. До сега хвалеха главно Гара. И до сега Левски вкарваше повече голове отколкото му вкарваха противниците. А напоследък го закърши и в нападение. Първо спадна формата на Дани Младенов. После на Жоазиньо а напоследък и Дембеле го няма много. Особено този мач го нямаше никакъв. За защитата квото и да говорим, може би е най-слабата в "А" група. Средната линия все едно я няма. Има едни момчета дето им викат халфове, ама толкова. Някой ако може смислено да обясни защо Ясен да остане. Освен ако не бие всички мачове до края на годината. Което е почти невъзможно при тая форма на отбора. А за да е отбора в тази форма Кой пак е виновен ???
Неделчо Матушев: Момчетата показаха самочувствие, бяхме разучили Левски
liany написа:Сменяйте го заедно с Гонзо и Батков и цялата Пловдивска мафия![]()
![]()
![]()
santiliana написа:Ясен казва, че играчите не са свежи и са много уморени. По този начин плюва в пазвата си, защото той е човека, който проведе подготовката с отбора преди сезона и беше наясно, че ще се играят много мачове. Както и Гонзо. Изобщо с мачовете в последните 30-40 дни, Ясен показа, че не е за отбор от ранга на Левски, ЦСКА, Литекс. Имам впредвид, че няма умението да подготви отбора за мачове в цикъл четвъртък- неделя и не е в състояние да мотивира и нахъса достатъчно силно играчите, когато са "изцедени". Отделно, прави ми впечатление, че явно и медицинския екип+ кондиционния треньор не са си точно на мястото, защото те са ГЛАВНИТЕ отговарящи за възстановяването на играчите.
В заключение- с Ясен сме до тук! Просто не става!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта