Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Трябва ли да се смени Ясен Петров ??

Мнениеот Blue_Girl » 30 окт 2010 21:11

krum_futbolista написа:Като ви прави добрите резултати - ЯСЕН Е ВЕЛИК ! А когато падате няколко мача поред - ЯСЕН МАХНИ СЕ ! Вие не знаете вече какво искате :!:

Това имам пред вид и аз.
Аз лично ще бъда твърдо зад Ясен и ще му дам кредит на доверие.
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 окт 2010 21:15

krum_futbolista написа:Като ви прави добрите резултати - ЯСЕН Е ВЕЛИК ! А когато падате няколко мача поред - ЯСЕН МАХНИ СЕ ! Вие не знаете вече какво искате :!:

Не съм чул някой да е казал че Ясен е велик. До сега хвалеха главно Гара. И до сега Левски вкарваше повече голове отколкото му вкарваха противниците. А напоследък го закърши и в нападение. Първо спадна формата на Дани Младенов. После на Жоазиньо а напоследък и Дембеле го няма много. Особено този мач го нямаше никакъв. За защитата квото и да говорим, може би е най-слабата в "А" група. Средната линия все едно я няма. Има едни момчета дето им викат халфове, ама толкова. Някой ако може смислено да обясни защо Ясен да остане. Освен ако не бие всички мачове до края на годината. Което е почти невъзможно при тая форма на отбора. А за да е отбора в тази форма Кой пак е виновен ???

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 30 окт 2010 21:16

Щото не сме Чорбата, не е въпросът да го сменим с някой като него.
Мечтата ми (предполагам и на много други левкари) е да се намери някой ИСТИНСКИ треньор!
Не ви ли прави впечатление, че от известно време насам играчите са поне една класа над тази на треньора. Говоря за Левски.
На мен лично ми омръзна да живея на принципа "като няма риба и ракът е риба..."
Аман. Като не може, не може. Ще си карат колите и ще играят пред 200 души.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 30 окт 2010 21:18

vvessel написа:

Не съм чул някой да е казал че Ясен е велик. До сега хвалеха главно Гара. И до сега Левски вкарваше повече голове отколкото му вкарваха противниците. А напоследък го закърши и в нападение. Първо спадна формата на Дани Младенов. После на Жоазиньо а напоследък и Дембеле го няма много. Особено този мач го нямаше никакъв. За защитата квото и да говорим, може би е най-слабата в "А" група. Средната линия все едно я няма. Има едни момчета дето им викат халфове, ама толкова. Някой ако може смислено да обясни защо Ясен да остане. Освен ако не бие всички мачове до края на годината. Което е почти невъзможно при тая форма на отбора. А за да е отбора в тази форма Кой пак е виновен ???

+ 1111111111111

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 окт 2010 21:20

Ясен казва, че играчите не са свежи и са много уморени. По този начин плюва в пазвата си, защото той е човека, който проведе подготовката с отбора преди сезона и беше наясно, че ще се играят много мачове. Както и Гонзо. Изобщо с мачовете в последните 30-40 дни, Ясен показа, че не е за отбор от ранга на Левски, ЦСКА, Литекс. Имам впредвид, че няма умението да подготви отбора за мачове в цикъл четвъртък- неделя и не е в състояние да мотивира и нахъса достатъчно силно играчите, когато са "изцедени". Отделно, прави ми впечатление, че явно и медицинския екип+ кондиционния треньор не са си точно на мястото, защото те са ГЛАВНИТЕ отговарящи за възстановяването на играчите.
В заключение- с Ясен сме до тук! Просто не става!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 окт 2010 21:21

Кратко и с малко думи: играта е футбол е игра на тактика, а Ясен Петров тази дисциплина му е чужда.

Неделчо Матушев: Момчетата показаха самочувствие, бяхме разучили Левски

Няма какво повече да се добави след тези думи, защото те казват всичко.
Левски в момента го надиграват тактически, защото играта им е ясна и малките деца, а тя е като играта от едно време Иванков -> Гонзо, сега е вратар (понеже и тях сменяте като носни кърпички) -> Дембеле.
Последна промяна от PFC Litex на 30 окт 2010 21:21, променено общо 1 път.
Изображение

bistan75
Контакти:

Мнениеот bistan75 » 30 окт 2010 21:21

Той не трябваше въобще да се назначава.Вън от Левски и той и Гонзо.Не мога да повярвам че сме толкова трагични в защита.Левски винаги са имали най-добрата защита и вратар.Не може да ги нареди тоя.Тоя шампионат свърши.Честито на Литекс. Дано догодина да сме шампиони.ВЪН ВСИЧКИ БОКЛУЦИ.САМО ЛЕВСКИ.

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 30 окт 2010 21:22

Първо ще кажа,че не съм чел нито едно от горните мнения.

Защо да го сменяме Ясен?Защото трябва да се действа типично по "български" ли?

Само едно ще кажа:
Ако наистина искаме да покажем на всички,че сме отбор с европейско мислене и фенове,всички трябва да подкрепим ръководството и футболистите в трудни моменти като този!

Т'ва е!

martoo9000
Контакти:

Мнениеот martoo9000 » 30 окт 2010 21:22

liany написа:Сменяйте го заедно с Гонзо и Батков и цялата Пловдивска мафия :) :lol: :lol: :lol:

Който е наясно какво става в Левски знае,че трябва да си ходи тая пловдиска сган от Герена .Точно тая майна Гонзо прекара Боримирош и кокала и продълваша да риши всичко в най-голями клуб

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 30 окт 2010 21:24

santiliana написа:Ясен казва, че играчите не са свежи и са много уморени. По този начин плюва в пазвата си, защото той е човека, който проведе подготовката с отбора преди сезона и беше наясно, че ще се играят много мачове. Както и Гонзо. Изобщо с мачовете в последните 30-40 дни, Ясен показа, че не е за отбор от ранга на Левски, ЦСКА, Литекс. Имам впредвид, че няма умението да подготви отбора за мачове в цикъл четвъртък- неделя и не е в състояние да мотивира и нахъса достатъчно силно играчите, когато са "изцедени". Отделно, прави ми впечатление, че явно и медицинския екип+ кондиционния треньор не са си точно на мястото, защото те са ГЛАВНИТЕ отговарящи за възстановяването на играчите.
В заключение- с Ясен сме до тук! Просто не става!

Абсолютно си прав!!!
Крайно време е някой да обърне внимание на медицинския / рехабилитационния екип на Левски. Не знам що не го правят - нито журналисти, нито фенове, обаче са много зле. Ако и те го карат на въодушевление и настроение, както и футболистите, нищо хубаво не можем да чакаме. То не бяха контузии, не беше чудо...Имам чувството, че треньорът на Левски (не само Ясен, но и предишните) нямат никакво отношение към тази част от екипа на Левски...

Върни се в “Архив”