Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?
тоя боклук да се маха веднага заедно с другите "боклуци"
- POPCORN
- Контакти:
stannn написа:POPCORN написа:stannn написа:
А за Минев. Всеки би го направил. Който каже, че не би значи лъже.
няма всеки!Вие нещо май не може да разграичите нещата!Едните са футболисти, другите са фенове!Никъде в правилника не пише, че феновете не могат да псуват и така нататъка!Футболиста се води длъжностно лице!Както няма право да псува на терена , така и няма правио да псува феновете!
Интересно мислене. Значи ако дойда на работното ти място и ти тегля една ти няма да ми отговориш така ли?
Интересно ми е друго. Как точно играч на ЦСКА чуха тия от ринг. Ех тая случайност. И защо само на играчите на ЦСКА се задава въпроса пак от същите журналисти: Всичко ли ви е платено? Защо ли не го чух в нито едно интервю примерно на Герена.
абе пич какви глупости ми говориш бре?Аз ти казвам, че тия дори не са футболисти и взимат по 10 хиляди, така ли трябва да се отнасят към феновеете бре.. те за какво играят тая игра бе, за пари и за феновете.Взимат си парите , ще уважавт феновете!Феновете затова са фенове да си казват мнението.Като играе като аматиор всеки мач какво да го правим?Да му се радваме ли а?Защо не коментира слабата си игтра, ми коментира феновете бре?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
miros написа:Много си ограничен.
Да идвали са на работното ми място и са ме псували и са ме заплашвали разни селяндури.Никога не съм си позволил да падна на тяхното ниво.(Бях управител във фирма за продажба на бяла и черна техника)
Добре нека бъда ограничен, но не мисля, че трябва да си гоним играчите за една псувня. А щом си мислиш, че да те правят на идиот е падане на нивото на някой ОК. Всеки си има мнение.
Това, че вземат пари за да играят значи са длъжни като ги псуват да пляскат на тия дето ги псуват ли. И не ми говори, че истинските фенове са в А сектор.
Последна промяна от stannn на 30 окт 2010 21:02, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

[/center]Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?
cska_90, келеш а ти не спря с глупавите си писания из форума,страшно глупаво момче си честно ! Съжалявам те !
catch me ... if you can !
BaLoN написа:cska_90, келеш а ти не спря с глупавите си писания из форума,страшно глупаво момче си честно ! Съжалявам те !
Ей сега ще се разплача,че Дядо БАлон ме обиди!!

Не виждате ли тенденцията. Едни и също въпроси след мачовете: Всичко ли ви е платено? Взехте ли си заплатите? Тенденциозно се дават издънките само на нашите играчи. Изпуснал си нервите Минев и веднага първа новина в емисията на тая телевизия която не искам и да и казвам и името.
[center]
[/center]

[/center]Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?
МИНЕВ , КЪФ СИ ТИ , ЧЕ ДА ТИ ПЛЯСКА НЯКОЙ ?????? ТИ СИ ЕДИН " ЧАЛГА РИТКОТОПКОВЕЦ " , ТИ СИ ЕДНА П**КА , ДНЕС СИ ТУК , УТРЕ ТЕ НЯМА !!!!! Футболисти са тези , които ти чупят кръста в ЛИГА ЕВРОПА !
Последна промяна от DmG на 30 окт 2010 21:08, променено общо 1 път.
[offtopic]До "балон"
Аз си формирам мнението от факти,а не от някоя декларация или статия.
Щом си от редовните фенове може би познаваш Влади Рупов.Попитай го какво е положението(на мен ми го е казвал отдавна,преди месеци,не след уволнението.
Може да попиташ и Пенко Пенков(Брилянтин) защо си замина от ЦСКА (работеше там без заплата)[/offtopic]
Аз си формирам мнението от факти,а не от някоя декларация или статия.
Щом си от редовните фенове може би познаваш Влади Рупов.Попитай го какво е положението(на мен ми го е казвал отдавна,преди месеци,не след уволнението.
Може да попиташ и Пенко Пенков(Брилянтин) защо си замина от ЦСКА (работеше там без заплата)[/offtopic]
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
- POPCORN
- Контакти:
stannn написа:Не виждате ли тенденцията. Едни и също въпроси след мачовете: Всичко ли ви е платено? Взехте ли си заплатите? Тенденциозно се дават издънките само на нашите играчи. Изпуснал си нервите Минев и веднага първа новина в емисията на тая телевизия която не искам и да и казвам и името.
това е едно на ръка, ама не говорим за това сега!Ние сами сме си виновние, че така питат!Като веднъж ти вземат лиценза и сега титаните продължават същата агония какво да ги питат.. те си търсят новината много ясно...
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
stannn написа:miros написа:Много си ограничен.
Да идвали са на работното ми място и са ме псували и са ме заплашвали разни селяндури.Никога не съм си позволил да падна на тяхното ниво.(Бях управител във фирма за продажба на бяла и черна техника)
Добре нека бъда ограничен, но не мисля, че трябва да си гоним играчите за една псувня. А щом си мислиш, че да те правят на идиот е падане на нивото на някой ОК. Всеки си има мнение.
Това, че вземат пари за да играят значи са длъжни като ги псуват да пляскат на тия дето ги псуват ли. И не ми говори, че истинските фенове са в А сектор.
Извинявай за думата "ограничен" ,но май съм я използвал правилно.Това да ме псуват и заплашват не ме прави идиот.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА