Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде отстранен от отбора Минев!?

Мнениеот cska_90 » 30 окт 2010 20:46

POPCORN написа:
cska_90 написа:
BaLoN написа:Не го оправдавам и аз,но е прав !!! Не може да си истински фен на ЦСКА и да пляскаш и да аплодираш любимия клуб само когато побеждава !!! Срамно е всичко това, което се случва в нашия клуб и тази НЕ подкрепа на феновете и всички футболисти ги боли за това ! Абсолютно нормална реакция !!! Защото сами победиха Берое и тяхната агитка !!! Минев ни е основен футболист и той няма и не трябва да бъде отстраняван от отбора,но не може да бъде сравняван с Бранеков който,освен псувните си скочи върху фланелката и показа среден пръст на сектор Г !!! :evil: :twisted: Стига сте търсили интригите ами някой да пусне тема : Излиза ли ЦСКА от кризата .... защото това вълнува всички, които обичат ЦСКА

Бранеков показа среден пръст на Сектор А-не на Г!! ;)Има огромна разлика!

няма никаква разлика..като си в Г да не си по-гоплям фен на ЦСКА!И в А и в Г хората милеят за отбора си!Бранеков няма право да показва среден нито на А нит она Г и така нататъка!

Има огромна разлика-защото в А са събрани само философи,дето цял мач-псуват играчите,нещо което в Г много рядко може да се види!!Не казвам ,че е бил прав Бранеков-но много хора в А си го залужават!
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 30 окт 2010 20:46

POPCORN написа:
stannn написа:
А за Минев. Всеки би го направил. Който каже, че не би значи лъже.

няма всеки!Вие нещо май не може да разграичите нещата!Едните са футболисти, другите са фенове!Никъде в правилника не пише, че феновете не могат да псуват и така нататъка!Футболиста се води длъжностно лице!Както няма право да псува на терена , така и няма правио да псува феновете!

Интересно мислене. Значи ако дойда на работното ти място и ти тегля една ти няма да ми отговориш така ли?

Интересно ми е друго. Как точно играч на ЦСКА чуха тия от ринг. Ех тая случайност. И защо само на играчите на ЦСКА се задава въпроса пак от същите журналисти: Всичко ли ви е платено? Защо ли не го чух в нито едно интервю примерно на Герена.
Последна промяна от stannn на 30 окт 2010 20:49, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 окт 2010 20:47

tishko написа:В никакъв случай не е прав и трябва да бъде ГЛОБЕН и НАКАРАН да се извини на публиката! И един фен да е на стадиона, той е там за да играе за него!
ми като в нормалните държави лишаване от едно месечно възнаграждение ако несе извини две
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 окт 2010 20:48

Има огромна разлика-защото в А са събрани само философи,дето цял мач-псуват играчите,нещо което в Г много рядко може да се види!!Не казвам ,че е бил прав Бранеков-но много хора в А си го залужават!

да а в Г не ги псуваме!Айде моля ти се димо не се излагай!Стига с тая мания Г сектор и някакви такива!Тия където са на стадиона висчки обичат ЦСКА!В Г сектор най-редовно се чува по някоя псувня за някой играч!Така че не ми казвай,че асмо А сектор прави така!Няма никакво значение в които и сектор да си!Все си от ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
teksas_CSKA
Контакти:

Мнениеот teksas_CSKA » 30 окт 2010 20:49

POPCORN написа:Преди няколко месеца за такова изказване изгониха Бранеков!Мисля че и сега трявба да стане същото!Не може играч на ЦСКА да псува феновете!Ако някой не вярва има и клипче http://ring.bg/cska/minev-km-fenovete-sega-plyaskate-da-vi-e-a-maikata-mrsna-video.html !

И аз да съм,и аз ви тегля една.Вън всички анти фенове!!!!!!!!!Голяма част от резултатите на нашия отбор се дължи на тези фенове.Ако и ваз ва усвиркват,псуват как ще играете?И да осещаш че нямаш опора зад гърба!!!!Я да влезем 10000 фена да викнем в един глас и запеем както само ние можем!Та да видим дали няма да играят!Ако не вярвате може да се замислите каква беше разликата м/у мача с Порто и Рапид,като ги подкрепяхме и цял мач псуваха

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 окт 2010 20:49

да а в Г не ги псуваме!Айде моля ти се димо не се излагай!Стига с тая мания Г сектор и някакви такива!Тия където са на стадиона висчки обичат ЦСКА!В Г сектор най-редовно се чува по някоя псувня за някой играч!Да не кажа на всеки мач има някой играч където го псуваме!Така че не ми казвай,че асмо А сектор прави така!Няма никакво значение в които и сектор да си!Все си от ЦСКА![/quote]
Последна промяна от POPCORN на 30 окт 2010 20:51, променено общо 1 път.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 окт 2010 20:50

teksas_CSKA написа:
POPCORN написа:Преди няколко месеца за такова изказване изгониха Бранеков!Мисля че и сега трявба да стане същото!Не може играч на ЦСКА да псува феновете!Ако някой не вярва има и клипче http://ring.bg/cska/minev-km-fenovete-sega-plyaskate-da-vi-e-a-maikata-mrsna-video.html !

И аз да съм,и аз ви тегля една.Вън всички анти фенове!!!!!!!!!Голяма част от резултатите на нашия отбор се дължи на тези фенове.Ако и ваз ва усвиркват,псуват как ще играете?И да осещаш че нямаш опора зад гърба!!!!Я да влезем 10000 фена да викнем в един глас и запеем както само ние можем!Та да видим дали няма да играят!Ако не вярвате може да се замислите каква беше разликата м/у мача с Порто и Рапид,като ги подкрепяхме и цял мач псуваха

кво ми се караш на мене бре... аз не съм пропускал мач в София от незнам кога!Ето не искаха в Г сектор да е пълен , днеска си ходих в А сектор!Нали Г да е пълен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 30 окт 2010 20:52

miros написа:
BaLoN написа:Не го оправдавам и аз,но е прав !!! Не може да си истински фен на ЦСКА и да пляскаш и да аплодираш любимия клуб само когато побеждава !!! Срамно е всичко това, което се случва в нашия клуб и тази НЕ подкрепа на феновете и всички футболисти ги боли за това ! Абсолютно нормална реакция !!! Защото сами победиха Берое и тяхната агитка !!! Минев ни е основен футболист и той няма и не трябва да бъде отстраняван от отбора,но не може да бъде сравняван с Бранеков който,освен псувните си скочи върху фланелката и показа среден пръст на сектор Г !!! :evil: :twisted: Стига сте търсили интригите ами някой да пусне тема : Излиза ли ЦСКА от кризата .... защото това вълнува всички, които обичат ЦСКА

Пич ти не си от ЦСКА!!!Или си мазохист не знам.
Титан съсипаха отбора-ти ги защитаваш.
Минев псува феновете-бил прав.
Нямам думи.

А ти па си най-големия "фен" на ЦСКА,щом се скъса да бойкотираш,да псуваш и да освиркваш отбора !!! отгоре на всичко,се късаш ти и твои подобни да правите интриги в отбора !!! На това ли казваш истински фен бе ??? До тука не виждам нищо в полза на ЦСКА а само във вреда !!! Ето това е разликата между мен и теб ,а нека аз да не съм истинския фен на ЦСКА,но ще бъда винаги на стадиона и ще съм зад отбора ВИНАГИ ,най-вече в ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ,нека не съм истински фен на ЦСКА !!!Под отбор разбирай - футболисти,треньор,ръководство,собственици!!!(ЗАВИНАГИ ЗАД ТЯХ) А ти истинския фен си бойкотирай,псувай, ругай и търси интриги в отбора, така както правиш към жена си или майка си защото ги обичаш !!! :evil: :twisted:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 30 окт 2010 20:54

stannn написа:
POPCORN написа:
stannn написа:Явно не съм симпатичен на модераторите тая вечер. Голямо триене на мнения падна.

А за Минев. Всеки би го направил. Който каже, че не би значи лъже.

няма всеки!Вие нещо май не може да разграичите нещата!Едните са футболисти, другите са фенове!Никъде в правилника не пише, че феновете не могат да псуват и така нататъка!Футболиста се води длъжностно лице!Както няма право да псува на терена , така и няма правио да псува феновете!

Интересно мислене. Значи ако дойда на работното ти място и ти тегля една ти няма да ми отговориш така ли?

Интересно ми е друго. Как точно играч на ЦСКА чуха тия от ринг. Ех тая случайност. И защо само на играчите на ЦСКА се задава въпроса пак от същите журналисти: Всичко ли ви е платено? Защо ли не го чух в нито едно интервю примерно на Герена.

Много си ограничен.
Да идвали са на работното ми място и са ме псували и са ме заплашвали разни селяндури.Никога не съм си позволил да падна на тяхното ниво.(Бях управител във фирма за продажба на бяла и черна техника)
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 окт 2010 20:57

BaLoN написа:
miros написа:

Пич ти не си от ЦСКА!!!Или си мазохист не знам.
Титан съсипаха отбора-ти ги защитаваш.
Минев псува феновете-бил прав.
Нямам думи.

А ти па си най-големия "фен" на ЦСКА,щом се скъса да бойкотираш,да псуваш и да освиркваш отбора !!! отгоре на всичко,се късаш ти и твои подобни да правите интриги в отбора !!! На това ли казваш истински фен бе ??? До тука не виждам нищо в полза на ЦСКА а само във вреда !!! Ето това е разликата между мен и теб ,а нека аз да не съм истинския фен на ЦСКА,но ще бъда винаги на стадиона и ще съм зад отбора ВИНАГИ ,най-вече в ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ,нека не съм истински фен на ЦСКА !!!Под отбор разбирай - футболисти,треньор,ръководство,собственици!!!(ЗАВИНАГИ ЗАД ТЯХ) А ти истинския фен си бойкотирай,псувай, ругай и търси интриги в отбора, така както правиш към жена си или майка си защото ги обичаш !!! :evil: :twisted:

И как точно твоето присъствие помага на отбора??Като седиш цял мач-страшно полезен ис да знаеш!! :lol: :lol: :lol: Неска голямо пеене и подкрепа падна!!Направо настръхнах!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”