Легандарният нападател на Левски и националния отбор Руси Гочев навършва 51 години днес. Бургазлията в момента е директор на ДЮШ на Левски. Той е голмайстор на първенството през сезон 1978/1979 с 19 гола. Руси Гочев има 3 шампионски титли с отбора на Левски, като за сините записва 246 мача, в които е отбелязал 76 гола за всички турнири. За националния отбор техничарят има 43 мача и 8 гола.
Ч.Р.Д , много здраве, щастие и успехи в професионален и личен план !
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Легенда на Левски празнува рожден ден!
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
- smash_the_reds
Re: Легенда на Левски празнува рожден ден!
Ч.Р.Д и от мен
Жив и здрав бъди
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
чрд жив и здрав и от мен
- ultra_blue
- Контакти:
Re: Ботев-Левски
Пожелавам успех на 2-а отбора ,нека по-добрия победи ! Дано това са сините. Имам и въпрос към феновете на "канарчетата" - имате ли фен шоп и ако не , да ми кажете откаде мога да си закупя оригинална фланелка на вашия отбор (по възможност с дълги ръкави) !!! Чакам отговорpasaden написа:Пак казвам - ще поживеем и ще видим.Най-малкото тези неща не им е мястото да се обсъждат по форуми,пък камо ли във форума на Гонг.Каквото трябва да се случи - ще се случи!

А и на въпроса колко фена ще има от София ще кажа ,че само от Люлин ще сме около 20 човека които не членуваме в някоя организация ! Просто отиваме да подкрепиме отбора и на направиме празник за Пловдив.

Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
[offtopic]
Батенце, аз не идвам с гумичката, а минавам с косачката направо
[/offtopic]
kiddo2 написа:
Ааа, не! Без шеги - против правилата на форума е и не се отклонявайте от темата, че сега ще дойде pikey28 със гумичката.
Сладолед продават ли на стадион Христо Ботев? Некой, ако иска може и шалчетата да си разменим???

Последна промяна от mike28 на 09 мар 2009 18:59, променено общо 1 път.
mike28 написа:kiddo2 написа:
Ааа, не! Без шеги - против правилата на форума е и не се отклонявайте от темата, че сега ще дойде pikey28 със гумичката.
Сладолед продават ли на стадион Христо Ботев? Некой, ако иска може и шалчетата да си разменим???
Така става, като аграрите се помислят за джедаи

[offtopic]
Знаеш ли, ще ти отговоря така- както всеки народ заслужава политиците си, така и всеки форум заслужава модераторите си. Когато ние като потребители на даден форум се държим с уважение към останалите и си спазваме правилата- писаните и неписаните, то тогава никой няма да забелязва, че има модератори. Бил съм и продължавам да пиша в няколко форума, но такова чудо каквото беше тук не съм виждал никъде.[/offtopic]
kiddo2 написа:mike28 написа:kiddo2 написа:
Така става, като аграрите се помислят за джедаи
Знаеш ли, ще ти отговоря така- както всеки народ заслужава политиците си, така и всеки форум заслужава модераторите си. Когато ние като потребители на даден форум се държим с уважение към останалите и си спазваме правилата- писаните и неписаните, то тогава никой няма да забелязва, че има модератори. Бил съм и продължавам да пиша в няколко форума, но такова чудо каквото беше тук не съм виждал никъде.[/offtopic]