Иначе според мен оптималните схеми са тия съответно срещу по-слаб и по-силен противник:
1. ----------------------------------Пиргов/Краев-----------------------------------
Мишо Лазаров----------------------Шерифа--------------------------Ели Маркес
-----------------Даниел Димов---------------------Танко Дяков------------------
--------------------------------------Ратников----------------------------------------
Даниел Георгиев----------------------------------------Юруков/Адемар/Тошко
------------------------Георги Илиев-------------------------------------------------
----------------------------------------------------Румен Николов-------------------
2. ----------------------------------Пиргов/Краев-----------------------------------
ЯнчоАндреев/МишоЛазаров---Шерифа-----Танко Дяков--------Ели Маркес
-----------------------------------Даниел Димов-------------------------------------
Георги Илиев-------------------Ратников-----------------------Даниел Георгиев
----------------Румен Николов----------------Юруков/Тошко---------------------
Черно Море : Локомотив (сф)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Черно Море : Локомотив (сф)
С този състав ни чака катастрофа.Първия проблемен е Бачев.Видяхме какво направи с Даниел Младенов от Подуене,а какво ще е срещу по-класния Асамоа?Ами ще бъде развинтен.Защо според вас пуснах схема с Ели Маркес на левия бек?Първо защото е по-бърз от Асамоа,а Бачев,Тиаго са като автомобили КРАЗ.Второ защото стила на игра на Асамоа от фланга е да влиза навътре в полето,а не да хуква към тъча и аута,тоест ще се насочва право към по-силния десен крак на Ели Маркес и мисля,че като прибавим големия плюс на Елито в скорост няма да имаме проблеми там.Десния бек и Сашо - тук проблемът идва от това,че Сашето не спира на търчи в атака като малоумен,дори когато атаката не се нуждае от него.....една контра и край,още по-големия проблем е когато в тази зона няма бърз десен халф да го покрива,такъв е Елито,но той е нужен за битката с Асамоа.Третата дупка е Домакинов.Той е бавен и прекалено много засади покрива именно той.Плюса на Домакинов колкото и щуро да звучи е,че е много по-добър в играта с глава от Дяков!Да,Дяков е 194 см.,но с глава играе страшно зле,печели топките,но не ги насочва изобщо,едни панически тъпи отигравания на втория етаж и сервирани топки аха в зоната пред Димов и когато той не е там да се намеси следват проблеми.Въпреки всичко бавния и неиграл отдавна Домакинов ще се пропука на 100%,освен това е и по-страхлив така да кажа от Дяков.Тука четах колко добър бил Генков с глава и Преслав Йорданов,то може и да е така и е така,но Сашо Шерифа е най-добрия защитник в България,който без никакви проблеми,ама никакви обезличи тотално Гара Дембеле,кое ви кара да мислите,че няма да се справи с Генков и Йорданов?Освен всичкото Сашо е и доста бърз и много прецизен в шпагати и позициониране....Не искам да коментирам поставянето на Юруков на десния фланг,а това на Дани Г на левия...ТОЧНО ОБРАТНОТО трябва да е!А в атака - Божилов и Жардел....2 тежки тарана,мудни тарани- хихихи,направо ще ги засипем с центрирания - ТОВА НЕ Е ФУТБОЛ!Ако ще се играе с 2 нападателя,то единия 100% трябва да е Румен Николов,който да внася острота и скорост,а вторият да е Жардел,който да гърдира и сваля удобни топки и да отваря коридори...освен това на крилото тогава трябва да се сложи Ратников вместо Дани Г или Юруков.Това е за мене
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Последна промяна от Berti на 14 ное 2010 00:43, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
По ника ти може да предположи човек,че е възможно да си летящия ни холандец
?Подреждането не е лошо,ясно е,че който и да излезе на терена ще получи подкрепата на по-голямата част от феновете.Казвам по-голямата...защото съм сигурен,че ако до 20 минута не сме повели с 1:0 Божилов,Дани Г,Сашо и Бачев ще попаднат под лютите атаки на аверчетата стоящи зад Стефан Генов.Самият Генов - жална му майка.Специално Божилов и Сашо както са им под ръка-жална им майка и на тях.Те освен лоша форма и салби игри просто няма да получат никаква подкрепа и са обречени утре,това е една от основните причини да искам състав без тях.Докато един Андреев на бека ще бъде нахъсван постоянно,както и Ратников,не говорим за другите-Тошко,Румбата,дори Жардел.Как да го кажа,по подобие на Велизар някои играчи загубиха публиката и както Велизар беше псуван каквото и да става,така и тези ще бъдат псувани,към тях прибавям и Петков,Адемар,а дори и Марадончо,те поне до пролетта,до успокоение малко на нещата е хубаво да не играят поне във Варна 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Последна промяна от Berti на 14 ное 2010 00:44, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Успех на всички ни тогава утре
.

Berti написа:: )))))))))))))))))))) Аз както казах вече нямам моралното право или поне няма да е коректно да дискутирам качествата на играчите, тактиката и работата на треньора. Особенно кой да играе и кой не, тъй като съм пристрастен както казах, въпреки че се стремя да съм обективен винаги. Аз пожелавам една хубава победа утре, без значение какъв е състава. Тя ни е нужна сега много. Нека отбора да се вдигне малко. Нека почувства промяната, нека почувства подкрепата ни. И дано да намерим отново мястото си в началото на класирането с една добра игра и налагане на младите и перспективни играчи. Трябва да се мисли и за бъдещето все пак... : )))) А иначе продължавам да държа на думата си, че ще черпя по бира за всеки объркан от мене в състава, който според мен ще се появи утре за добро или лошо на терена. : )))))))))))))))))))))
Думата ми е за бирата

А сега сериозно. Не съм привърженик на Генов, но му желая успешен дебют утре. Дано да бием с 2-3 гола разлика. УСПЕХ МОРЯЦИ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Последна промяна от Berti на 14 ное 2010 00:44, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:С този състав ни чака катастрофа.Първия проблемен е Бачев.Видяхме какво направи с Даниел Младенов от Подуене,а какво ще е срещу по-класния Асамоа?Ами ще бъде развинтен.Защо според вас пуснах схема с Ели Маркес на левия бек?Първо защото е по-бърз от Асамоа,а Бачев,Тиаго са като автомобили КРАЗ.Второ защото стила на игра на Асамоа от фланга е да влиза навътре в полето,а не да хуква към тъча и аута,тоест ще се насочва право към по-силния десен крак на Ели Маркес и мисля,че като прибавим големия плюс на Елито в скорост няма да имаме проблеми там.Десния бек и Сашо - тук проблемът идва от това,че Сашето не спира на търчи в атака като малоумен,дори когато атаката не се нуждае от него.....една контра и край,още по-големия проблем е когато в тази зона няма бърз десен халф да го покрива,такъв е Елито,но той е нужен за битката с Асамоа.Третата дупка е Домакинов.Той е бавен и прекалено много засади покрива именно той.Плюса на Домакинов колкото и щуро да звучи е,че е много по-добър в играта с глава от Дяков!Да,Дяков е 194 см.,но с глава играе страшно зле,печели топките,но не ги насочва изобщо,едни панически тъпи отигравания на втория етаж и сервирани топки аха в зоната пред Димов и когато той не е там да се намеси следват проблеми.Въпреки всичко бавния и неиграл отдавна Домакинов ще се пропука на 100%,освен това е и по-страхлив така да кажа от Дяков.Тука четах колко добър бил Генков с глава и Преслав Йорданов,то може и да е така и е така,но Сашо Шерифа е най-добрия защитник в България,който без никакви проблеми,ама никакви обезличи тотално Гара Дембеле,кое ви кара да мислите,че няма да се справи с Генков и Йорданов?Освен всичкото Сашо е и доста бърз и много прецизен в шпагати и позициониране....Не искам да коментирам поставянето на Юруков на десния фланг,а това на Дани Г на левия...ТОЧНО ОБРАТНОТО трябва да е!А в атака - Божилов и Жардел....2 тежки тарана,мудни тарани- хихихи,направо ще ги засипем с центрирания - ТОВА НЕ Е ФУТБОЛ!Ако ще се играе с 2 нападателя,то единия 100% трябва да е Румен Николов,който да внася острота и скорост,а вторият да е Жардел,който да гърдира и сваля удобни топки и да отваря коридори...освен това на крилото тогава трябва да се сложи Ратников вместо Дани Г или Юруков.Това е за мене
+1
ogrizko написа:Кролик написа:ogrizko написа:Велизар преди да напусне в последното си завещание... остави следната схема в наследство на новия треньор да я ползва, така че ако Стефан Генов спази последното желание на Велизар, в неделя ще излезнем със следната схема:
Денчев
Сашко-Сашо-Танко-Тиаго
Димов
Юруков-Жоро Илиев-ДаниГ
Жардел-Божилов
Не вярван Жардел да влезе титуляр, макар че ми се иска да го видя. Или имаш предвид Жардел вместо Божилов ? Иначе с двамата в атака ставаме 12Още грешка ли е или нарочно слагаш Юруков отдясно, а Дани Г отляво ?
Защо се чудиш на мястото на Юруков... Велизар редовно си го пуска да играе отдясно, а пък тази схема е завещана от Велизар за неговия приемник, така че не би трябвало да се учудваш... и не мисля, че стават 12... може би броиш Жоро Илиев за двама, а той си е един... нали така се пее и в песента - един е Жоро Илиев.....А Жардел вече е готов.... няма да държим перлата на лятната селекция до пролетта на пейката я, време му е да навакса малко преднината в голмайсторския приз... да вкара оставащите 4 мача едни 10на гола, а пък пролетта вече да мине Дембеле
![]()
Ogrizko, така става който коментира преди да си е пил кафето сутринта брои Жорката за двама

Berti, освен ако не си от щаба на Генов не виждам как ще ти се размине черпенето

Успех Моряци !!! Ще коментираме пак след мача утре.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?