Ники Михайлов в спор за най-добър вратар в Холандия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Пепо
Контакти:

Re: Ники Михайлов в спор за най-добър вратар в Холандия

Мнениеот Пепо » 30 окт 2010 11:36

federer90 написа:Съдийте постоянно бутат Твенте напред.Най-добрия вратар в Холандия е Стекеленбург.

Сигурен съм, че съм Боби Михайлов стои зад всичко! Очаквам съвсем скоро да уреди освен синчето си и зетя в Ливърпул.

А по темата да кажа, че никога не съм имал съмнения в Ники Михайлов! Знам, че има много като мен, които онази вечер в Оксер разбраха, че ще имаме нов голям вратар. Само стисках палци да не се затрие по дискотеки и курви. Изключително се радвах когато напусна БГ футбола, защото тук щяхме да го убием. Така или иначе и сега има много хора, които му завиждат и го плюят. Както някой вече каза, погледни колко сме плюли Стоичков и Бербатов, та синчето ли нема да оплюем.

По темата - успех на Ники Михайлов, но както самият той разбра, един мач не те прави голям вратар или пък неудачник. Постоянство му трябва и концентрация, за да надмине баща си и дядо си.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 30 окт 2010 11:39

На тати синчето :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 30 окт 2010 11:51

Че в България го лансираха заради баща му е самата истина.Дали Михайлов старши го е уредил да излезе в чужбина аз не знам и се съмнявам някой от тук пишещите братя да знае със сигурност.
И да може и да съм го плюл,няма да забравя един мач на младежите с Белгия биха ни 5-0 май :oops: насред София и чистосърдечно мога да кажа ,че тогава поне 3 гола бяха негови(тогава ми направи силно впечатление едно момче Ивелин Попов),но сега от мач на мач израства и става все по добър.
А бе май от към вратари за Матеус има материал и Михайлов и Кирчев и Стоянов и от по малките има качествени....

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 30 окт 2010 12:21

Енсхеде е град по малък от Русе , там няма чалготеки и тоя тип нощен живот на който са свикнали нашите футболни звезди, това също помага де

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 30 окт 2010 12:32

federer90 написа:Съдийте постоянно бутат Твенте напред.Най-добрия вратар в Холандия е Стекеленбург.

Започна се с .анометите.

Успех на Ники, нека все така да продължава с добрите си изяви, а завистниците :mrgreen: си ги знаем. Нека се пукат.
Момчето има пред себе си поне 12-13 години да показва както по-горе пише, кръвта вода не става.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 30 окт 2010 13:14

Аз съм от хората, които плюха ники след вердер. Никога не съм бил толкова болен мозък да си помисля, че може да го "пласират" в ливърпуул - това е само за феновете на сашо диков и конспирациите.

С това, което Ники направи в последствие, доказа, че е заслужил всичко, което е получавал до тук, а ние злобно сме коментирали за тати, баба, дядо и световната конспирация. Успех!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 30 окт 2010 13:44

България никога не е имала вратар,който да пази на шампиона на Холандия и в Шампионската лига,при това с успех и на 22 години,пази добре и за националния отбор и на този етап няма сериозна алтернатива.В стремежа си да го принизят и неглижират,някои хора лансират млади момчета,които нямат мач в професионалния футбол като Кирев(освен няколко в А група) и Михаил Иванов,само и само да не е Михайлов.Несериозно е...Разбира се,надявам се един ден и те да играят на сериозно ниво и да пазят на вратата на нашия отбор.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 30 окт 2010 15:07

дано го последва съдбата на "Фейенорд"

malkiazmei
Контакти:

Мнениеот malkiazmei » 30 окт 2010 16:57

Малкото Перуци и аз го нехаресвах в началото, но последната година ми пълни душата. Не съм кон с капаци и смело може да се каже, че в момента е най-добрия вратар. Явно някой му изчисти мозъка от глупостите.

Потребителски аватар
Litexar
Контакти:

Мнениеот Litexar » 30 окт 2010 22:31

Михайлов туко що спаси Твенте..
Litex - Champion and Supercup of Bulgaria 2009/2010

Върни се в “Футбол - Свят”