Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Ботев-Левски

Мнениеот pasaden » 09 мар 2009 11:52

Мача е твърда двойка! с този вратар нямаме никъв шанс

не е само вратаря.ВСИЧКИ!!!!
И израза би трябвало да е "....с този президент нямаме шанс срещу никой..."

Абе не знам кой ще бие , но може Левски само да се разходят до Пловдив :D ако се реши да се нахлува на терена и да се прекратява мача ..

Стига се излагайте и не говорете глупости бе.Ако се решало да се нахлува.Само се плюнчете по форумите ,а на стадиона (ако дойдете въобще) ще стоите и само ще се озъртате.

Никой нищо няма да прекратява.Мача се играе, говедата ни слагат тройка и си заминават по-живо по-здраво.Ей тва ще се случи в събота.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 09 мар 2009 11:58

Стига се излагайте и не говорете глупости бе.Ако се решало да се нахлува.Само се плюнчете по форумите ,а на стадиона (ако дойдете въобще) ще стоите и само ще се озъртате.

Хехе ;) Явно не си бил на гостуването в Бургас срещу Черноморец и по-скоро ВЪВ ВЛАКА ЗА ВРЪЩАНЕ ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА !!!

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

kiddo2
Контакти:

Мнениеот kiddo2 » 09 мар 2009 12:00

dobapark написа:botev mai sa namislili ne6ti4ko!!!:-))))))

Ще правят хореография с лук ;)

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 09 мар 2009 12:05

kiddo2 написа:

Къци Въпцаров :D :D много смешно :D . . . шегаджия ;)

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 09 мар 2009 12:08

Аве ще прекратявате мача . Като го прекратите какво ще постигнете ми е чудно ? Ако ще и във зоните да пратите отбора ,Селския като не иска да продава няма да се отървем от него.Единственото което ще направите за него ще е да му намалите данъците което го прави още по-бетониран като президент. После кво прайте ? Освен това Ботев е на хилядите привърженици , а не на 20-на фенчета. И ако вие искате да изкарате ,то по-голямата част от нас останалите фенове иска да гледа отбора във А група.Да отбора е слаб ,никаква игра не показва,но Христолов вече изнемогва и скоро ще се предаде,а така просто ще навредите на клуба ,но не и на президента. Помислете си хубаво ,ако по някаква случайност отбора се спаси и в последния кръг направи така че Локо да изпадне няма ли да ви е по сладко отколкото да извадите отбора във В група ,да останем със същия селяк като президент и да търпите подигравки от всички като феновете дейставили срещу отбора си. Пак ви призовавам помислете си и невършете глупости .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

kiddo2
Контакти:

Мнениеот kiddo2 » 09 мар 2009 12:13

Botev1912PlovdivFan написа:
kiddo2 написа:

Къци Въпцаров :D :D много смешно :D . . . шегаджия ;)

Ааа, не! Без шеги - против правилата на форума е и не се отклонявайте от темата, че сега ще дойде pikey28 със гумичката.
Сладолед продават ли на стадион Христо Ботев? Некой, ако иска може и шалчетата да си разменим???

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 09 мар 2009 12:30

Мразя Христолов до дъното на душата си, защото почти разруши това, което обичам, но дали в момента, някои неосъзнаемо правят смъртоносният удар?

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 09 мар 2009 12:31

Хехе ;) Явно не си бил на гостуването в Бургас срещу Черноморец и по-скоро ВЪВ ВЛАКА ЗА ВРЪЩАНЕ ;)

я ми кажи ти колко пъти си нахлувал досега?В Самоков? В Г.Оряховица? Някъде изобщо нахлувал ли си ? Изключвам контроли и приятелски мачове по селата?
Ти тази работа как я мислиш че става?Прескачаме оградите на ТИ ,ченгетата ни правят шпалир и всички тичаме като агънца из терена под одобрителните погледи на останалите зрители?
Както и да е.Аз няма да споря повече.Ще поживеем и ще видим.

Като го прекратите какво ще постигнете ми е чудно ? Ако ще и във зоните да пратите отбора ,Селския като не иска да продава няма да се отървем от него.Единственото което ще направите за него ще е да му намалите данъците което го прави още по-бетониран като президент.

По-принцип замисъла беше ,че ако ни пратят при аматьорите, автоматично всички футболисти стават свободни агенти и могат да си идат където искат и Сельо няма да вземе и една стотинка за тях

Потребителски аватар
Botev1912PlovdivFan
Контакти:

Мнениеот Botev1912PlovdivFan » 09 мар 2009 12:42

pasaden написа:

я ми кажи ти колко пъти си нахлувал досега?В Самоков? В Г.Оряховица? Някъде изобщо нахлувал ли си ? Изключвам контроли и приятелски мачове по селата?
Ти тази работа как я мислиш че става?Прескачаме оградите на ТИ ,ченгетата ни правят шпалир и всички тичаме като агънца из терена под одобрителните погледи на останалите зрители?
Както и да е.Аз няма да споря повече.Ще поживеем и ще видим.

Като го прекратите какво ще постигнете ми е чудно ? Ако ще и във зоните да пратите отбора ,Селския като не иска да продава няма да се отървем от него.Единственото което ще направите за него ще е да му намалите данъците което го прави още по-бетониран като президент.

По-принцип замисъла беше ,че ако ни пратят при аматьорите, автоматично всички футболисти стават свободни агенти и могат да си идат където искат и Сельо няма да вземе и една стотинка за тях

Виж ... не съм нахлувал никъде , нямам и намерение да го правя ... твърдо ПРОТИВ съм за този начин на решение на проблема ДХ-С , защото обичам ПФК Ботев и ще ме боли да го гледам при аматьорите ... явно не си ме разбрал :) просто във влака тарторите и босовете на фракциите обсъждаха супер луди и откачени неща /верно е , че бяха на градус , но все пак ... / и за това само подмятам нахлуването ... Мача между Левски и Ботев винаги е бил едно от красивите неща в А ПФГ и в никакъв случай не искам да проваляме празника ... :)

ОТ КОЙ ОТБОР СИ???

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 09 мар 2009 14:15

Пак казвам - ще поживеем и ще видим.Най-малкото тези неща не им е мястото да се обсъждат по форуми,пък камо ли във форума на Гонг.Каквото трябва да се случи - ще се случи!

Върни се в “Архив”