Интернет става на 41 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Интернет става на 41 години

Мнениеот TPAKTOP » 29 окт 2010 22:29

dindan написа:
TPAKTOP написа:Колкото и глупаво да звучи в спортен форум от леко подпийнал фен го имайте предвид! Само бъдещето ще покаже!

Тъкмо щях да те питам какво си пил :mrgreen:

Виж темата Наздраве! ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 29 окт 2010 22:31

PFC Litex написа:
VelBujd написа:как само 1/4 от населенито на земята ,аз освен баба ми и дядо ми друг непознавам да не ползва инет .. :O

Браво, ти направи световна извадка по себе си.

Африка интернета е развит на най-високо ниво, по Латинска Америка също, като минем и из бившите соц, републики и отидем в Китай и Индия, и картинката става пълна.

САМО_ДУНАВ-РУСЕ, ако не бе паднал режима, интернета сега ще е като в Северна Корея.

Нужно ли е да ми правиш саркастични забележки ? Не можеш ли да говориш като нормален човек?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 окт 2010 22:32

Истината за интернет до колкото знам е съвсем друга, това е само за пред хората... :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 29 окт 2010 22:35

VelBujd написа:Нужно ли е да ми правиш саркастични забележки ? Не можеш ли да говориш като нормален човек?

Че тук има ли някой нормален :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

САМО_ДУНАВ-РУСЕ
Контакти:

Мнениеот САМО_ДУНАВ-РУСЕ » 29 окт 2010 22:36

PFC Litex написа:
VelBujd написа:как само 1/4 от населенито на земята ,аз освен баба ми и дядо ми друг непознавам да не ползва инет .. :O

Браво, ти направи световна извадка по себе си.

Африка интернета е развит на най-високо ниво, по Латинска Америка също, като минем и из бившите соц, републики и отидем в Китай и Индия, и картинката става пълна.

САМО_ДУНАВ-РУСЕ, ако не бе паднал режима, интернета сега ще е като в Северна Корея.

е, то в северна корея хората и телевизори сигурно си нямат.....

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 29 окт 2010 22:37

Cesc Fabregas написа:Истината за интернет до колкото знам е съвсем друга, това е само за пред хората... :roll:

Я обади да научим нещо и ние

Podcast

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 окт 2010 22:44

dindan написа:
Cesc Fabregas написа:Истината за интернет до колкото знам е съвсем друга, това е само за пред хората... :roll:

Я обади да научим нещо и ние

До колкото знам, Интернет е програма, подготвяна за военни цели в САЩ. Поради недостатъчната и сигурност обаче, правителството и отговорните за това служби решават, че тя е ненадеждна и се отказват от нея. Става теч на информация обаче, и в Европа "интернет" много бързо набира популярност. Американците решават, че могат да пуснат променена, разработена и улеснена версия за простолюдието по света, НО като си запазят контрола върху нея. И до днес основния сървър се намира в централата на ФБР в САЩ. Далеч не твърдя, че следят всеки, но имат начини И така разбират каквото им трябва.
П.П. Ако сикате се смейте, или както прецените, само ви казвам, че не говоря наизуст, не съм го чел някъде, а ми е казано от човек, който е много вътре в нещата.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 29 окт 2010 22:46

Cesc Fabregas написа:П.П. Ако сикате се смейте, или както прецените, само ви казвам, че не говоря наизуст, не съм го чел някъде, а ми е казано от човек, който е много вътре в нещата.

Не ве пич,на мен специално ми е инересно,и съм склонен да ти вярвам

Podcast

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 окт 2010 22:52

dindan написа:
Cesc Fabregas написа:П.П. Ако сикате се смейте, или както прецените, само ви казвам, че не говоря наизуст, не съм го чел някъде, а ми е казано от човек, който е много вътре в нещата.

Не ве пич,на мен специално ми е инересно,и съм склонен да ти вярвам

ОК, няма облем, просто знам какви ги има тука :roll: ;) Каквото им се снесе " от горе" е равно на 100% истина. Нещата обаче далеч не са такива и не са толкова прости :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 окт 2010 23:31

ти да не си представителна извадка? Изобщо България да не е представителна извадка? В Сомалия, Намибия и т.н как мислиш, дали процента е същият?

Върни се в “Свободна зона”