10 000 души на "Черно Море" - "Пирин"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sotich

Re: 10 000 души на "Черно Море" - "Пирин"

Мнениеот sotich » 08 мар 2009 22:11

koi4i написа:Да им кажеш да замълчат е глас в пустиня,защото те са събрали 6-7к човека по дяволите.Остави ги да се понякефят.Нали 4к от нашите,или от канарите или буферите та дори цска-рите ще надвикат техните 7к.

най интересно е че във Варна агитката на ЦФКА и Лефски е по голяма от тази в София ,защо ли цялото ПОЛЕ от Добрич до Търговище е на стадиона,всякакви ги има /сещате се какви /

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 мар 2009 22:11

От тези 6000 на стадиона, поне 2000, ако не и повече са били туристи, както снощи фена ма Спартак ВН и днес един левскар казаха, че ще се разходят да гледат мача ви, така че не се вземайте много насериозно :D
Абе GreenMile къде сме били на Герена есента 1000 човека бе, ти ненормален ли си :D Не ми се пише, че още съм под еуфория и ще напиша някоя глупост... :evil:
Горното мнение на Канарчо е най-точно, 5-те агитки в България са на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо ПД и Миньор (колкото и големи селяндури да са).
И да допълня, че днес в сектор Б имаше 2500 човека и искам да подчертая агитка :!:
NON MOLLARE MAI

NaskoBg
Контакти:

Мнениеот NaskoBg » 08 мар 2009 22:13

Много се кефя на тази тема. Един път да има спор между други агитки. Писна ми от едно и също.
Евала Черно море, Ботев, Локо... нека да има хора по стадионите. Само мисля че слдващия път може да са 2-3 000 на тича ама кой знае..
_/\_

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 08 мар 2009 22:14

На времето в Пловдив като са ходили и по 50 000 души на мач но неса палили димки,неса пеели така както сега,излиза че са били всички семкаджии.Това че сто човека се държът като идиоти и грачат неозначава че само те са фенове.Номера не е да се покажеш колко си луд а колко обичаш отбораси. :!:

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 08 мар 2009 22:15

MORSKI написа: Бая злоба ма срещу нас,защо ли :?

Аз ще ти кажа....остави посещаемостта.Ние сме ПРИВИЛИГИРОВАНИ да гледаме футбол от най-висока класа на зеления килим на Тича,докато видя ли допреди малко евро-героят в кавички Левски какъв футбол предложи на своите фенове?Селски-блъскане,бутане,рикошети....и след 101 клизми,след като госта им-13-тия в класирането им скри буквално топката,след 1 съдийско рамо....уф,измъчени въздишки сред пенсионерите по геренските трибуни и 3:2 8-)

До Канарчо:
"Да отричаш положителните качества на хората и да гледаш само отрицателните е присъщо само на низките хора" - Конфуций.Аз бих казал и на завистливите.Без да се обиждаш...но разбираш ли,че да сравняваш Ботев с ЧЕРНО МОРЕ е просто смешно?Знаеш ли къде сме ние изобщо и,че даже на йота до нас не можете да се доближите?Колкото до това,че изтъкваш пернишките фенове направо ме закопа.Вярно,имат те едно велико достойнство - мятат много камъни и псуят....евала,ако това е критерий за качество.
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 мар 2009 22:15

Абе аз ли не чета правилно или се наслушах на пълни глупсоти. Няма смисъл да говорим за фенове когато фактите говорят. Изключвам Левски и ЦСКА с мильоните си "привърженици", но малко статс за варналий

Аз съм Ботевист и да ще защитавам Ботев, и то с факти. Незнам вие от варна кога сте посещавали мач в който да има повече от 10 000 човека. Най-голямата гостуваща агитка в историята на БГ футбола е в зората на 90те година когато над 12 000 канарчета гостуват в Благоевград за да видят финала за купата на България срещу ЦСКА. След това мога да отбележа финала Мебду Левски и Нафтекс, където само говедата бяха близо 12 000 човека а стадиона имаше над 20 000 души от Пловдив които дори не дойдоха д аподкрепят свой тим. Връщам се и далечната 98 година когато Ботев бие ЦСКА пред погледа на 35 000 човека което и рекорда на стадион Христо Ботев. А иначе все още седи неподобрен рекорда на на-посетен Български отбор, а именно мача Ботев - Барселона 70 000 човека. Разбира се и мача 97 година между България и Русия събра също близо 70 000 (преди реконструкцията на назионалния).

Признавам че визирам само калсически мачове които е нормално да съберат голяма аудитория, но мога да говоря от името на Ботев че и срещу далеч по слаби противници сме събирали над 10 000 човека.

Когато Ботев или Локо идват в Варна, са подкрепяни от няколкостотин фена, а когато Черно Море пристигне другаде го следват по 50. Това е факт който неможе да отречете и няма смисъл и да се пробвате!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 08 мар 2009 22:17

Не бе... да ти дойдат некви шваби и да те надвикат на националния стадион :shock: и отгоре на всичко да ми обясняваш колко ви е велика публиката :?: Някъде изгубих нишката :roll: И спри да се опитваш да иронизираш всички.Това е най-жалкия начин за защита!

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 08 мар 2009 22:17

sedem_!_dva написа:От тези 6000 на стадиона, поне 2000, ако не и повече са били туристи, както снощи фена ма Спартак ВН и днес един левскар казаха, че ще се разходят да гледат мача ви, така че не се вземайте много насериозно :D
Абе GreenMile къде сме били на Герена есента 1000 човека бе, ти ненормален ли си :D Не ми се пише, че още съм под еуфория и ще напиша някоя глупост... :evil:
Горното мнение на Канарчо е най-точно, 5-те агитки в България са на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо ПД и Миньор (колкото и големи селяндури да са).
И да допълня, че днес в сектор Б имаше 2500 човека и искам да подчертая агитка :!:

Не,от 8 000 всички 8 000 бяха туристи :D .Впрочем...сега не е туристически сезон,но да оставим тази незначителна подробност.Разбирам еуфорията ти от първия гол на Пеньо от Пловдив,така,че си извинен за глупостите,няма проблем.
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 08 мар 2009 22:20

Не се дразнете сега,има един мач,който стадиона се напълни и всички почнаха да завиждат.Въпреки,че не харесвам много феновете на Черно Море ги поздравявам за напълнения стадион. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
GreenMile
Контакти:

Мнениеот GreenMile » 08 мар 2009 22:20

MoNteSo написа:Не бе... да ти дойдат некви шваби и да те надвикат на националния стадион :shock: и отгоре на всичко да ми обясняваш колко ви е велика публиката :?: Някъде изгубих нишката :roll: И спри да се опитваш да иронизираш всички.Това е най-жалкия начин за защита!

Нямаше да изгубиш нишката,ако беше гледал примерно 10 000 фена на ЧЕРНО МОРЕ в Бургас срещу Сампдория.Съжалявам,че само 1000 човека могат да пропътуват 1000 километра два пъти поред лятото и в работни дни.Но спри да си фантазираш за 100-те фена на Щутгарт,че са надвикали някого...те бяха призрачета до победния гол на Марио Гомес,а до 68 минута(когато водехме 1:0) даже и дишаха едва-едва :roll:
С МОРЕТО В СЪРЦЕТО
Изображение

Върни се в “Футбол - България”