Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TONDO
Контакти:

Re: Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 12:13

Единственото изключение от всички наши треньори, които сме имали и на мен ми прави впечатление е Енрико Пичионе. Как този пич за отрицателно време от някакви напълно аноимни играчи (които след това, не съм чул дори в серия С да си намериха отбор), направи ОТБОР, който беше напълно равностоен на "грандовете". Победихме Локо ПД, нещо което много треньори преди това, а и играчи не успяха.

Не го казвам, като кандидатура, че той трябва да смени Марин, а само като пример - какъв тип трябва да е нашия следващ треньор, резултатите от работата му да се виждат в играта и действията на терена. От първата седмица, от първия месец - да има миниален , но постоянен напредък и разтеж, а не да се самоуспокяваме само че трябва време. Защото времето така или иначе ще си мине, но ако не се е работило правилно през това време - резултата пак ще една голяма нула.

П.С. Някой знае ли къде е този Пичионе в момента - в България ли е, в Италия ли си намерил някакъв отбор или нещо друго.

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 12:22

Точно за мачовете с Арда, Родопа, Марица -искам да ти кажа . Това с програмата е супер че първо бяха слабите. Но точно в тези мачове - исках да видя победа примерно с 2:0 или 3:1, но с убедителна игра, да си ги надиграл тактически и физически, не да си направил нещо гениално футболно, това засега не искаме. Да си им дал примерно максимум 1 голов шанс. а не 4,5 и да трепериш докрая.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 29 окт 2010 12:30

нормално да има спадове в формата , от август до края на септември изиграха около 13 мача .верно че в последните кръгове играта куца но пък си взимаме мачовете . важното е че натрупахме добра преднина пред нафтекс . сега предстоят важните мачове в групата . бием ли Гълъбово,Нафтата и созопол втория полусезон ще бъде просто едно приятно убиване на неделните следобеди :lol: 8-)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 12:31

Нищо против нямам Георги Василев, дори напротив, Мисълта ми е да не се примиряваме с постигнатото и да чакаме - а винаги да изискваме най доброто , ако е възможно. Ако не ОК, но да се каже ясно това са ни финансовите възможности в момента - това искаме да направим до края на този сезон примерно.

До тук всичко е точно - но така да продължава и занапред с пълна прозрачност. Какво стана с клубния автобус например за който се говореше, поръчан ли е вече и кога ще е тука.

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 29 окт 2010 12:38

Tondo що не вземеш да млъкнеш вече,а? Автобусът е поръчан със сигурност,но ще е тук пролетта!Не ми пука дали играем слабо или не...важното е да бием.За "Б" група ще има нови играчи,има време.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
chepa 1912
Контакти:

Мнениеот chepa 1912 » 29 окт 2010 12:39

TONDO написа:Нищо против нямам Георги Василев, дори напротив, Мисълта ми е да не се примиряваме с постигнатото и да чакаме - а винаги да изискваме най доброто , ако е възможно. Ако не ОК, но да се каже ясно това са ни финансовите възможности в момента - това искаме да направим до края на този сезон примерно.

До тук всичко е точно - но така да продължава и занапред с пълна прозрачност. Какво стана с клубния автобус например за който се говореше, поръчан ли е вече и кога ще е тука.

Добре де, що не земеш да прочетеш темите до сега???? На много от въпросите дето задаваш там ще намериш отговора. От 14 поста по темата, ти имаш 8 - сам ли си пишеш????

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 12:41

Естествено е, че отговор на тези въпроси тук не мога да получа от феновете, какъво съм и аз. Поставям ги по скоро като теми за размисъл. Рабира се че до тук всичко е много добре за нас. Дано и така да продължава. По-скоро съм сложил темата - ако някой има някакво становище или идея за развтие на отбора да го изложи по-обстойно имено сега когато обстановката около отбора е спокойна.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 29 окт 2010 12:43

Резултатите на Ботев имат развитие,което е най-важното!Не забравяйте,че играем във "В" група!Просто тази година трябва да бъде избутана,за да станем отново професионален отбор и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Да попитам тези,които критикуват играта на отбора и треньорските качества на Бакалов-кой отбор от четирите В групи играе по-добър футбол от нас?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 12:44

ОК спирам. Ако модератора реши, да я изтрие или заключи

Потребителски аватар
chepa 1912
Контакти:

Мнениеот chepa 1912 » 29 окт 2010 12:47

slash1912 написа:Резултатите на Ботев имат развитие,което е най-важното!Не забравяйте,че играем във "В" група!Просто тази година трябва да бъде избутана,за да станем отново професионален отбор и тогава всичко ще си дойде на мястото.
Да попитам тези,които критикуват играта на отбора и треньорските качества на Бакалов-кой отбор от четирите В групи играе по-добър футбол от нас?

Марица примерно - гледах ги с Нафтата

Върни се в “Ботев”