Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TONDO
Контакти:

Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 10:25

Сега след като нещата почти се изясниха и успокоиха - какво е мнението Ви за играта на Ботев - в защита, в средата на терена , в нападение, тактическа и физическа подготовка.
Мисля , че сега е момента да сме взискателни - не като резултати , а като поведение на терена. Защото сега резултати -като точки и победи имаме, но на мачовете - които съм гледал на живо - с по-силните отбори играта не ми хареса особено.

nakito

Re: Какво мислите за играта на Ботев - има ли развитие?

Мнениеот nakito » 29 окт 2010 10:31

7 т. преднина, мач по-малко,една грешна стъпка.Нормално е да има затруднения срещу по-сериозни отбори.Не може всички да се бият с по 8-0.Щом резултатите са на лице, значи развитие има !!!

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 10:53

Не става дума да се бие с по 8:0. Аз бих по-доволен от резултат 2,3,4 на 0 , но играта да е целенасочена, постояно да е под контрол противника. Методично да го притискаш. Да създаваш ситуации плод на някакъв игрови замисъл, а не плод на индивидуални проблясъци на играчите. Защото мислия, че имаме добри играчи и благодарение на това постигаме резултати, а по-добре би било резултатите да са плод отборната игра и тактика в резултат на работата на играчите и треньорите.

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 11:06

Аз също съм твърдо за Марин Бакалов - при всичко което направи и прави за отбора. Мисля дори, че като организатор и ръководител се справя много добре, незнам защо не иска да се развива в тази посока- мисля че там има голиям потенциал в управлението на отбора. И затова искам да му дадем шанс и като треньор, при положение, че явно има желание там да се утвърди.

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 11:12

Имам и един конкретен въпрос - някой знае ли какво включва цялата подготовка на отбора - освен играта в квадрат и двустранните игри.

Правят ли се някакви тактически упражнения и схеми с топка - за защитата, за халфовете , за нападателите. Физическата пдготавка от какво се състои, освен, кросчета и обиколки на стадиона

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 29 окт 2010 11:20

Сега ще трябва да влизате в Б група. Като гледам резултатите, всичко е наред. Няма да има затруднениия. Ясно е,че играта не е като на Барса, но то на кой е? Но догодина целта ще бъде А група, и ще е съвсем логично да се вземат нови играчи и добър треньор. В А група, когато Ботев е бил фактор, винаги се е отличавал с добра игра. И ако пак искат да са фактор там, играта трябва да бъде такава.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 29 окт 2010 11:50

Играта става по-лоша от мач на мач а съм изгледал всички от началото до сега!?В крайна сметка важни са резултатите а те говорят сами за себе си.
За Марин Бакалов организационно всичко което е свършил може с една дума да се определи-ЧУДО :) Най милото което мога да кажа за треньорските му качества е че са неубедителни.

TONDO
Контакти:

Мнениеот TONDO » 29 окт 2010 11:53

Мисълта ми беше и към някой от членовете на клуба, които са по навътре в нещата - по въпроса за треньор има ли някакво конкретно стратегическо виждане. Не може така от днес за утре стане някава издънка, не ни хареса играта и под натиска на феновете - дайте да сменим треньора. Така нищо по различно няма да стане, защото:

1. Треньорите в БГ са на същото ниво като футбола ни , даже по ниско . Аз не се сещам за едно име на български треньор което да изпъква над останалите - да не говорим с някакжи резултати като треньор.

2. Македонските "специалисти" , които за всички е ясно какъв им е футбола та са дошли и нашия да оправят за тях недоумявам - защо се водят изобщо (освен че някой прибира комисионни)

Така, че ако няма някакжо конкретно виждане за някаква конкретна кандидатура - която може да подобри с нещо работата в клуба с опит, ноу хау - не виждам какъв е смисъла от смяна на треньора през зимата, както chepa 1912 каза. Марин не е по-глупав от останалите измислени БГ треньори. И ако е така просто трябва да бъде подкрепен да се развива - със специализации, обмяна на опит в западни клубове, семинари, курсове за треньори и т.н.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 окт 2010 11:55

daimio написа:Най милото което мога да кажа за треньорските му качества е че са неубедителни.

С несработен отбор загубени само 2 точки и преднина от 8 (с мач по-малко сме) пред втория... статистиката говори друго :) Плюс това, в началото ни бяха мачовете с най-слабите противници, а сега са по-тежките мачове като с Арда и Родопа - едва ли някой е очаквал и тях да ги мачкаме с по 7-8:0? Това е основната причина играта ни да става "все по-слаба" - умората плюс факта, че така се падна програмата, че точно накрая са ни всички тежки гостувания, плюс коравите домакинства на Арда и Родопа.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
chepa 1912
Контакти:

Мнениеот chepa 1912 » 29 окт 2010 12:09

TONDO написа:Мисълта ми беше и към някой от членовете на клуба, които са по навътре в нещата - по въпроса за треньор има ли някакво конкретно стратегическо виждане. Не може така от днес за утре стане някава издънка, не ни хареса играта и под натиска на феновете - дайте да сменим треньора. Така нищо по различно няма да стане, защото:

1. Треньорите в БГ са на същото ниво като футбола ни , даже по ниско . Аз не се сещам за едно име на български треньор което да изпъква над останалите - да не говорим с някакжи резултати като треньор.

2. Македонските "специалисти" , които за всички е ясно какъв им е футбола та са дошли и нашия да оправят за тях недоумявам - защо се водят изобщо (освен че някой прибира комисионни)

Така, че ако няма някакжо конкретно виждане за някаква конкретна кандидатура - която може да подобри с нещо работата в клуба с опит, ноу хау - не виждам какъв е смисъла от смяна на треньора през зимата, както chepa 1912 каза. Марин не е по-глупав от останалите измислени БГ треньори. И ако е така просто трябва да бъде подкрепен да се развива - със специализации, обмяна на опит в западни клубове, семираи, курсове за треньори и т.н.

А ти много питаш, TONDO :lol:
Името Георги Василев говори ли ти нещо?????? Няма никакви резултати викаш? :mrgreen:
Ама нещо го спрягат за Черно Море..................

Върни се в “Ботев”