Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Гаджев не заслужава да е капитан на Левски!
Като удряше греди и вкарваше от далеч и беше единствения, който може да ритне топката от повече разстояние беше божество. Сега след тежка контузия не е същия и вече е боклук... е не става така. В Левски има много личности достойни за капитан на отбора, но не трябва да създаваме дразги и проблеми отвън... Имаме пример какво може да се случи!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
Най-накрая се осъзнахте
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
forzajuve написа:Щом си мислиш,че Кривия,Бижутера и Георги Петков по-малко заслужават,ок.Аз не съм против Гаджев,а с поведението си последните мачове показа,защо нетрябва да е капитан.
Добре кой от тях играе в момента титуляр? За тва се получава това... Иначе Кривия трябваше да носи лентата и да играе ама..
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Отдавна искам да изразя подобно мнение и ако съм се въздържал досега, то е било единствено от уважение към момчето, което наистина пострада много сериозно. Но след като се възстанови физически / за което искрено се радвам/, Гаджев се взе за звезда от висока класа. Някои от милосърдие го потупваха повечко, други /като мен/ очакваха да стане двигател на отбора. Но това не се получи. Бедата е там, че той най-малко осъзнава това. И ако Гаджев има истински приятели, те биха му помогнали най-много, като му споделят какво мислят за играта му / и особено! поведението му/, от което ще спечели Левски, ще спечелят всички обичащи този отбор.
За съжеление тази есен Гаджев не е готов да води отбора.
Дано стъпи по-скоро на земята и да мисли повече как да подобри играта си, особено във фаза извеждащ пас, особено в точността на ударите към вратата, особено помагане на защитата - вижте Дембеле, централен нападател!, какво прави.
Лично неангажиращо мнение: капитан на отбора Грийн, "подгласник" Йовов.
П.П. Добрият тон и тук не е излишен. Всеки има право на мнение, не се дръжте като футболистите ни в Ловеч.Сравнявам го без ирония.
За съжеление тази есен Гаджев не е готов да води отбора.
Дано стъпи по-скоро на земята и да мисли повече как да подобри играта си, особено във фаза извеждащ пас, особено в точността на ударите към вратата, особено помагане на защитата - вижте Дембеле, централен нападател!, какво прави.
Лично неангажиращо мнение: капитан на отбора Грийн, "подгласник" Йовов.
П.П. Добрият тон и тук не е излишен. Всеки има право на мнение, не се дръжте като футболистите ни в Ловеч.Сравнявам го без ирония.
Последна промяна от левскар07 на 28 окт 2010 22:28, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Levskar_90 написа:deepblue1963 написа:Levskar_90 написа:Престанете да се изживявате на треньори, има хора които си знаят работата Гонзо и Ясен. Какво ли ви обяснявам вие сте фенове на победите и успехите.
Еми не съм фен на тъпите картони,на безбройните "сватбарски" шутове,на постоянното изпускане на човека си,след което защитата трябва да се справя и т.н.
Е и, ти какво очакваш 30 победи в А група. Имам един въпрос: Ако отбора е мега слаб и изпадне във Б група още ли, ще си му фен, и играе още по зле ??? Тогава ще се види кой подкрепя Левски. Аз съм от Варна и няма как да присъствам на всеки мач, а вие шопите имате честта, но при първия неуспех 500 човека на стадиона, защото вие сте не осъзнати фенове. Не сте фенове на Левски, ами на титлите му.
+1 Отбора се подкрепя независимо дали е първи или последен ...
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
добър пост на автора
капитанът на един отбор според мен трябва да е от школата на отбора (в отборат ни все още има такива), а не наемник...лидерът се ражда и сам трябва да се наложи, не да е наложен на играчите, а те сами да си го изберат. гаджев вероятно съиграчите са му гласували доверие и за това треньорите трябва да му говарят постоянно, може и да стане човек......а в ловеч играхме безобразно слабо, какви съдии, какви дузпи....срещу лил,гент,спортинг нема да ни свират по-добре
ясен петров води последните мачове много слабо... "Кривия" ЗАЩО не играе, не е нормално, по-добър от него едва ли има в момента... ако може само Гара да играе, без никакво нападение и подкрепа за него, нема да стане
стига давали акъл на хората, нека си пишат каквото пожелаят, за това е форума
капитанът на един отбор според мен трябва да е от школата на отбора (в отборат ни все още има такива), а не наемник...лидерът се ражда и сам трябва да се наложи, не да е наложен на играчите, а те сами да си го изберат. гаджев вероятно съиграчите са му гласували доверие и за това треньорите трябва да му говарят постоянно, може и да стане човек......а в ловеч играхме безобразно слабо, какви съдии, какви дузпи....срещу лил,гент,спортинг нема да ни свират по-добре
ясен петров води последните мачове много слабо... "Кривия" ЗАЩО не играе, не е нормално, по-добър от него едва ли има в момента... ако може само Гара да играе, без никакво нападение и подкрепа за него, нема да стане
стига давали акъл на хората, нека си пишат каквото пожелаят, за това е форума
-
- Контакти:
santiliana написа:Не мислите ли, че понякога прекаляваме с подобни отричания. Гаджев не заслужавал да е капитан на Левски. И защо? Защото бил се държал като "селяндур" или че ритал топката от дистанция...Извинете ме, но това е крайно несериозно. Та по цял свят хората бият от дистанция нима всеки опит им е сполучлив? А при създадената ситуация с мелето в Ловеч как искате да се държи? Но само който е преживял подобни контузии като неговата знае какво е усещането. А вие как бихте реагирали при такава ситуация? Само не ми казвайте, че ще се здрависате с атакуващия ви съперник, защото и вие няма да си повярвате. Всъщност ходили ли сте 60 дни с патерица, и след това 4 месеца да "прохождате" отново... Кое ви кара да бъдете толкова крайни към един наш юноша, който винаги играе с хъс в мачовете на отбора ни. Да, признавам- понякога не му върви играта, сега не е в оптимална форма, но дайте пример за поне един футболист в световен мащаб когато винаги е бил в топ форма. Просто няма такъв. Поведението на Гаджев беше напълно логично при положение, че само преди няколко месеца се върна от супер тежка контузия, а онази вечер Йеленкович му влезе именно в оперираното място...Що се касае до "черния му хумор" след мачовете- ами какво да прави?! При тези тъпи и измислени журналисти е нормално да ги "поднася" с някой и друг тъпизъм, но който има достатъчно интелект само той ще разбере какво иска да каже Владо Гаджев.
И в заключение, както спомена по- горе и синия запалянко от Варна, всички трябва да си подкрепяме отбора, но не само когато играем домакински мач с някой европейски тим, а ВИНАГИ. Дори и да сме най- слабите, ние сме ЛЕВСКИ- ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
+1
Тъпо е да ви се бъркам , но бих изразил мнение. Личи си че момчето приема всичко на майтап . Качествата за мен лично за спорни , играе тип Маркиньос (само където одобрявам защото е БЪЛГАРИН ) играе един мач добре после 5-6 почива . Определено не заслужава да носи лентата , ама щом "тандема ви" са решили така..Отбора ви е в подем , въпреки последните 2-3 мача.
When you walk..
Дали заслужава или не, не го решаваме ние феновете. Но на един капитан не му подхожда такова поведение, което да предизвиква мелета вместо да ги отбягва. В Ловеч именно от него започна боя като удари без топка противников играч и стана тя каквато стана.
Влади Гаджев е доста по-левскар от половината хора във форума.
Миналата година в един злополучен мач с Черно Море, завършил Х, в който се борехме за зона УЕФА, момчето изора оная гадна нива и ако не беше той никога нямаше да изравним. Да не говорим за реакцията му след гола, която красноречиво отговаря на въпроса "левскар ли е или не е".
Просто човекът е млад и като такъв прави глупави грешки от неопитност.
Ние обаче за пореден път си показваме българщината и що за фенове сме. Падаме един мач и ужас, апокалипсис, всички са ужасни бездарници.
махаме треньори, капитани, вратари, селекцията била зле, не знам си кво.
А преди месец същите хора викахте колко сме велики и Гаджев грам не ви е бил крив.
Миналата година в един злополучен мач с Черно Море, завършил Х, в който се борехме за зона УЕФА, момчето изора оная гадна нива и ако не беше той никога нямаше да изравним. Да не говорим за реакцията му след гола, която красноречиво отговаря на въпроса "левскар ли е или не е".
Просто човекът е млад и като такъв прави глупави грешки от неопитност.
Ние обаче за пореден път си показваме българщината и що за фенове сме. Падаме един мач и ужас, апокалипсис, всички са ужасни бездарници.
махаме треньори, капитани, вратари, селекцията била зле, не знам си кво.
А преди месец същите хора викахте колко сме велики и Гаджев грам не ви е бил крив.
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."