rivan_bg написа:Кашчей написа:Балоне, толкова яростно защитаваш ТИТАН-ите, че започвам да си мисля, че си на заплата при тях![]()
Ти лично, вярваш ли в светлото бъдеще на ЦСКА с ТИТАН-АС?
За него не мога да кажа но искам да кажа че може да не е светло бъдеще,но поне е бъдеще.Защото като се изгонат титаните не виждам от къде ще се издържа и как ще се подържа отбора.Защото без пари няма никакво бъдеще ,няма да има никаква школа ,никакъв стадион няма да има и отбор с името ЦСКА в А група да не говорим за евролига или шампионска лига.Защото трябва да се прави всичко като хората а не да се подържат лични интереси на някой.тази война няма да доведе до нищо друго освен до разпарчетосване на вече разпасаната команда ЦСКА.В момента трябва да сме солидарни към идеята ЦСКА не към идеята Дуче или Титан,просто безрезервна подкрепа към отбора за да може да излезне от кризата и след това да се занимаваме с титан ,дуче,глави и цимбици а още повече че това е работа на прокуратурата а не на феновете
Това, което в момента представлява ЦСКА е до голяма степен в резултат от работата на ТИТАН-АС.За стадиона още ли не сте пили студена вода и живеете с химери?
Същите приказки се чуваха и преди 2 години, но в София винаги ще се намери някой желаещ да получи някаква добра поръчка.. за няколко години, та все ще се намери някой, на когото да му натресат ЦСКА, ако ТИТАН-АС се откажат.Само не съм убеден, че отборът ви ще е без дългове, не само към държавата и разни играчи и клубове, а вече и към ТИТАН-АС.
Имам едно питане към теб, лично:
Ако ЦСКА никога повече не види ЕКТ, или поне не види някаква купа в нашето първенство.. дълги години, ти ще продължиш ли да си фен на този отбор?Колко фена ще останете в такъв случай?До момента това е лайтмотивът ви-искаме си нашият ЦСКА, който беше перманентен шампион..... а ако вече не е?
Пишеш за безрезервна подкрепа на отбора, докато излезе от кризата... как смяташ, че ще стане това, ако сменяте по половин отбор на трансферен прозорец и по 3-4 треньора на сезон?Радуканов е третият, а иде и нов, защото Радуканов няма права за повече от два мача.Има ли шанс публиката на ЦСКА да си подкрепя отбора, без да се вълнува непременно от "задължителната" титла?Можете ли да направите това, което правят феновете на "Ботев"Пд.?