cska_90 написа:Нямам ЛС???![]()
![]()
![]()
Аз с Дуче нямам нищо общо-бойкота е организира ипровеждан доста отдавна-няма нищо общо с ДУче!!Даже напротив-опитваше се да го саботира!!!Ние си се бориме за нашите неща-какво нме интересува Дучето???
Относно това със стюардите-еми откъде знаеш,че не им е платено-да говорят така-що не говореха досега???Още повече,че единия е с пеУнишки акцент!!
Ами пернишки, софийски, то винаги може да се изкара теория на конспирацията. Въпроса е, че ако проследиш изказванията и на Дучето, и на Главата (сума ти часове вече съм загубил да ги слушам), наистина има такава разлика, за каквато говореше момчето. А по-рано днес един пък изкара линк как Главата е посягал на журналист... Аз съм чувал много истории за него, последно на мача с Фулъм след гола един запали факла и Главата отиде и му напраска няколко, за да не ни накажат. Е, това показва, че и те използват СИЛА към тези от сектор Г. Тогава питам се аз, кой е правия?
Ето че с нашите разединения НИКОЙ свестен не иска да ни поеме, ще дойде някой като Орманджиев или друга хиена, колкото да напълнят гушите, и после пак от нулата! Да, аз не харесвам ТИТАН още когато смениха Любо заради банда гащници, които трябваше да продадат, а Любо извади от отбора. Но на тяхно място като бинзесмен вероятно бих направил същото. Няма кантар - от едната страна ЦЕЛИ 7 гащника, но уж талантливи и добри играчи, а от другата САМО 1 - треньора. Оттам тръгнахме надолу. Любо знаеше какво прави, след него те започнаха един цикъл на грешки и грешки, нямаше край. От цяла дружина нови играчи, които докараха, САМО Нелсън, Акуаро и Мболи са класа, Шеридън е още в нокдаун и понеже е млад, ще му требва време. Но това че те пратили някакъв Цимбик да раздава правосъдие в сектора - това не го вярвам. Защо не са посегнали на Дучето? Защо няма други бити?