БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 19:34

z.a.l.e.z.a написа:Какви повече факти искаш от това,че Калоян Стоянов-дойде с 60 мутри-за да търси БОЙКОТИРАЩИТЕ- Основна цел бяха те!!Сам си прави изводите!! А и толкова ли неможте да прумеете,че щом има решение да не се ходи в Г-това значи да не се ходи!!!И това е решение НА ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ!!!Какво има да го мислите повече!!

ДА БОЙКОТИРАЩИТЕ КОИТО БЯХА НА МАЧА С РАПИД НЕ ТЕЗИ ПРЕД СТАДИОНА.

И още нещо аз не съм овца да ме водят отговрните фактори.Да ме извиняват отговорните фактори ама едва ли общо те са прочели и полвинато книги които съм изчел аз в 1 курс.Имам глава на раменете и мисля.Това ме отличава от стадото.

Уффффф като не си запознат -защо говориш-най-мразя така!!Търсеше хора от 14 -а те бяха отвън,нали????Айде стига-като не си запознат -спри се!!АЗ също съм прочел това,което и ти -така,че пробвай с нещо друго!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 19:42

rivan_bg написа:Аз пък мисля че време да се спре с тези протести по няколко причини
1:Нов собственик няма и с свещ да го търсим няма да намерим
2:колкото и да има протести нещата пак ще са същите
3:Борисов-Иванов са си на върха и подритват всичко живо под него
4:Макар и бавно макар и занемарено хората все пак дават някакви пари за отбора и базите
5:Почти е решен проблема със стадиона
6:Когато са под натиск вършат глупости за пример : румънци,немци,македонци и всякакви анонимници
7:на който и да за изход от тази криза има нужда от подкрепа визирам собственици и футболисти
поради тези причини мисля че е време да покажем че сме задружни и че не сме малодушни към идеята ЦСКА.Болно ми е да го кажа но е време да вземем пример от Левски там се работи правилно и има някакви резлтати и дори когато всички бяха против Батков.Ние сме длъжни да подкрепим отбора в тези моменти на големи земетресения да могат да излязат от кризата и да се осъзнаят новите и да се подсетят старите футболисти къде се намират макар и те да са виновни за тези трусове.По одношение на треньора мойто мнение е че трябва сега да се вземе постоянният за да може да се запознае с отбора и до зимната пауза да прецени кой му трябва и кой не ,кой става за отбора и кой не ,кой ще гони и кой ще взима.А не после пак да има трусове докато оправи нещата в движение по време на сезона.Да си направи една зимна подготовка с отбора както трябва а не както стана с Дочев защото този начин на работа е смешен и е достоен само за отбори от Б и В група

Аз пък мисля,че е време да спреш да пишеш едно и също в 10 теми!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
dim77dim
Контакти:

Мнениеот dim77dim » 28 окт 2010 19:53

cska_90 написа:Уффффф като не си запознат -защо говориш-най-мразя така!!Търсеше хора от 14 -а те бяха отвън,нали????Айде стига-като не си запознат -спри се!!АЗ също съм прочел това,което и ти -така,че пробвай с нещо друго!

Все още чакам да ми отговориш, пич. Писал съм ти на личния и съм ти пратил да видиш едно интервю на няколко стюарди, които по начина на говорене, ми се струва, че са искрени. Дано си го видял. Знам, че не си от хората на Дучето, ама в момента вие пред Арианата ще бъдете въвлечени в неговата частна война, не си мисли, че се присъединява към вас, щото вярва във вашта кауза. Нямам нищо против да си отстоявате позициите, но замислете се, че дори в добрите времена на домакинските мачове на ЦСКА си ходеха по 1500-3000 души без дербитата, а във В колко дербита мислиш, че ще има. Отидем ли там, нема излизане, вярвай ми!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 19:56

dim77dim написа:
cska_90 написа:Уффффф като не си запознат -защо говориш-най-мразя така!!Търсеше хора от 14 -а те бяха отвън,нали????Айде стига-като не си запознат -спри се!!АЗ също съм прочел това,което и ти -така,че пробвай с нещо друго!

Все още чакам да ми отговориш, пич. Писал съм ти на личния и съм ти пратил да видиш едно интервю на няколко стюарди, които по начина на говорене, ми се струва, че са искрени. Дано си го видял. Знам, че не си от хората на Дучето, ама в момента вие пред Арианата ще бъдете въвлечени в неговата частна война, не си мисли, че се присъединява към вас, щото вярва във вашта кауза. Нямам нищо против да си отстоявате позициите, но замислете се, че дори в добрите времена на домакинските мачове на ЦСКА си ходеха по 1500-3000 души без дербитата, а във В колко дербита мислиш, че ще има. Отидем ли там, нема излизане, вярвай ми!

Нямам ЛС??? :? :? :?
Аз с Дуче нямам нищо общо-бойкота е организира ипровеждан доста отдавна-няма нищо общо с ДУче!!Даже напротив-опитваше се да го саботира!!!Ние си се бориме за нашите неща-какво нме интересува Дучето???
Относно това със стюардите-еми откъде знаеш,че не им е платено-да говорят така-що не говореха досега???Още повече,че единия е с пеУнишки акцент!! ;)
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 28 окт 2010 20:04

Какви повече факти искаш от това,че Калоян Стоянов-дойде с 60 мутри-за да търси БОЙКОТИРАЩИТЕ- ;) ;) Основна цел бяха те!!Сам си прави изводите!! ;) ;) А и толкова ли неможте да прумеете,че щом има решение да не се ходи в Г-това значи да не се ходи!!!И това е решение НА ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ!!!Какво има да го мислите повече!![/quote]
Я ги кажи кои са тези отговорни фактори бе онези с 3 000 лв. на мач ли, по-горе в темата бях написал едни въпроси които бих искал да задаете говоря за вас дето ще сте на Ариана на г-н Ангелов интересно ми е ти би ли ги задал пък ако имаш отговори ти самия понеже си виждам сред така наречените отговорни фактори :lol: :lol: :lol: може да отговориш ако искаш.
И още един въпрос в добавка към горните:
Защо г-н Ангелов не протестира в края на миналия сезон на мачовете срещу Литекс, Черно Море, Локо Сф срещу отказването от Армията щото тогава се обяви това решение ами сега когато спряха 3 000 лв. на мач.
Отговорни фактори пич тука няма ние сме фенове и всички обичаме ЦСКА щом стане дума за отговорни фактори значи става дума и за други работи но не и за любов към отбора отговорни фактори ай бягай от тука бахти фена си палячо ти отговорен фактор ли си бе.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 20:07

Xanko написа:
Я ги кажи кои са тези отговорни фактори бе онези с 3 000 лв. на мач ли, по-горе в темата бях написал едни въпроси които бих искал да задаете говоря за вас дето ще сте на Ариана на г-н Ангелов интересно ми е ти би ли ги задал пък ако имаш отговори ти самия понеже си виждам сред така наречените отговорни фактори :lol: :lol: :lol: може да отговориш ако искаш.
И още един въпрос в добавка към горните:
Защо г-н Ангелов не протестира в края на миналия сезон на мачовете срещу Литекс, Черно Море, Локо Сф срещу отказването от Армията щото тогава се обяви това решение ами сега когато спряха 3 000 лв. на мач.
Отговорни фактори пич тука няма ние сме фенове и всички обичаме ЦСКА щом стане дума за отговорни фактори значи става дума и за други работи но не и за любов към отбора отговорни фактори ай бягай от тука бахти фена си палячо ти отговорен фактор ли си бе.

Айде пак с тия 3000 лв!! :lol:l: Айде бе -не е протестирано-цяла хореография имаше на мача с Черноморец ощем мин.година!!

И престанете да пишете глупости-без да знаете!!ПАРИТЕ на Дуче са спряни НЕ СЕГА-А ОЩЕ МАРТ МЕСЕЦ!!!
Хем не знаете-хем приказвате щуротии!! :evil: :evil:
А 14,УСФ,ТП и всички ние какво общо имаме с въпросните пари??
А всичко това е ОРГАНИЗИРАНО НЕ ОТ ДУЧЕ-а от други хора-а той се присъеди едва сега!!!
Изображение

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 28 окт 2010 20:10

НЯМА НИКАКВИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ КОЙТО ДА ТИ КАЗВАТ КЪДЕ ДА ХОДИШ И КАК ДА ХОДИШ,КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ НА МАЧ И ДА ПОДКРЕПЯ ЛЮБИМИЯ ОТБОР,КАКВО ДА ПРАВИ НА АРИАНА ДА ГЛЕДА И СЛУША ПРОСТОТИИТЕ НА НЯКОЙ КОЙТО СЕ НАЛИВА С БИРА ОТ СУТРИНТА ЛИ,ЧЕ ПО ГОЛЯМ ЕФЕКТ ЩЕ ИМА АКО В Г СЕКТОР ИМА 5-6ХИЛЯДИ, МАЧА С РАПИД ГО ДОКАЗА.И Е НЕДУПОСТИМО ДА СЕ МИСЛИ ЧЕ ОТБОРА МОЖЕ ДА ОТИДЕ ВЪВ В ГРУПА ,ТОВА КОЙТО ГО ИСКА И СИ ГО МИСЛИ ЗНАЧИ Е МОЗЪЧНО УВРЕДЕН,ТОГАВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕМ В А ГРУПА. ПРОСТО НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛЯТ ХОРАТА КОЙТО НЕНАВИЖДАТ ЦСКА ,А ВИЕ МАЙ ТОЧНО ТОВА ИСКАТЕ С ТОЗИ ПРАЗЕН СТАДИОН,ВОЙНИ ,БИТКИ И ПРОТЕСТИ СЕ ВОДЯТ ПЕЧЕЛЯТ СЕ И СЕ ГУБЯТ,НО ПОНЯКОГА СЕ НАЛАГА И ДА СЕ ПОДПИСВАТ И МИРНИ СПОРАЗУМЕНИЯ ,ПОМИСЛЕТЕ И СТИГА АГИТАЦИЙ ЗА БОЙКОТИ ,

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 20:16

Rosko63 написа:НЯМА НИКАКВИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ КОЙТО ДА ТИ КАЗВАТ КЪДЕ ДА ХОДИШ И КАК ДА ХОДИШ,КОЙТО ИСКА ДА ХОДИ НА МАЧ И ДА ПОДКРЕПЯ ЛЮБИМИЯ ОТБОР,КАКВО ДА ПРАВИ НА АРИАНА ДА ГЛЕДА И СЛУША ПРОСТОТИИТЕ НА НЯКОЙ КОЙТО СЕ НАЛИВА С БИРА ОТ СУТРИНТА ЛИ,ЧЕ ПО ГОЛЯМ ЕФЕКТ ЩЕ ИМА АКО В Г СЕКТОР ИМА 5-6ХИЛЯДИ, МАЧА С РАПИД ГО ДОКАЗА.И Е НЕДУПОСТИМО ДА СЕ МИСЛИ ЧЕ ОТБОРА МОЖЕ ДА ОТИДЕ ВЪВ В ГРУПА ,ТОВА КОЙТО ГО ИСКА И СИ ГО МИСЛИ ЗНАЧИ Е МОЗЪЧНО УВРЕДЕН,ТОГАВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕМ В А ГРУПА. ПРОСТО НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛЯТ ХОРАТА КОЙТО НЕНАВИЖДАТ ЦСКА ,А ВИЕ МАЙ ТОЧНО ТОВА ИСКАТЕ С ТОЗИ ПРАЗЕН СТАДИОН,ВОЙНИ ,БИТКИ И ПРОТЕСТИ СЕ ВОДЯТ ПЕЧЕЛЯТ СЕ И СЕ ГУБЯТ,НО ПОНЯКОГА СЕ НАЛАГА И ДА СЕ ПОДПИСВАТ И МИРНИ СПОРАЗУМЕНИЯ ,ПОМИСЛЕТЕ И СТИГА АГИТАЦИЙ ЗА БОЙКОТИ ,

Добре! :lol: :lol:
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 28 окт 2010 20:23

Айде пак с тия 3000 лв!! :lol:l: Айде бе -не е протестирано-цяла хореография имаше на мача с Черноморец ощем мин.година!!

И престанете да пишете глупости-без да знаете!!ПАРИТЕ на Дуче са спряни НЕ СЕГА-А ОЩЕ МАРТ МЕСЕЦ!!!
Хем не знаете-хем приказвате щуротии!! :evil: :evil:
А 14,УСФ,ТП и всички ние какво общо имаме с въпросните пари??
А всичко това е ОРГАНИЗИРАНО НЕ ОТ ДУЧЕ-а от други хора-а той се присъеди едва сега!!![/quote]
Ти като не можеш да ми отговориш на въпросите по-горе а и като нямаш нищо общо откъде знаеш кога са спрени, а и ако не е това пак те питам що не викахте и не протестирахте края на миналия сезон ти бе драги отговорни факторе :lol: преди една седмица ли разбра, че няма да играем на Армията и повярвай ми много кухо звучиш като нямаш отговор на въпроса кво правим ако Титан се махнат един слаб сезон има всеки отбор но заради това такива отговорни фактори :lol: като тебе да предприемат действия които да го заведат в В група е нямало или като отидем в В група по модела Ботев отговорните фактори :lol: ще прибират това което им спряха сега под формата на членски внос а.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 20:26

1-Научи се да цитираш!!!
2-Протестът за Армията-ти казах,че почна още края на миналия сезон-колко пъти да ти гоп овтарям-имаше трансперанти,хореография даже!!!
3-ЗА 3000 лв-еми това че са спрени миналата година ти го гарантирам на 100%-и по конкретно след Мездра!!
4-И стига с тя В група-никой няма за целда прати отбора във В група!!
5-И айде млъкнете вече-така или иначе това ,което сме решили ще го изпълним-колкото и да мрънкате-седете си пред ТВ-то и не давайте акъл-че почвате да дразните!!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”