БОЙКОТ срещу Управлението в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Re: Сектор "Г" остава празен срещу Берое(и не само)

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 28 окт 2010 16:51

cska_90 написа:
z.a.l.e.z.a написа:Така имам се за що годе умен човек.Все пак скоро завършвам медицина а до 5 години ще ви лекувам децата.И въпреки това не разбирам как като не покажем позицията си ще имаме адекватен протест.Моля те ,найстина те моля да ми обясниш как като се крием ще има ефект от това което правим.Млад човек съм ,но баща ми ме заведа на първия ми мач преди повече от 20 години. И винаги ми е повтарял ,че позицията ми трябва да се отстоява и да се чува.Кажи ми как нещата ще се променят на бира и кебапчета пред стадиона.Ако трябва ми отговори на лично.Благодаря предварително.

Колега-и аз ще ги лекувам-ама имам още дотста да уча- :lol: :lol: :lol: !! ;) ;) ;)

Така -първо не се криеме,второ,позицията ни се чу и жегна много Титан-това се видя и последващите и ходове-да не си мислиш,че 60 човека са отишли само за Главата!!!Отразси се и то доста тази наша позиция!!А този път и НФК е с нас-а за добро или лошо-много хора се влият от мнението на Дучето!!Така,че сега нещата ще са доста по-различни-и отзвук ще има-бъди спокоен!!

Защо тогава това стана след като 10000 човека на спряха 90 минути да викат "вън боклуците" на мача с Рапид.А не след няколкото домакинства в които имаше по 200 човека на стадиона.Просто няма логика.Как се отрази тази позиция.По какъв начин, искам ФАКТИ а ти не говриш с такива.
Кръвтааа кипи в нашите сърца завинаги от ЦСКА .
Който не уважава ЦСКА ще СТРАДА.
http://wiki.answers.com/Q/Why_is_the_Le ... Euroidiots

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 16:58

z.a.l.e.z.a написа:
cska_90 написа:
z.a.l.e.z.a написа:Така имам се за що годе умен човек.Все пак скоро завършвам медицина а до 5 години ще ви лекувам децата.И въпреки това не разбирам как като не покажем позицията си ще имаме адекватен протест.Моля те ,найстина те моля да ми обясниш как като се крием ще има ефект от това което правим.Млад човек съм ,но баща ми ме заведа на първия ми мач преди повече от 20 години. И винаги ми е повтарял ,че позицията ми трябва да се отстоява и да се чува.Кажи ми как нещата ще се променят на бира и кебапчета пред стадиона.Ако трябва ми отговори на лично.Благодаря предварително.

Колега-и аз ще ги лекувам-ама имам още дотста да уча- :lol: :lol: :lol: !! ;) ;) ;)

Така -първо не се криеме,второ,позицията ни се чу и жегна много Титан-това се видя и последващите и ходове-да не си мислиш,че 60 човека са отишли само за Главата!!!Отразси се и то доста тази наша позиция!!А този път и НФК е с нас-а за добро или лошо-много хора се влият от мнението на Дучето!!Така,че сега нещата ще са доста по-различни-и отзвук ще има-бъди спокоен!!

Защо тогава това стана след като 10000 човека на спряха 90 минути да викат "вън боклуците" на мача с Рапид.А не след няколкото домакинства в които имаше по 200 човека на стадиона.Просто няма логика.Как се отрази тази позиция.По какъв начин, искам ФАКТИ а ти не говриш с такива.

Какви повече факти искаш от това,че Калоян Стоянов-дойде с 60 мутри-за да търси БОЙКОТИРАЩИТЕ- ;) ;) Основна цел бяха те!!Сам си прави изводите!! ;) ;) А и толкова ли неможте да прумеете,че щом има решение да не се ходи в Г-това значи да не се ходи!!!И това е решение НА ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ!!!Какво има да го мислите повече!!
Изображение

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 28 окт 2010 17:03

Според мен от празен стадион ефект може да има единствено на мача с Бешкташ.представям си го така:пустеещ напълно празен стадион с огромен транспарант в Г,но от вън 20000-30000 човека така да пеят и да кънтят ,че вътре да се чуват. И то събрани пред нещо като сцена с медиен отзвук поканени известни фенове които открито изразяват нашата обща позиция. Тогава да ще има отзвук,ще се разбере.Но всичко друго е мижи да те лажем.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 17:07

z.a.l.e.z.a написа:Според мен от празен стадион ефект може да има единствено на мача с Бешкташ.представям си го така:пустеещ напълно празен стадион с огромен транспарант в Г,но от вън 20000-30000 човека така да пеят и да кънтят ,че вътре да се чуват. И то събрани пред нещо като сцена с медиен отзвук поканени известни фенове които открито изразяват нашата обща позиция. Тогава да ще има отзвук,ще се разбере.Но всичко друго е мижи да те лажем.

Е затова не сме виновни ние,че ви мързи да си дигнете гъза и да дойдете!!Ние бяхме и с ТНС и с Порто и с Рапид-ще бъдем и с Берое и с Локо и с Бешикташ!!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 28 окт 2010 17:09

Какви повече факти искаш от това,че Калоян Стоянов-дойде с 60 мутри-за да търси БОЙКОТИРАЩИТЕ- Основна цел бяха те!!Сам си прави изводите!! А и толкова ли неможте да прумеете,че щом има решение да не се ходи в Г-това значи да не се ходи!!!И това е решение НА ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ!!!Какво има да го мислите повече!!

ДА БОЙКОТИРАЩИТЕ КОИТО БЯХА НА МАЧА С РАПИД НЕ ТЕЗИ ПРЕД СТАДИОНА.

И още нещо аз не съм овца да ме водят отговрните фактори.Да ме извиняват отговорните фактори ама едва ли общо те са прочели и полвинато книги които съм изчел аз в 1 курс.Имам глава на раменете и мисля.Това ме отличава от стадото.

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 28 окт 2010 17:11

zavinagicska написа:
rivan_bg написа:Аз пък мисля че време да се спре с тези протести по няколко причини
1:Нов собственик няма и с свещ да го търсим няма да намерим
2:колкото и да има протести нещата пак ще са същите
3:Борисов-Иванов са си на върха и подритват всичко живо под него
4:Макар и бавно макар и занемарено хората все пак дават някакви пари за отбора и базите
5:Почти е решен проблема със стадиона
6:Когато са под натиск вършат глупости за пример : румънци,немци,македонци и всякакви анонимници
7:на който и да за изход от тази криза има нужда от подкрепа визирам собственици и футболисти
поради тези причини мисля че е време да покажем че сме задружни и че не сме малодушни към идеята ЦСКА.Болно ми е да го кажа но е време да вземем пример от Левски там се работи правилно и има някакви резлтати и дори когато всички бяха против Батков.Ние сме длъжни да подкрепим отбора в тези моменти на големи земетресения да могат да излязат от кризата и да се осъзнаят новите и да се подсетят старите футболисти къде се намират макар и те да са виновни за тези трусове.По одношение на треньора мойто мнение е че трябва сега да се вземе постоянният за да може да се запознае с отбора и до зимната пауза да прецени кой му трябва и кой не ,кой става за отбора и кой не ,кой ще гони и кой ще взима.А не после пак да има трусове докато оправи нещата в движение по време на сезона.Да си направи една зимна подготовка с отбора както трябва а не както стана с Дочев защото този начин на работа е смешен и е достоен само за отбори от Б и В група

Човек кризата е в начина на управление на ЦСКА няма ясна визия няма стратегия ако беше само въпрос до футболистите ок,защо според теб титан не дадат пресконференция на която да начертят план за три години напред,не се плащат стари задължения това знаеш ли го,прочети какво пише в БЛИТЦ там има един голям ЦСКАР навътре в нещата много,защо според теб Михов се отказа той е хитър човек няма да се хване на въдицата лесно,защо до сега не беше назначен един кадърен треньор а все такива послушници който са и за малко пари, защо не са платили на миньор на сливен,според теб цска как ще го бъде по този начин ето и сега мълчание след отказа на Михов никой не знае какво се случва.

Добре аз съм съгласе с това което казваш рибата мирише от към главата до тук ОК а сега на къде ????????Маха се титан ОК а после на къде???????
хайде да го направим като в белите държави ,виж един ливърпул и той е съсипан от собственици,но дали имаше празна трибуна на техен мач???????едвали.Те нямат план не дават пресконференция за нищо,дай тогава ти такава с обяснение КАК ЩЕ СЪЩЕСТВУВА ОТБОРА БЕЗ СОБСТВЕНИЦИ ОТ КЪДЕТО ДА ИДВАТ ПАРИ ЗА ОТБОРА,или пак идеята да се махнат пък пари от смс кампания?????НЯКОЙ ОТ ВАС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ИМАЛИ ТАКАВА ИДЕЯ ????? ИЛИ НАДЕЖДИТЕ СА ЧЕ СЕ ЩЕ НАМЕРИ НЯКОЙ .Макар и малко те дават в момента и има отбор с име ЦСКА в А група и в лига европа.Ако някой изкара такъв план който отбора да може да съществува без пари,аз отивам да протестирам също.До тогава по никакъв начин никой не може да ме обеди ,че това са правилните действия.Правилните действия са на стадиона преди и след мача за да бъдат чути и видяни.На езерото Ариана освен дебелите вратове който ща направят собствениците на заведението друго няма да стане

Потребителски аватар
z.a.l.e.z.a
Контакти:

Мнениеот z.a.l.e.z.a » 28 окт 2010 17:17

cska_90 написа:
z.a.l.e.z.a написа:Според мен от празен стадион ефект може да има единствено на мача с Бешкташ.представям си го така:пустеещ напълно празен стадион с огромен транспарант в Г,но от вън 20000-30000 човека така да пеят и да кънтят ,че вътре да се чуват. И то събрани пред нещо като сцена с медиен отзвук поканени известни фенове които открито изразяват нашата обща позиция. Тогава да ще има отзвук,ще се разбере.Но всичко друго е мижи да те лажем.

Е затова не сме виновни ние,че ви мързи да си дигнете гъза и да дойдете!!Ние бяхме и с ТНС и с Порто и с Рапид-ще бъдем и с Берое и с Локо и с Бешикташ!!! ;) ;)

На ли ви виждам по мачовете как протестирате бе братле.Защо говориш глупости седите и поркате бира в капанчетата.не си спомням на кой мач имаше един плакат и 4 момчета около него и това е.Виж какво ти пиша в това съобщение от горе.Трябва да има отзвук.При вас няма.Защото дори протеста не се прави като хората.Много много много ме е яд

rivan_bg
Контакти:

Мнениеот rivan_bg » 28 окт 2010 17:25

Какви повече факти искаш от това,че Калоян Стоянов-дойде с 60 мутри-за да търси БОЙКОТИРАЩИТЕ- ;) ;) Основна цел бяха те!!Сам си прави изводите!! ;) ;) А и толкова ли неможте да прумеете,че щом има решение да не се ходи в Г-това значи да не се ходи!!!И това е решение НА ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ!!!Какво има да го мислите повече!![/quote]

Това говори много за вас.Вие колко човека бяхте на мача 20-30 ????? та се респектирахте от 60???? А извинявай вие не сте били на стадиона ,вие сте протестирали при Арияна на кафето.И също така съм сигурен че не е ял бой щото е викал против титаните.това е същото всеедно сега аз да дойда при теб с 60 човека щото спорим тук.Това е несериозно и смешно,дори и за примат от групировките както и за ММА файтър който по разбираеми причини има малко мозъчни клетки,та на другия ден да има и втора серия.хахахахахахаххаха просто ме напушва смях.СЕРИОЗНО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ВИЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ,ДОРИ И ДА ПОЛУЧИТЕ ВАШЕТО НА КАКВА ЦЕНА ЩЕ Е ТО ????? И МОЖЕ ЛИ ОТБОР КАТО ЦСКА ДА СИ ГО ПОЗВОЛИ

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 28 окт 2010 17:59

от rivan_bg на 28 Окт 2010 17:25

Какви повече факти искаш от това,че Калоян Стоянов-дойде с 60 мутри-за да търси БОЙКОТИРАЩИТЕ- Основна цел бяха те!!Сам си прави изводите!! А и толкова ли неможте да прумеете,че щом има решение да не се ходи в Г-това значи да не се ходи!!!И това е решение НА ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ФАКТОРИ!!!Какво има да го мислите повече!![/quote] и това ли трябва да ми доказва нещо ми ако някой от вас му е далжал кити или нещо упоиващо и затва да го търсил :roll:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 окт 2010 19:32

z.a.l.e.z.a написа:
cska_90 написа:

На ли ви виждам по мачовете как протестирате бе братле.Защо говориш глупости седите и поркате бира в капанчетата.не си спомням на кой мач имаше един плакат и 4 момчета около него и това е.Виж какво ти пиша в това съобщение от горе.Трябва да има отзвук.При вас няма.Защото дори протеста не се прави като хората.Много много много ме е яд

Ти чуваш ли се бе???С Рапид видя ли какво беше-500 човека и пяхме почти през цялото време!!След мача тръгнахме към А събрахме 2000 човека от "Г"- и стана мелето!!Какво повече искаш!!Явно говориш за преди около месец-сега е различно!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”