cska_90 написа:z.a.l.e.z.a написа:Така имам се за що годе умен човек.Все пак скоро завършвам медицина а до 5 години ще ви лекувам децата.И въпреки това не разбирам как като не покажем позицията си ще имаме адекватен протест.Моля те ,найстина те моля да ми обясниш как като се крием ще има ефект от това което правим.Млад човек съм ,но баща ми ме заведа на първия ми мач преди повече от 20 години. И винаги ми е повтарял ,че позицията ми трябва да се отстоява и да се чува.Кажи ми как нещата ще се променят на бира и кебапчета пред стадиона.Ако трябва ми отговори на лично.Благодаря предварително.
Колега-и аз ще ги лекувам-ама имам още дотста да уча-![]()
![]()
!!
![]()
![]()
![]()
Така -първо не се криеме,второ,позицията ни се чу и жегна много Титан-това се видя и последващите и ходове-да не си мислиш,че 60 човека са отишли само за Главата!!!Отразси се и то доста тази наша позиция!!А този път и НФК е с нас-а за добро или лошо-много хора се влият от мнението на Дучето!!Така,че сега нещата ще са доста по-различни-и отзвук ще има-бъди спокоен!!
Защо тогава това стана след като 10000 човека на спряха 90 минути да викат "вън боклуците" на мача с Рапид.А не след няколкото домакинства в които имаше по 200 човека на стадиона.Просто няма логика.Как се отрази тази позиция.По какъв начин, искам ФАКТИ а ти не говриш с такива.