Irish stout написа:deepblue1963 написа:Модератор ЛокоПД написа:За това дерби съдията от коя държава ще е
Няма значение.Гледам обаче новините и наказанията за отборите на Литекс и Левски. Та,сетих се за последното Пловдивско дерби...Какво се случи тогава и какви бяха наказанията за Ботев и Локомотив....- по три мача лишаване от домакинство /ако бъркам,поправете ме/ и по пет мача за футболистите ,участници в "мелето".Друг е въпроса ,че всичко се случи след последния съдийски сигнал.БФС имат различен "аршин" за отделни отбори и това е факт.
Поправям те:
Ботев Пд-2 мача
Локо Пд-1 мач
Сечков и Акалски-4 мача
Кики-6 мача
Арсов и Витанов-4 мача
Хубаво е да се "пише домашното" преди да се ходи на "училище".Дори и Модераторите.
Странна работа, хем показваш, че вашето наказание е на практика "нулево" хем имаш претенции. Но така са ви научили, какво да правиш. Както виждаш човекът си каза, че може и да греши.
Това, което си заслужава да се отбележи, че разликата в санкциите е съществена, като по-леко наказаните естествено сте вие с Литекс. Не мисля, че това е изненада за някого, някои са по-равни от другите.[/quote]
"Странна работа, хем показваш, че вашето наказание е на практика "нулево" хем имаш претенции."
Показах,че наказанието не беше:" по три мача лишаване от домакинство " и "по пет мача за футболистите ,участници в "мелето""
Ако изискването за обективност на поднасяната информация е "претенции",да-имам претенции.
Ако си такъв "хранител на морала" пусни си мача Литекс-Левски и ми кажи,защо и за какво Гаджев беше наказан за 3 мача,а Том-за два?Сега си пусни мача Локо Пд-Ботев и ми кажи,ако Гаджев е наказан за 3 мача,за колко,според теб,трябваше да накажат Арсов,Акалски и Кики?