Защо изпуснахме Пламен Илиев?!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Защо изпуснахме Пламен Илиев?!

Мнениеот Cesc Fabregas » 27 окт 2010 23:22

kiko75 написа:В БГ няма добър вратар тоя толкова зле при цетриранята че карджов е като вандер сар пред него а това или го можеш или не затова на левски им вкарват всеки втори фал или корнер само вратар от чужбина или от сърбия или от ромъния трябва да си внесем виште кои са наи добрите вратари в бг Мболи,Борел,Галато това е тройката

Боже боже, толкова много граматически грешки, а само в едно изречение :shock: :? :oops:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 28 окт 2010 09:54

veseo написа:
Gonzi_407 написа:Е вие какво искате, само вие да купувате ли ?

Те никога не са искали да КУПУВАТ, а да взимат и обещават :lol:

Ами може би това е отговора който мъчи чорбарите, защо не купуват никой :)
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

todorovepodloga
Контакти:

Мнениеот todorovepodloga » 28 окт 2010 14:34

Cesc Fabregas написа:
kiko75 написа:В БГ няма добър вратар тоя толкова зле при цетриранята че карджов е като вандер сар пред него а това или го можеш или не затова на левски им вкарват всеки втори фал или корнер само вратар от чужбина или от сърбия или от ромъния трябва да си внесем виште кои са наи добрите вратари в бг Мболи,Борел,Галато това е тройката

Боже боже, толкова много граматически грешки, а само в едно изречение :shock: :? :oops:

Тоя Галато не ли му мушнаха 6 гола за 2 мача? Борел какво толкова направи? Мболи без Захариев не е същия... Петков няма да го коментирам... Митрев... средна работа. Акалски май итой е слаб. А този Пламен Илиев спокойно му набучвахме 7 гола, ако не беше Иса с балъшките му пропуски.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 28 окт 2010 15:10

Никъде не съм прочел, че е подписал с Левски. Чакайте малко, до трансферния прозорец има време и тогава ще видим, кой какво ще вземе. Това момче има качества, но не го вдигайте до небесата още нищо не е направил. В Левски, какво ще прави, ще бъде пети вратар и като стане на 22г. ще го върнат в провинцията. Ако продадът Петков и този дето пази срещу Лацио миналата година тогава може, но сега е тъпо. Аз лично няма да съм доволен момче на 19 да пази на ЦСКА. Не е сериозно някакси. Друг въпрос е да се изчака, да не се броят грешките на растежа, докато стане перфектен. Тука обаче голяма роля играе и треньора на вратарите, а ние в ЦСКА такъв нямаме, формата на Караджов и Чавдаров го доказват.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 29 окт 2010 00:47

Трябва да вземем Макенджиев :!: Тоя вратар е много добър и има голям потенциал, дано се сетят да го вземат

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 29 окт 2010 21:52

danko_sot написа:Вчера чух, че Левски са договорили младият вратар на Видима Пламен Илиев. Те са верно зле с вратарите, ама ние сме още по-зле. Или поне ще станем. Остава още около месец от наема на Боли. И после? Май темата е неуместна. Май последното нещо, което е на главата на феновете и президентите в момента е за вратаря. Ама все пак нали футболът и животът продължават. Хич не ми е ясно кой ще пази на вратата на ЦСКА пролетта. Този Илиев хем е евтин, хем е най-талантливия млад вратар в Б-я. Но Левски го взеха. Изобщо трансферите на ситите последната година са наистина много добри. А в ЦСКА- трагедия. Не ми се говори. Сигурно ще връщаме Пифа да пази пролетта :)

Да, вратарчето наистина е добро, но откъде знаеш, че Левски са го взели? Може ли да дадеш линк за този трансфер? Може и да сме го взели, но не съм прочел никъде подобна новина.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”