Да брат аз влизам с бутоните напред.Няма да ти напомням.А когато се откъсва човек фаула е най-правилното решение.А и най-малкото ти да ми говориш за коректност някакси е странно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
McLovin написа:ros написа:Един гипсиран крак в емблемата ще е емблематичен символ на отбора. И без това контузиите са чест спътник на тима. А знае ли човек, може да пази от уроки този символ
Да ти кажа, не знам какво пази и какво не пази и от какво, но нито пуша, нито пия и по жени не ходя, седя си вкъщи и мирувам, НО съм болен вече 18-ти денНе издържам вече. Какво ли не пих, какво ли не пръсках... За санаториум съм вече, ако не за физическото, то заради психическото ми здраве. До манастир ходих, връзвам кви ли не бабешки простащини по ръцете... Скоро мисля и на гадатело/лечителките по Канал3 да звъня. Нищо не помага. Утре съм за Н-ти път на лекар. Ако наистина имаше Др. Хаус вече със сигурност щях да съм му се натресъл.
Mръсник написа:Не че нещо ,ама може би ме бъркаш с някой![]()
![]()
![]()
![]()
Да брат аз влизам с бутоните напред.Няма да ти напомням.А когато се откъсва човек фаула е най-правилното решение.А и най-малкото ти да ми говориш за коректност някакси е странно![]()
Cesc Fabregas написа:Mръсник написа:Не че нещо ,ама може би ме бъркаш с някой![]()
![]()
![]()
![]()
Да брат аз влизам с бутоните напред.Няма да ти напомням.А когато се откъсва човек фаула е най-правилното решение.А и най-малкото ти да ми говориш за коректност някакси е странно![]()
Да, влизам с бутоните напред, нищо, че нямам бутони
Mръсник написа:Cesc Fabregas написа:Mръсник написа:Не че нещо ,ама може би ме бъркаш с някойДа брат аз влизам с бутоните напред.Няма да ти напомням.А когато се откъсва човек фаула е най-правилното решение.А и най-малкото ти да ми говориш за коректност някакси е странно
![]()
Да, влизам с бутоните напред, нищо, че нямам бутони
Не си прав , ама ще изчезна за да не ме забележат![]()
AnalBreaker написа:Какво стана с екипите ?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта