Манчестър Юнайтед - Уувърхемптън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Уувърхемптън
Чичаритко си го бива.
Франки, давай купата Купата! 

CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Измъчено 3:2. 

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Ей така, както играха младоците през второто полувреме, така ми се иска да изглежда Юнайтед! Разбира се, изключвам изявите на Джони Евънс. Не мога да разбера какво става с това момче, но ако продължава така, не виждам бъдеще за него на "Олд Трафорд".
Ако Ман.Юнайтед бяха в положението на Ливърпул, аз не бих се подигравал на победа на съперника!
Вие колко ли щяхте да направите с резервите и то ако средната им възраст е 22 години? 
fearbless написа:Измъчено 3:2.
Ако Ман.Юнайтед бяха в положението на Ливърпул, аз не бих се подигравал на победа на съперника!

Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Като изключим едни 20 минути от второто полувреме, които изпуснах... общото впечатление за мен е, че келешите играят по-добре от батковците си
Обертан, Бебе... трябва да влязат в първия отбор. Обертан още е малко нервен и му трябва игрова практика да се успокои но има място там. Това са хора, които могат да създават. Браун изглежда стабилен. Направо се чудя защо го държа на пейката до сега. И как може да пуска играчи като Невил.

Защитата беше зле снощи, като зиключим Браун и може би Смолинг. Вълците направиха бая положения, достатъчни за неприятен резултат.
Наистина точно играчи като Бебе и Обретан трябват на основния състав, много раздвижват играта. А Нани да го пращат да си епилира краката някъде.. писнало ми е от него.
Наистина точно играчи като Бебе и Обретан трябват на основния състав, много раздвижват играта. А Нани да го пращат да си епилира краката някъде.. писнало ми е от него.
едвам едвам биха ей,,големи късметлии
nikiwm написа:Защитата беше зле снощи, като зиключим Браун и може би Смолинг. Вълците направиха бая положения, достатъчни за неприятен резултат.
Нани е най-постоянния играч на Юнайтед заедно със Видич в последната година и скоро подписа дълготраен контракт. Ти май си нямаш никаква представа кви глупости говориш
fearbless написа:Измъчено 3:2.
Фен на пуул да ми говори за мъки е все едно джон тери да ми говори за дузпи или пък ливърпуул да ми говори за титли

поне не загубихме от нортхямптън (15та лига) на нашия стадион.
slai написа:nikiwm написа:Защитата беше зле снощи, като зиключим Браун и може би Смолинг. Вълците направиха бая положения, достатъчни за неприятен резултат.
Нани е най-постоянния играч на Юнайтед заедно със Видич в последната година и скоро подписа дълготраен контракт. Ти май си нямаш никаква представа кви глупости говориш
Кви глупости говоря? Обоснови се. Казах, че ми е писнало от него.