Манчестър Юнайтед - Уувърхемптън

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Уувърхемптън

Мнениеот Frankie Lampard » 27 окт 2010 00:02

Чичаритко си го бива.

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 27 окт 2010 00:06

Франки, давай купата Купата! :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 27 окт 2010 01:15

Измъчено 3:2. :lol:
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 27 окт 2010 08:32

Ей така, както играха младоците през второто полувреме, така ми се иска да изглежда Юнайтед! Разбира се, изключвам изявите на Джони Евънс. Не мога да разбера какво става с това момче, но ако продължава така, не виждам бъдеще за него на "Олд Трафорд".

fearbless написа:Измъчено 3:2. :lol:

Ако Ман.Юнайтед бяха в положението на Ливърпул, аз не бих се подигравал на победа на съперника! ;) Вие колко ли щяхте да направите с резервите и то ако средната им възраст е 22 години? :?
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 27 окт 2010 10:49

Като изключим едни 20 минути от второто полувреме, които изпуснах... общото впечатление за мен е, че келешите играят по-добре от батковците си :) Обертан, Бебе... трябва да влязат в първия отбор. Обертан още е малко нервен и му трябва игрова практика да се успокои но има място там. Това са хора, които могат да създават. Браун изглежда стабилен. Направо се чудя защо го държа на пейката до сега. И как може да пуска играчи като Невил.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 27 окт 2010 12:00

Защитата беше зле снощи, като зиключим Браун и може би Смолинг. Вълците направиха бая положения, достатъчни за неприятен резултат.
Наистина точно играчи като Бебе и Обретан трябват на основния състав, много раздвижват играта. А Нани да го пращат да си епилира краката някъде.. писнало ми е от него.

pass4o
Контакти:

Мнениеот pass4o » 27 окт 2010 12:40

едвам едвам биха ей,,големи късметлии

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 27 окт 2010 16:21

nikiwm написа:Защитата беше зле снощи, като зиключим Браун и може би Смолинг. Вълците направиха бая положения, достатъчни за неприятен резултат.
Наистина точно играчи като Бебе и Обретан трябват на основния състав, много раздвижват играта. А Нани да го пращат да си епилира краката някъде.. писнало ми е от него.

Нани е най-постоянния играч на Юнайтед заедно със Видич в последната година и скоро подписа дълготраен контракт. Ти май си нямаш никаква представа кви глупости говориш

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 27 окт 2010 16:33

fearbless написа:Измъчено 3:2. :lol:

Фен на пуул да ми говори за мъки е все едно джон тери да ми говори за дузпи или пък ливърпуул да ми говори за титли :lol:
поне не загубихме от нортхямптън (15та лига) на нашия стадион.

nikiwm
Контакти:

Мнениеот nikiwm » 27 окт 2010 18:32

slai написа:
nikiwm написа:Защитата беше зле снощи, като зиключим Браун и може би Смолинг. Вълците направиха бая положения, достатъчни за неприятен резултат.

Нани е най-постоянния играч на Юнайтед заедно със Видич в последната година и скоро подписа дълготраен контракт. Ти май си нямаш никаква представа кви глупости говориш

Кви глупости говоря? Обоснови се. Казах, че ми е писнало от него.

Върни се в “Манчестър Ю”