Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЕМИЛ АНГЕЛОВ НЯМА СПИРАЧКИ, ПАК ВКАРА ЗА ДЕНИЗЛИ
Стига с тия пробвания в националния! Време е да се избистрят там 25-30 човека и да се избира от тях и ако някой наистина прави много добри мачове! Само аз и баща ми не сме се пробвани в тоя национален!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
- smash_the_reds
Re: УТРЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН УСПЕХ СРЕЩУ ВИХРЕН
berbatov написа:Дано си останете на второ място
Вчера ти казах нещо-днес ще го повторя пак:Като не те натискат,недей да звъниш

Re: ЕМИЛ АНГЕЛОВ НЯМА СПИРАЧКИ, ПАК ВКАРА ЗА ДЕНИЗЛИ
serjinio написа:исключителен палячо!!някой го сравни с бербатов и как щял да се раздаде май?!!!
тоя и терена да изоре няма да е полезен колкото бербатов стоящ на дузпата без да мръдне на никаде!!
сиктер с тия пробваници,националния отбор не е училище!!!!!
капиш?!!!вкарал бил,ми той и георги христов стана голмайстор,ама кффоо?
ай сиктер!!
Отиди да изпиеш едно ПИРИНСКО някъде и стига си злобял.....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
pensioner написа:Колкото и да сте слаби утре ще биете Вихрен,не за друго,а защото обичат да лягат на жалко отбори като левски.
Затова ли Дудучето праща агитка да вика за Вихрен... защото лягат на жалки отбори като Левски...?
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- smash_the_reds
pensioner написа:Колкото и да сте слаби утре ще биете Вихрен,не за друго,а защото обичат да лягат на жалко отбори като левски.
Затова ли ни биха пъврия кръг на първенството в Сандански

"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Re: ВЕЛИКА ПЕСЕН
На първия клип,до колкото виждам това е агитка на баскетболен мач май.....Те хората щом на баскетбол събират толкова хора , а ние тука на един мач не можем да съберем толкова ( освен ако не броим участието в Уефа и ШЛ)
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
- sandri4ka_1914
- Контакти:
Re: ВЕЛИКА ПЕСЕН
Съгласна. Но добре, че поне у някого е останала страстта към футбола и любовта към идеята Левски. Ще се оправят нещата, въпроса не е кога ще се оправят обаче, а кога ще започне да се прави нещо по въпроса.

Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.
Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.
http://vbox7.com/play:208c07ec
Победа с разлика! При липса на подценяване всичко останало е несериозно като резултат.
Това мнение е несериозно, кога Вихрен е полягал на Левски? Очевадно Pensionera го мъчи старческата деменция на млади години. Но това си е масово заболяване на "армията" и му е простено.