26.10.10 Реал Мурсия - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: 26.10.10 Реал Мурсия - Реал Мадрид

Мнениеот Middlesbrough » 27 окт 2010 15:00

в Мурсия има едно момче Акуино , мн е добър местно момче може би затова играе в 3 дивизия обича си отбора , но може би трябва да го прилапат някой от Примера , а стадиона на Мурсия наистина е нов не им отива да са в 3 дивизия :( , мн симпатичен отбор!

Офтопик:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 окт 2010 18:41

sl321 написа:
MORSKI написа:Подкрепям за veetle!.HD качество не забива ;)

С тия си коментари просто разбивате... :lol:

И какво разбиваме бе пич? Качеството е кристално и аз лично гледам от повече от 3 години мачове на pc и толкова добро не съм засичал досега! Нищо общо с Sopcasta.... Ако имаш по-голям екран на телевизора и го ползваш за монитор както е в нас направо е песен.... Какво сега правиш изречения не мога да те разбера? Като не си запознат защо говориш? Ти гледал ли си с veetle досега?
А и на самата програма има избор дали да е HD или обикновено качество- е разлика има!
Ако ти е мощен нета ще ти върви HD- ТО без проблем...

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 27 окт 2010 22:45

Мача като цяло беше добър с оглед показаното, вратаря им направи мача на живота си. Не бързайте да хулите Педро Леон, той се стара исключително много, просто му липсваше късмет. На реванша ще ги пречукаме!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 окт 2010 12:33

MORSKI написа:
sl321 написа:
MORSKI написа:Подкрепям за veetle!.HD качество не забива ;)

С тия си коментари просто разбивате... :lol:

И какво разбиваме бе пич? Качеството е кристално и аз лично гледам от повече от 3 години мачове на pc и толкова добро не съм засичал досега! Нищо общо с Sopcasta.... Ако имаш по-голям екран на телевизора и го ползваш за монитор както е в нас направо е песен.... Какво сега правиш изречения не мога да те разбера? Като не си запознат защо говориш? Ти гледал ли си с veetle досега?
А и на самата програма има избор дали да е HD или обикновено качество- е разлика има!
Ако ти е мощен нета ще ти върви HD- ТО без проблем...

А бе стига глупости бе човек.Ти знаеш ли какво е HD? И как можеш въобще да си помислиш че по нета можеш да гледаш HD?Пък и да казваш че другия не бил запознат.Значи хората дават сума пари за сателитни чинии и приемници и ти с veetle ги прееба всички и си гледаш без пари!Предлагам ти първо ти да се запознаеш малко по темата и тогава да ръсиш бисери.
И за да ми е ясна позицията ти казвам че не гледаш HD качество.А това че теб те устройва качестовото на картината е отделен въпрос.
А като ме питаш да ти кажа че съм гледал veetle и нещата са повече от плачевни сравнение с HD качество.Ако изгледаш един мач HD на телевизор по голям от 37 инча никога повече няма да споменеш за това veetle , а заради това че си го сравнявал с HDTV на право ще те е срам.
Задай си въпроса по два начина.
Защо някой хора слагат сателити по покривите и си купуват приемници на средна цена от около 1000 лв след като може да се гледа с veetle ? :lol:
Как може едни да дават луди пари за техника след като veetle съвсем безплатно може да се гледа от нета?
И още малко от мен:Повечето от хората даващи пари за сателитно оборудване са що годе технически грамотни,даже някои са много повече от "що годе".Та мислиш ли че преди да да навлизат в материята за HDTV ( която не хич не е малка и си трябва доста да се рови човек) не са видели феноменалната програма veetle?
И за последно ше ти кажа че за да гледаш ХД през нет трябва да имаш трафик и да сваляш с 20 МЕГАБАЙТА в СЕКУНДА.Ако ти е ясно какво е това моля те не пиши че имаш такъв нет защото ще е поредната смешка.Айде със здраве.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 окт 2010 20:05

sl321 написа: А бе стига глупости бе човек.Ти знаеш ли какво е HD? И как можеш въобще да си помислиш че по нета можеш да гледаш HD?Пък и да казваш че другия не бил запознат.Значи хората дават сума пари за сателитни чинии и приемници и ти с veetle ги прееба всички и си гледаш без пари!Предлагам ти първо ти да се запознаеш малко по темата и тогава да ръсиш бисери.
И за да ми е ясна позицията ти казвам че не гледаш HD качество.А това че теб те устройва качестовото на картината е отделен въпрос.
А като ме питаш да ти кажа че съм гледал veetle и нещата са повече от плачевни сравнение с HD качество.Ако изгледаш един мач HD на телевизор по голям от 37 инча никога повече няма да споменеш за това veetle , а заради това че си го сравнявал с HDTV на право ще те е срам.
Задай си въпроса по два начина.
Защо някой хора слагат сателити по покривите и си купуват приемници на средна цена от около 1000 лв след като може да се гледа с veetle ? :lol:
Как може едни да дават луди пари за техника след като veetle съвсем безплатно може да се гледа от нета?
И още малко от мен:Повечето от хората даващи пари за сателитно оборудване са що годе технически грамотни,даже някои са много повече от "що годе".Та мислиш ли че преди да да навлизат в материята за HDTV ( която не хич не е малка и си трябва доста да се рови човек) не са видели феноменалната програма veetle?
И за последно ше ти кажа че за да гледаш ХД през нет трябва да имаш трафик и да сваляш с 20 МЕГАБАЙТА в СЕКУНДА.Ако ти е ясно какво е това моля те не пиши че имаш такъв нет защото ще е поредната смешка.Айде със здраве.

Ти си гледай сателитните чинии на мен си ми е супер с veetle....
37 инчов телевизор нямам и не ми трябва, на мен си ми е достатъчен 24 инчовия и качеството на veetle...
За гледане на компютър по-добри от тях засега няма! Каквото искаш ми говори, а качеството им на мен ми е супер, няма да плащам на булсати и т.н...
- луди на този свят всякакви, аз мога да ти кажа, че знам за хора, които са пръснали луди пари за подобни неща е, и? Това си е тяхно хоби, но какво от това??
Вече над 3 години гледам мачове в нета и хич не ми е зле трябва да ти кажа, а с veetle направо е супер ;)

А това кой какви пари давал мен не ме вълнува, то много хора дфават по 300 хиляди евро да си купят коли, ама какво от това?

И за последно ше ти кажа че за да гледаш ХД през нет трябва да имаш трафик и да сваляш с 20 МЕГАБАЙТА в СЕКУНДА.Ако ти е ясно какво е това моля те не пиши че имаш такъв нет защото ще е поредната смешка.Айде със здраве

Да, бе :mrgreen: 20 терабайта направо :mrgreen:
И ок, нека не е hd качество -нищо, че на самия стрийм отдолу пише така те си лъжат хората :mrgreen:

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 окт 2010 20:27

MORSKI написа:Да, бе :mrgreen: 20 терабайта направо :mrgreen:
И ок, нека не е hd качество -нищо, че на самия стрийм отдолу пише така те си лъжат хората :mrgreen:

Цъ,цъ.Ти направо цепиш мрака.Ама нищо де. Ако си вярваш така за всичко няма лошо. ;)
Не ти цитирах цялото мнение за да не заемам сума място ,но само исках да кажа от всичко че не гледаш ХД.А иначе съм съгласен че не е нужно всички да слагат сателитни чинии.Също така съм съгласен,въпреки че това което гледаш не е ХД ,пак може да те устройва.То някои хора ги устройва да слушат мачовете по радиото.Всеки има право на избор.Въпроса е да не заблуждаваш себе си и другите че със veetle може да се гледа ХД. ;) .

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 окт 2010 20:31

sl321 написа:
MORSKI написа:Да, бе :mrgreen: 20 терабайта направо :mrgreen:

Цъ,цъ.Ти направо цепиш мрака.Ама нищо де. Ако си вярваш така за всичко няма лошо. ;)
Не ти цитирах цялото мнение за да не заемам сума място ,но само исках да кажа от всичко че не гледаш ХД.А иначе съм съгласен че не е нужно всички да слагат сателитни чинии.Също така съм съгласен,въпреки че това което гледаш не е ХД ,пак може да те устройва.То някои хора ги устройва да слушат мачовете по радиото.Всеки има право на избор.Въпроса е да не заблуждаваш себе си и другите че със veetle може да се гледа ХД. ;) .

Както и да е на мен ми е отлично с veetle независмо hd ли е не е ли....
И не виждам нищо лошо в слушането на мачове по радиото ;) Когато няма къде да се гледа интересно как се информираш- изключвам livescor-овете... И качестовото на програмата наистина е най-доброто към момента...
Още нещо- бъдещето е в предаване на мачове е в нета не знам дали си запознат ;) Така, че дори и да не е HD ще дойде време когато и това ще стане! И тогава ще си говорим ;)

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 28 окт 2010 22:37

MORSKI написа:Когато няма къде да се гледа интересно как се информираш- изключвам livescor-овете... И качестовото на програмата наистина е най-доброто към момента...
Още нещо- бъдещето е в предаване на мачове е в нета не знам дали си запознат ;) Така, че дори и да не е HD ще дойде време когато и това ще стане! И тогава ще си говорим ;)

От както имам сателитно оборудване не ми се е случвало да не хващам нито една от телевизиите които предват мач.Така че когато няма къде да се гледа мача е само в случай че не се излъчва от никоя телевизия.А това на Реал не се е случвало поне в последната година със сигурност.Имаше лятото такъв случай с българските отбор ( когато не беше ИЗЛЪЧВАН мача от никоя телевизия) опитах да слушам по радиото......препочитам да чуя крайния резултат.Но въпрос на вкус.
Това че бъдещето е в предаване на мачове в нета е твое мнение а аз правя разлика между мнения и факти.А това че ме питаш дали съм запознат по нищо не аргументира мнението ти.
Като вероятност може да дойде време в което по нета да гледаме ХД телевзия.Тогава когато някой напише че гледа в нета с някаква програма ХД качество просто няма да му оспорвам а и аз ще гледам.Сега това не е така .

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 окт 2010 23:40

sl321 написа:
MORSKI написа:Когато няма къде да се гледа интересно как се информираш- изключвам livescor-овете... И качестовото на програмата наистина е най-доброто към момента...

От както имам сателитно оборудване не ми се е случвало да не хващам нито една от телевизиите които предват мач.Така че когато няма къде да се гледа мача е само в случай че не се излъчва от никоя телевизия.А това на Реал не се е случвало поне в последната година със сигурност.Имаше лятото такъв случай с българските отбор ( когато не беше ИЗЛЪЧВАН мача от никоя телевизия) опитах да слушам по радиото......препочитам да чуя крайния резултат.Но въпрос на вкус.
Това че бъдещето е в предаване на мачове в нета е твое мнение а аз правя разлика между мнения и факти.А това че ме питаш дали съм запознат по нищо не аргументира мнението ти.
Като вероятност може да дойде време в което по нета да гледаме ХД телевзия.Тогава когато някой напише че гледа в нета с някаква програма ХД качество просто няма да му оспорвам а и аз ще гледам.Сега това не е така .

ToВа за предаването на мачове в нета не е мое мнение, а е казано от много хора. Освен в университета и преподавателите ни, които твърдят така, четох някъде и из нета подобни публикации, това мнение е споделено и от мои познати и приятели, а и е видно..... БНТ пуснаха лайфстрийм за световното, Ринг пуснаха в сайта си стрийм и т.н... В нета рекламите са по-добре платени, вървят по-добре, а и нета вече измества телевизията като влияние ;) Това пак не е само мое мнение.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 окт 2010 10:03

MORSKI написа:ToВа за предаването на мачове в нета не е мое мнение, а е казано от много хора. Освен в университета и преподавателите ни, които твърдят така, четох някъде и из нета подобни публикации, това мнение е споделено и от мои познати и приятели, а и е видно..... БНТ пуснаха лайфстрийм за световното, Ринг пуснаха в сайта си стрийм и т.н... В нета рекламите са по-добре платени, вървят по-добре, а и нета вече измества телевизията като влияние ;) Това пак не е само мое мнение.

Независимо на кой е мнение трябва да правим разлика между мнение и факт.Аз ти казвам че в момента факта е този.ХД качество не може да се гледа с Veetle.Това че теб те устройва качеството на тази програма ( щото според мен спрямо HD качество няма връзка едното със другото) не означава че с тая програма и в този сайт гледаш ХД качество както ти казваш.Няма смисъл да ми казваш къде е бъдещето след като говорим къде си гледал мачовете в последните 3 години.Имаш право на избор но според мен не е сериозно да сравняваш даже и Булсатком с каквато и да е програма или сайт в интернет за гледане на мачове както ти казваш w началото.Затова аз реагирам, тъй като в началото на темата някой каза на друг "след като няма къде да гледаш мачовете на Реал що не си сложиш Булсаком"? и ти се включи ( не за пръв път на тая тема между другото) "за какво му е булсатком аз си гледам с Veetle и то с ХД качество.Айде едното го разбирам ако не ти се дават пари за Булсат да си гледаш макар и с по лошо качество мачовете в интернет.Но пък и да се каже че било ХД .... :mrgreen: това вече е направо смешно.
Според мен Veetle е може би най-доброто безплатно решение ( ако не броим таксата за интернет но него и така го плащаме).Но няма място за сравнение със сателитна телевизия а ни най-малко с HDTV.
Това че телевизии пускат лайфстрийм няма нищо общо с доброто качество на предаване и къде е бъдещето.Вече има Ultra High Definition като до момента са предложени двa стандарта, които да заменят сегашните 1080p (1920×1080) и 720p (1280×720).Те са от два до четири пъти по-големи от 1080p по ширина и височина – 3840 x 2160 (8.2MP) и невероятната 7680 x 4320 (33.1MP).
Изображение
Но нека да кажа че прогнозите са, че първите потребителски модели ще се появят между 2016г. и 2020г. :geek:
Олимпийските игри през 2014, ще бъдат предавани на живо в Япония именно в UHDTV формат. Най-качествена картина според прозиводителите и специалистите се постига на екран с големина от 70 до 100 инча и тъй като в следващите години производството на такива панели ще се усили, а цените ще спаднат, специалистите предвиждат, че това ще въведе висококачествения формат в домакинствата....но това е пазар и не се знае...такива са прогнозите.
Само да добавя че Некодиран потока от данни на системата SHV(разделителна способност 7680х4320 пиксела) е в размер на 24 Gb/sec, което само по себе си е непосилно за съвременните мрежи а и на дали в следващите 5-7 години ще е възможно да стане релано това.......та това е бъдещето мен ако питаш ..... но ти си знаеш....
Айде стига че темата беше Мурсия-Реал..... егати :roll: къде отидох....

Върни се в “Реал Мадрид”