Черно Море : Локомотив (сф)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Re: Черно Море : Локомотив (сф)

Мнениеот Батстанчо » 27 окт 2010 10:44

Мача е отвсякъде троен.Какво мислите моряци за схема с 2ма дефанзивни халфове пред защитата в лицето на Танко и Дани Д.
Всички големи отбори в момента играят 4-2-3-1 или разновидност на тази схема.Можем да поставим в офанзивната 4ка няколко добри футболисит като-Жоро,Ратников,Юрука,Божилов,Дани Г., Ели, Тошко,Румбата и т.н.
Домакина спокойно може да смени Танко до Сашко Шерифа.От ляво е крайно време да се даде почивка на САшко-Малкия и да се пробва с Янчо Андреев.От дясно Ако играе Ели пред Бега, може да се разчита на Ради Бачев, но ако е някой друг, който не помага в защита, нямам идея как да решим проблема.В последно време много от головете стават от проблеми по крилата и центрирания.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 27 окт 2010 10:57

Едно е ясно и очеизвадно-нищо не играем!Който и да е на терена,резултата ще е положителен само заради настройката на футболистите за раздаване .До сега всички мачове ,в които сме взели по 3 точки са благодарение на мускули и блъскане.Това е нашия стил в момента.За друг тип игра трябват други футболисти,или поне да има 2,3ма,които да не ги е страх да си поведат топката и да могат да спират и подават без паника и чистене.Винаги сме играли с един диригент,който раздава пасове-Илиан,Александров.Това е футбол.Всичко останало е просто случайност!Но в крайна сметка и така да играем аз съм за това да подкрепяме отбора до край.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 27 окт 2010 11:23

Факт е , че бележим горе-долу добре.Колкото отбора имат по-малко отбелязани голове от нас, толкова са и с повече!Погледнете обаче резултатите в защита?!?Трагични сме!!!Само последните 2 отбора имат повече допуснати голове от нас!От най-добрата защита станахме една от най-слабите!!!Следователно можем да помогнем на крайните защитници с повече дефанзивни халфове пред тях и някакви минимални промени по крилата от където идват повечето голове.Упреци можем да имаме и към външните халфове, които явно не помагат достатъчно.Нека тогава Треньора, който най-добре знае кой е във форма да сложи човек с указания за подпомагане на бековете в защитна фаза и 2ма дефанзивни пред защитата, които мисля ще помогнат много!Отпред , ако имаме 4ма атакуващи футболисти ще са повече от достатъчни за вкарване на поне 1 гол, който мисля ще е достатъчен!Още повече знаем , че размерите на ТИЧА са малки и 4-2-3-1 ще е система при, която ще сме затворени при отбраняване и агресивни при атака!Мислите ли , че Юрука би се справил като острието на тази система и кои футболисти заслужават да са 3-ката зад нападателя!?!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 окт 2010 13:16

Батстанчо написа:Факт е , че бележим горе-долу добре.Колкото отбора имат по-малко отбелязани голове от нас, толкова са и с повече!Погледнете обаче резултатите в защита?!?Трагични сме!!!Само последните 2 отбора имат повече допуснати голове от нас!От най-добрата защита станахме една от най-слабите!!!Следователно можем да помогнем на крайните защитници с повече дефанзивни халфове пред тях и някакви минимални промени по крилата от където идват повечето голове.Упреци можем да имаме и към външните халфове, които явно не помагат достатъчно.Нека тогава Треньора, който най-добре знае кой е във форма да сложи човек с указания за подпомагане на бековете в защитна фаза и 2ма дефанзивни пред защитата, които мисля ще помогнат много!Отпред , ако имаме 4ма атакуващи футболисти ще са повече от достатъчни за вкарване на поне 1 гол, който мисля ще е достатъчен!Още повече знаем , че размерите на ТИЧА са малки и 4-2-3-1 ще е система при, която ще сме затворени при отбраняване и агресивни при атака!Мислите ли , че Юрука би се справил като острието на тази система и кои футболисти заслужават да са 3-ката зад нападателя!?!

Батстанчо, ние с Барса ли ще играем, че да сме със схема 4-2-3-1 и то на свой терен? Според мен най-добрата схема за нашия отбор е 4-1-3-2. При гостуване и то на отбори от по-висока класа ( те са не повече от 3 в България ) може да се премине към система 4-1-4-1.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 окт 2010 13:18

Батстанчо написа:Факт е , че бележим горе-долу добре.Колкото отбора имат по-малко отбелязани голове от нас, толкова са и с повече!

Нищо не бележим, като гости повече от 1 гол не сме вкарвали от 2 години, от началото на сезона имаме едва два гола навън и двата с доста доза шанс след удари от далечно разстояние, а не от някакви атаки, в които да надиграем противниковите защитници, супер сме зле в нападение, без Миро Манолов никой друг не става, по-добре да пускат Капитанов и Румен Николов отколкото разни измислени нападатели
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

На линия
ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 окт 2010 14:43

Много песимистични прогнози.Все пак мачът е във Варна,не го забравяйте.Аз смятам,че Локо Сф е в доста добра форма,то си и личи,а ние точно на другия полюс.Смяната на треньор винаги е положителна поне първия мач,особено пък на наш терен и особено ако този терен се казва Тича.Троен мач,с хикса напред и 1-цата след него,но в никакъв,ама в никакъв случай Локо не е фаворит,колкото и да им се иска на някои тука.Локо може да бие с 0:3 като гост,но обикновено пердаши такива непретенциозни отбори свикнали с големите резултати като Левски,ние сме коренно различен отбор и не сме свикнали с позорите.Няма и да допуснем нов такъв...надявам се.Успех на играчите и на нас.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

green blood
Контакти:

Мнениеот green blood » 27 окт 2010 21:18

1:0 голяма битка ще е!!!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 28 окт 2010 13:51

2:1 за колегата от Локо Сф има тема за ратников има и видео нека го погледне!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 28 окт 2010 21:03

[quote="morqche"]2:1 за колегата от Локо Сф има тема за ратников има и видео нека го погледне![/q
Какво да го гледа колегата?Да го гледа Генов,че с изказването си за него малко пак се вбесих.Не бил тренирал добре.Абе малоумник,аз ли му бях треньор,бе?И след като човек който не е тренирал добре е в най-добра спортна форма,нещо в тренировъчният процес май куца,а?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 окт 2010 09:14

-------------------------------Денчев-------------------------
-----Сашо-------Танко------Александров-----Тиаго------
----Дани Г---Георги Илиев---Дани Д------Ели Маркес--
--------------------Ратников----------------------------------
------------------------------Румен Николов-----------------

Пълна подкрепа за Генов, дано опровергае всички които не му вярваме.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Черно море”