Лион/ПСЖ-1 точка Идваме-е-е!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Лион/ПСЖ-1 точка Идваме-е-е!

Мнениеот smash_the_reds » 07 мар 2009 23:59

И в някои приказки от българския фолклор се казва-всичко хубаво и прекрасно си има своя край.Така е и с поредицата шампионски титли на Лион.Феновете не френския футбол тук са малко знам,но това не ми пречи да се изкефя ,че точно ПСЖ ще разбие тази хегемония на тамошния лъв :mrgreen:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Лион/ПСЖ-1 точка Идваме-е-е!

Мнениеот Vailo » 08 мар 2009 00:27

много ме съмнява чесно да ти кажа... всяка година Лион си играе на котка и мишка с Бордо или някой друг.. ту скъсява преднината си, ту дърпа с 10 напред и накрая винаги е шампион подобно на Ман Юнайтед... едва ли и тази година ще е по-различно

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 мар 2009 00:29

Vailo написа:много ме съмнява чесно да ти кажа... всяка година Лион си играе на котка и мишка с Бордо или някой друг.. ту скъсява преднината си, ту дърпа с 10 напред и накрая винаги е шампион подобно на Ман Юнайтед... едва ли и тази година ще е по-различно

Е-надявам се да е така-не може вечно да са първи.В първенството безгрешни,в ШЛ-никога нищо?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 08 мар 2009 00:31

Ще видим може и да стане
GGMU

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 мар 2009 00:37

Лорде,както винаги си с толерантно мнение.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 08 мар 2009 00:47

Аве ти си левскар, но спокойно мога да съм на едно мнение с теб. Казваш, че феновете на френския футбол са малко.Е не съм фен на френския футбол но за сметка на това съм мноооооогоооо голям фен на Пари Сен Жермен.Миналата година съм им гледал мачовете по нета с най гадно качество само и само да видя ще се спасят.А тази година ще гледам за да видя дали ще станат шампиони.Но според мен това няма да стане.Но с оглед на миналогодишните резултати едно второ или трето място ще е супер успех.Така че ALLEZ PARIS !!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 мар 2009 00:51

mironi88 написа:Аве ти си левскар, но спокойно мога да съм на едно мнение с теб. Казваш, че феновете на френския футбол са малко.Е не съм фен на френския футбол но за сметка на това съм мноооооогоооо голям фен на Пари Сен Жермен.Миналата година съм им гледал мачовете по нета с най гадно качество само и само да видя ще се спасят.А тази година ще гледам за да видя дали ще станат шампиони.Но според мен това няма да стане.Но с оглед на миналогодишните резултати едно второ или трето място ще е супер успех.Така че ALLEZ PARIS !!!

E,един фен на ПСЖ да има поне-радвам се!Няма на кой да кажа ,че въпреки че щяха да отпаднат до последия кръг (битка с Тулуза и Ланс) пак играят в УЕФА!!!И е супер-от нищо-нещо......
Изображение Изображение

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 08 мар 2009 01:25

Мен ми е мерак Марсилия да станат, писнаха ми тия Лион. Ма точно днеска да се усерат Олимпик.

Потребителски аватар
victor1987

Мнениеот victor1987 » 08 мар 2009 01:42

smash_the_reds написа:И в някои приказки от българския фолклор се казва-всичко хубаво и прекрасно си има своя край.Така е и с поредицата шампионски титли на Лион.Феновете не френския футбол тук са малко знам,но това не ми пречи да се изкефя ,че точно ПСЖ ще разбие тази хегемония на тамошния лъв :mrgreen:

Еее най-накрая има и други фенове на ПСЖ освен мен.Много съм радостен от факта,че ви срещам.Аз също съм много-голям фен на ПСЖ,следя си ги от много-години,даже искам да ви попитам дали имате идея къде мога да си закупя титулярния екип от преди 2 години,с логото на Thomson защото аз си закупих втория и третия но немога да открия титулярния :cry: Иначе и аз силно се надявам да прецакаме тъпите Лионци и да станеме шампиони!Още немога да се накефя на това което направиха в клуба,в края на миналия шампионат се борехме да не изпаднеме а сега се бориме за титлата!!! ПСЖ...ТОВА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОТБОР ВЪВ ФРАНЦИЯ!!!ОБИЧАМ ГИ!!!
...И РЕЧЕ БОГ,САМО ЛЕВСКИ И НАПРАВИ НЕБЕТО СИНЬО...

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 08 мар 2009 14:05

И аз съм фен на ПСЖ. За титла е малко трудно да говорим, но не се знае. Ще се радвам ако вземат титлата, но 2-място след толкова провалени сезони няма да е лошо. А миналия сезон всички бяха недоволни от Пол Льо Гуен, а сега го боготворят в Париж. Ако не се лъжа, той спечели 3 пъти титлата с Лион. Сега пък точно той може да им я отнеме.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”