Какво става със спортно - техническото ръководство на тима?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Какво става със спортно - техническото ръководство на тима?

Мнениеот Gonzi_407 » 27 окт 2010 10:23

Очевадно е че не си рабрал!
Винаги съм бил противник на това да се дава шанс само защото някой еюноша на ЛЕВСКИ! Шанса не се дава той се заслужава! След като не очакваме Киров да ни вади от батака защо го пускаме? За да запише участие ли? Или някой да се извини с това че играят юнови и видите ли било нормално а?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 10:30

Gonzi_407 написа:Очевадно е че не си рабрал!
Винаги съм бил противник на това да се дава шанс само защото някой еюноша на ЛЕВСКИ! Шанса не се дава той се заслужава! След като не очакваме Киров да ни вади от батака защо го пускаме? За да запише участие ли? Или някой да се извини с това че играят юнови и видите ли било нормално а?

По твоята логика защо играха Гаджев,Жо,Младенов,Иванов?Те извадиха ли ни от батака?Защото Гаджев трябваше да бъде изгонен(за пореден път) и да остави отбора с 10 срещу 11!И аз не одобрявам Огнянов,но колко мача има той за Левски и колко Киров?Това е Ал.Киров,а не Робен,Ернандес или Пато!И какво?След три мача да го изритаме,така ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 окт 2010 10:34

deepblue1963 написа:

По твоята логика защо играха Гаджев,Жо,Младенов,Иванов?Те извадиха ли ни от батака?Защото Гаджев трябваше да бъде изгонен(за пореден път) и да остави отбора с 10 срещу 11!И аз не одобрявам Огнянов,но колко мача има той за Левски и колко Киров?Това е Ал.Киров,а не Робен,Ернандес или Пато!И какво?След три мача да го изритаме,така ли?

Явно нещо не следиш какво съм писал по-нагоре - защо изгониха мечо и топчо и останахме без резерви и то равностойни?!?!?! ТОва ми бе въпроса! За Гаджев доста дъвкахме и на всеки му е ясно че след онази контузия просто не е същия! ФАКТ! За Младенов нищо ново - но защо той няма човек който да го смени и да е по-добър, а не да ми обесняваш че е юноша - да е по-добър! Жо последните мачове и той издиша здраво ФАКТ! За Иво какво да кажа питах защо махнаха топчо? Някъде бях написал остискаме ли до зимата с 3-4 попълнения на пролет сме самолети за титлата!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 окт 2010 11:32

Оф, аз тази тема не я пуснах, за да критикарстваме. Така, че моля, успокойте се. Просто сега ръководството в "Левски" се учи как се управлява футболен клуб от такова ниво. Ако някой си мисли, че Ясен и Гонзо, са наясно напълно с нещата, значи дълбоко се лъже. Той и Роналдиньо миналият сезон редовно не спазваше режима в "Милан", но ако не бяха контузиите на Пато и най - вече на Неста, отборът щеше да стане шампион на Италия, както беше доста по - слаб от "Интер"(обяснимо, все пак на тези им е в кръвта да забъркват скандали и все да са сухи) и "Рома". Така, че не критикарствайте.
Лошо е, че учението на горепосочените минава в отбор като "Левски", но нещата ще се поправят. Просто имайте търпение и бъдете на стадиона.
Специално за Мечо съм съгласен, че не биваше да го продаваме в такъв момент, но за Топчо не мисля, че беше грешка.
И разберете едно нещо веднъж завинаги. Няма млади и стари, има можещи и не можещи. Това е истина от хилядолетия насам.
Все се опява, когато един отбор има по - възрастни играчи, че трябвало да ги сменя, ами това е глупаво. Така не се прави.
От години за отбора на "Милан" се приказваше с основание и без, че бил съставен от възрастни играчи, но същите тези направиха ли смешни "Манчестър" преди три години. Направиха ги. Направиха ли смешни "Бока", май да. Тази пролет кой беше смачканият отбор в Милано. Май пак беше Манчестър, но късметът ги отърва и вратарските грешки. Хайде стига.
А това с юношите е много особен момент. От времето на Йовов почти не съм видял наш играч, който да става. С тях трябва да се работи внимателно, да се налагат във времето постепенно, да не се критикуват как да е.
Стига толкова съм коментирал. Бъдете само градивни. Този не ставал, онзи не ставал. А как доскоро ставаха?
Ръководството ни е слабо все още. Това е истината. Но и то ще се научи. В името на победата винаги се прави компромис и това Галиани, Валдано, Кениън го знаят много по - добре от нас.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 окт 2010 15:02

Във важните мачове Левски играе тотален дефанзивен футбол.Срещу Литекс дори и Дембеле стоеше зад центъра.Това нормално ли е ? Централният нападател да седи зад центъра ? Тасевски беше изгонен срещу Литекс и защо не пусна някой на неговото място ? Кой правеше играта до края на мача ? Никой ! Дембеле стоеше зад центъра и срещу Лил и то,след като резултата беше 1:0 ! С Черноморец също дефанзивна игра,няма смисъл да се изброяват останалите мачове.

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 27 окт 2010 16:45

"Вижте този клип и сравнете кои футболисти са по - добри. За съжаление май старите пушки ако хванат младите, бая ще ги бият. За съжаление".
Изгледах клипа с удоволствие,върна ме доста години назад...За съжаление реалностите сега са други. Футбола и в България се превърна в бизнес , както е по цял свят...със съответните последствия от това.
Тъй като темата е за спортно -техническото ръководство на отбора,ще си позволя да кажа следното: Левски не е случаен отбор и хората,които го управляват не могат да бъдат случайни.В момента мисля,че Гонзо заслужава мястото си/ако някой мисли,че има по-точен човек, нека го посочи/.Имам резерви към Ясен Петров,но кой би могъл да твърди със сигурност,че неговото привличане през този сезон е грешка? Спомням си как изглеждаше отбора последните 3-4 години.Трагедия.Бездушна и безидейна игра.Никаква сполучлива селекция. Пълна дезорганизация на всички нива в клуба.Футболистите се мъчеха на терена,мъчеха и нас и топката.
Слава богу, сега не е така.Ако трябва да направим кратка ретроспекция на мачовете от началото на сезона,нещата изглеждат по следния начин.Левски играе и печели мачовете си със красива и резултатна игра.Има страхотен централен нападател и бързи,резултатни и грамотни крила.Халфовете също не са слаби,може би и защитата,но се иска работа,много работа и тактическа дисциплина.Не можем да очакваме на пример подвизи от Иво Иванов.До вчера момчето играеше на село/без да обиждам Берое/и естествено ,че му е трудно.В момента е вярно,че има спад в играта на отбора,но не мислите ли ,че за това си има причина.Слабите мачове на Левски са не повече от три, срещу Черноморец,Сливен и Спортинг.Отдавна Гошо Петков трябваше да не е в отбора.Както и да играеш,като нямаш сигурен вратар,усилията на отбора остават напразни.Да не навлизам в подробности, всички знаем за какво иде реч.Добре,че повече няма да пази.Другата причина е в контузиите на Тасевски и Йовов.За съжаление Огнянов към момента не може да ги замести. Може би е грешка,че не се дава повече шанс на Кривия,но Гонзо и Ясен си знаят най-добре.Мача в Ловеч беше илюстрация на грозното и гнилото в българския футбол.Никой не може да ме убеди,че това,което се случи там е случайно.Беше ми интересно само как ще го направят.И ето претекста - удара с лакет на Гаджев ! Гледах го най-малко 20 пъти,но такъв не видях.
Видях обаче как съдята ни лиши от най-необходимия ни играч в момента.И то не само за този мач,а и за следващите незнам колко.Така,че воя, който се надигна в последно време,че Левски върви надолу,че Гонзо и Ясен не стават и други подобни нека храни гладните пр...та от армията. Левски ще става все по-силен и по-силен!!!Това се надявам да видим още на мача с Лил. И само Левски!!!

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 27 окт 2010 17:21

За мен пък Киров е много по-полезен играч от Дани Младенов,ако не забеляза Дока спря да си разиграва коня по фланга след влизането на Киров и доста по големият периметър който той покриваше
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 27 окт 2010 17:29

Lepke написа:

За мен пък Киров е много по-полезен играч от Дани Младенов,ако не забеляза Дока спря да си разиграва коня по фланга след влизането на Киров и доста по големият периметър който той покриваше

До някъде немога да се съглася с теб поради следната причина - Дока вече доста се поизморил и не бе толкова трудно за киров да го настига, но аз все си мисля че той трябваше да погне да победим, а не да остискваме! Плюс това в дясно започна и Грйин да обръща повече внимание
Аз неще го предада,
за нищо на света,

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 27 окт 2010 20:19

След нова година отборът ще е по-обигран и тогава ще видим дали вървим нагоре или само се заблуждаваме. Струва ми се, че нямаме алтернатива на някои постове, което много ни пречи. Алтернатива на Минев - Щърков, на Гаджев и Грийн - няма. Йовов горе долу е добре като деф. халф, но не му е там позицията. На Дарко - Огнянов, ляво крило освен Жо не знам да имаме. Централен защитник нямаме.. Като сметнем какви пасове пуска Огнянов, колко играе Щърков, контузиите, които станаха, по-късното присъединяване на Мьолдър, Грийн и Слори, направо трябва да сме си много доволни от моментното състояние. Ако Батков извади пари и то не за двама, а поне за четири нови играча, вече е друго. Има много мачове до края на сезона, Лига Европа, купа на България и само да речем Гарра и Дарко да са контузени или уморени, нямаме алтернативи. Съгласете се, че с Иса и Огнянов вместо тях не е същото. Упрекван съм, че много хулби отнася Минев, но просто като се сетя до скоро какъв играч имахме на тази позиция, направо лошо ми става. Говоря за Лусио Вагнер, още един прекрасен играч, с който разполагахме.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 27 окт 2010 20:41

konvoec написа:След нова година отборът ще е по-обигран и тогава ще видим дали вървим нагоре или само се заблуждаваме. Струва ми се, че нямаме алтернатива на някои постове, което много ни пречи. Алтернатива на Минев - Щърков, на Гаджев и Грийн - няма. Йовов горе долу е добре като деф. халф, но не му е там позицията. На Дарко - Огнянов, ляво крило освен Жо не знам да имаме. Централен защитник нямаме.. Като сметнем какви пасове пуска Огнянов, колко играе Щърков, контузиите, които станаха, по-късното присъединяване на Мьолдър, Грийн и Слори, направо трябва да сме си много доволни от моментното състояние. Ако Батков извади пари и то не за двама, а поне за четири нови играча, вече е друго. Има много мачове до края на сезона, Лига Европа, купа на България и само да речем Гарра и Дарко да са контузени или уморени, нямаме алтернативи. Съгласете се, че с Иса и Огнянов вместо тях не е същото. Упрекван съм, че много хулби отнася Минев, но просто като се сетя до скоро какъв играч имахме на тази позиция, направо лошо ми става. Говоря за Лусио Вагнер, още един прекрасен играч, с който разполагахме.

Да вземе,викаш,още 4 играча.И какво?Ще правим група от 30 играча,така ли?Май ще трябва и да освободим някой и друг.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”