Защо чужди съдии само за дербитата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Re: Защо чужди съдии само за дербитата

Мнениеот xxxx » 27 окт 2010 10:38

Е друго си е да минаваш като на парад през сателитите от Варна и Перник ;) Там няма нужда и от дуспи 8-)

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 27 окт 2010 10:39

stannn, ти нещо да не си болен кога точно ЦСКА сериозно са искали конгрес че то ако не е това БФС те знаеш ли къде ще са

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 10:47

stg333 написа:stannn, ти нещо да не си болен кога точно ЦСКА сериозно са искали конгрес че то ако не е това БФС те знаеш ли къде ще са

където трябва да са и Левски за наредени мачове. И смяна на Боби Михайлов искаха след мача с Литекс. Тогава сигурно нямаше две дузпи за нас нали? Ама да не изместваме темата.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 27 окт 2010 10:55

stannn написа:И само Литекс ли бутат съдиите? Я да погледнем през първите 7 кръга колко дузпи има дадени за Левски и колко против тях.

1. ЦСКА - Левски 01.08.2010 0:1 - дузпи няма в мача
2. Левски - Локомотив (София) 09.08.2010 3:1 - дузпа за Левски в 80 мин
3. Черноморец - Левски 15.08.2010 2:1 - дузпа няма
4. Левски - Калиакра (Каварна) 22.08.2010 3:0 - дузпа за Левски в 89 мин
5. Видима Раковски - Левски 30.08.2010 1:2 - дузпа за Левски в 55 мин
6. Левски - Миньор (Пк) 12.09.2010 4:0 - дузпа за Левски в 45 мин
7. Черно море - Левски 20.09.2010 2:3 - дузпа за Левски в 64 мин

в останалите кръгове до 11 дузпи за Левски няма, но идентична на дузпата срещу Черно море не е дадена срещу Левски. Защо ли?

И после плачат срещу съдиите. А Видима, Черно Море, Пирин и Миньор какво трябва да направавят? Може би да искат чужди съдии на мачовете си с Левски за да им се позволи да играят?

Равносметка:

11 кръга
5 дузпи в полза на Левски и нито една срещу тях. Хайде някой разбирач да ми обясни това.

ДУзпи се дават когато има и съдията прецени. Аз не съм съгласен с 1-2 от тези за "Левски". Но това не значи, че трябва да се свирят така , че на теб да ти излезе статистиката.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 10:57

SANSIRO7 написа:ДУзпи се дават когато има и съдията прецени. Аз не съм съгласен с 1-2 от тези за "Левски". Но това не значи, че трябва да се свирят така , че на теб да ти излезе статистиката.

Интересна тенденция има, че или са ви давани при резултат 2:1 или ви решават мачовете. Това как ще го обясниш.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 27 окт 2010 10:58

И в кой мач до сега противника ни е надиграл и не сме заслужили точките заработени до тук . Абсолютно всичките дузпи който са отсъдени до сега са си дузпи с изключение във Варна . Там дузпа нямаше , но пък имаше доста картони които не се дадоха и т.н. И заради тая измислена дузпа няма да ни свирят две срещу Литекс като първата е 1000 % ва . От Черно море като не са доволни от съдийството с Левски да искат и те съдия от чужбина и да видим с колко човека ще завършат мача ако въобще го завършат :lol: На мен ми се ще целият шампионат да се свири със съдии от чужбина амаа . И Левски и ЦСКА са леко бутани винаги , но и двата отбора бяха заклани срещу Литекс . Да не говорим , че и на мача им със Сливен съдията им подари победата и т.н. Това е най бутаният отбор за последните няколко години . Толкова бутан , че хората започнаха да се отвращават от тях вече . За това чужди съдии . Ето защо .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 окт 2010 11:02

stannn написа:
SANSIRO7 написа:ДУзпи се дават когато има и съдията прецени. Аз не съм съгласен с 1-2 от тези за "Левски". Но това не значи, че трябва да се свирят така , че на теб да ти излезе статистиката.

Интересна тенденция има, че или са ви давани при резултат 2:1 или ви решават мачовете. Това как ще го обясниш.

бърза контра на нашите ,някой го спъват и това е обяснението

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 окт 2010 11:02

Чужди съдии които да си вземат паричките още по лесно. Да си нагласят резултата както им е казано и да си ходят. Не това е решението. Решението е в Изпълкома да няма хора от клубовете. Никой да не си поръчва съдия и човека като излезе да свири да гледа какво става на терена, а не кой отбор трябва да подкрепи

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 27 окт 2010 11:09

stannn написа:

Само да попитам кой мач ни беше решен от дузпа и в кой мач дузпа нямаше като изключвам прословутият мач с Черно море?!?
Никой не свири по правилата в България , защото хора от клубовете винаги са намесени в изпълкома , а и българските съдии не издържат на напрежението . Не случаино никъде в никой турнир не викат да свирят българи по много обясними причини !

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 27 окт 2010 11:12

Докато има такова отборче като Левски ще има вечно скандали в Първенството.Съдийте не само всеки мач свирят за Левски,но и в останалите мачове гледат да елиминират или ощетят евентуалните съперници на горецитираното отборче. Друга причина за скандалите е вечното подпиране на столичните отбори и продължаващата порочна практика в България на отбори от София да свирят съдии от София :evil:

Върни се в “Литекс”