ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот kiko3 » 27 окт 2010 01:01

BaLoN написа:ДУЧЕТО ПИТА БОРИСОВ ЧРЕЗ БЛИЦ: ПАРАЗИТ ЛИ СЪМ ИЛИ НЕЩО СВЕТЛО В ИСТОРИЯТА НА ЦСКА?”

паразит си Дуче и то неблагодарен !!! Срам си за сектор "Г" !!! Вън от сектор "Г" Дуче в името на ЦСКА !!!

+1
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
naduene
Контакти:

Мнениеот naduene » 27 окт 2010 01:56

Вън и аз съм за да се маха каквото и да значи това

Потребителски аватар
naduene
Контакти:

Re: ВЪН ДУЧЕТАТА ОТ ЦСКА

Мнениеот naduene » 27 окт 2010 01:58

Прави са от Титан ...тоя е паразит който гледа само да смуче пари ......ебати фена

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 27 окт 2010 06:24

не струва дучето :) ама и вие по-сериозни протести трябва, както и групировките да се организирате без там официалния му фенклуб на дучето или както се води точно :P

st4ng0
Контакти:

Мнениеот st4ng0 » 27 окт 2010 08:34

Има ли някакъв шанс да се пусне анкета с гласуване в темата или във форума - " За или Против Дучето"?

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 27 окт 2010 08:54

Levskar_90 написа:Не плюйте Дучето. Дучето е лицето на ЦСКА !

Лицето на ЦСКА се смени! Колкото и криво да е това за феновете на синия отбор!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 27 окт 2010 08:55

niki2128 написа:Какво е фен на даден отбор в случая ЦСКА.СпореД мен, това е човек който на първо място обича спорта,обича дадения отбор,поДкрепя го и по всякакъв начин го защитава.Аз като човек и фен на ЦСКА УВАЖАВАМ всички, които по един или друг начин живеят за този отбор, а НЕ НА ГЪРБА НА ТОЗИ ОТБОР.АДЖЕБА, кажете ми вие, дучетата за ЦСКА ли живеят или от ЦСКА.Аз веднага мога са отговоря, а вие-ама честно?За това време, в което тоя пумпал е така НАРЕЧЕН преДСедател той май освен да плямпа глупости друго не прави,оп извинете и да си иЗкарва прехраната на гърба на този клуб на когото ние с вас сме фенове и даваме мило и драго той да е първи.Кажете ми един случай, в който тази личност да е показал истинска болка от това, че губим даден мач,титла, стадион-ама тази истинската болка, която я чувстваме ние тези които живеем ЗА, а не ОТ ЦСКА.Истинската болка която личи от думите на НИКИ АЛЕКСАНДРОВ примерно или на 'иванчо' който след мач не може да спре сълзите си от загубата.Кажете ми вие като стински фенове, но се замислете добре,какво точно е направил дучето през тези години за ЦСКА,.....АЗ знам - крал е пари от вас от мен и от всички нас, които живеем ЗА а не ОТ ЦСКА.Кажете ми някога той да е представил финАНсите на фен клуба, пред нас; къде отива примерно членския внос, къде отива остатъка от парите за ЕКСКУРЗИИ,къде отиват прочутите3000лв за охрана-ама не да ми излиза с номера, че ги бил раздавал на момчетата и бил правил хореография-дрън дрън.ТОЯ идИот един път не застана зад гърба на ЦСКА, когато този отбор има най голяма нужда от нас, феновете.ТОЯ не разбра че преДСедател означава-човек който обединява ръководи и помага за успеха на дадено нещо.ПреДСедател не означва да разединяваш,рушиш,дезоРганизираш.Примерно на мача с Рапид ако тоя глупак бешЕ казал "айде момчета да подкрепим отбора"-нямаше да има ексцесии нямаше да има деца в РПУ-тата.Е да, ама тоя тутманик няма лична изгода ЦСКА да успява.Аз мисля, че ние феновете трябва да покажем, че сЕктор Г не търпи хора, които живеят ОТ, а не ЗА ЦСКА.Аз ЗАЯВЯВАМ НАЙ- ОТГОВОРНО ЧЕ-ДОКАТО ДУЧЕТАТА СА СВЪРЗАНИ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН С ЦСКА ,отборът ЦСКА няма да получи адекватна пОдкрепа от трибуните.Единствената криза, която има в ЦСКА се казва ДУЧЕТО-И СИЕ.Ей дуче, ако ОБИЧАШ поне малко ЦСКА, моляте махни се, ти си паразит, с ТЕБ затъваме и ние истинските фенове, които живеем ЗА а не ОТ ЦСКА.За това аз казвам-ША ЛЯЛЯ ЛЯЛЯ ВЪН ДУЧЕТАТА ВЪН ДУЧЕТАТА ВЪН ДУЧЕТАТА ОТ ЦСКА

от niki2128
на 26 Окт 2010 19:20

Форум: ЦСКА
Тема: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН
Отговори: 90
Преглеждания: 1473

Доста са ти правописните грешки, прекалено много са за обикновени случайни натискания на съседния клавиш. Много упорито пишеш преЦедател, сигурно ти е навик от деЦката градина още. Принципно не обръщам внимание на леките правописни грешки, защото от опит знам: натиска се съседен клавиш, пишеш бързо и някой път объркваш словореда, ама при теб си е направо епидемия. Отделно от това си скаран със запетайките - вземи прочети темата за правописа в българския език, има я в началото на форума. Иначе темата ти и поста ти като цяло са леко тъпички - на всички е ясно, че Дучето е паразит, който живее на гърба на ЦСКА и какво от това - ти кога го разбра и какво направи по въпроса? Впрочем, като цяло за мен цялата тая работа с фен - клубовете е пунта - мара. На мен не ми трябва, нито пък някога ми е трябвало някой да ме организира и някой да ми обяснява как да си обичам и как да си подкрепям отбора. Да не говорим, че бомбички, димки и ракети се хвърлят от най-големите фенове в секторите Б и Г. Правилно ги перадши полицията, и дори им е малко. За съжаление онова момче, Младен, което загина от бомбичка след дербито Левски - ЦСКА преди години не беше от агитката на сектор Г, за разлика от неговия убиец - Чочо ли беше, Кочо ли беше, не го помня, но помня, че го снимаха 2-3 години по-късно как хвърля седалки по полицаите пак на едно дерби. Та толкова с феновете и фен-клубовете - Дучето си печели от ЦСКА и ще си печели.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 27 окт 2010 10:08

Продължавайте да се надъхвате по форумите, може и да постигнете нещо ;)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 27 окт 2010 21:25

PFCB написа:Продължавайте да се надъхвате по форумите, може и да постигнете нещо ;)

А ти къде се надъхваш по телевизията ли ???! :twisted: :evil:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 27 окт 2010 21:55

BaLoN написа:
PFCB написа:Продължавайте да се надъхвате по форумите, може и да постигнете нещо ;)

А ти къде се надъхваш по телевизията ли ???! :twisted: :evil:

На стадиона се надъхвам :?

Върни се в “ЦСКА”