"Челси" очаква 175 млн. паунда от новия си договор с "Адидас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Re: "Челси" очаква 175 млн. паунда от новия си договор с "Адидас

Мнениеот Leooo » 26 окт 2010 00:43

ммм 22.5 млн не са много за толкова дълъг период от време !!
Интересно ми е да ли може да се извадят на Реал и Барса договорите по колко са !?
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 26 окт 2010 10:02

Frankie Lampard написа:
Santiago Munezz написа:Но тръгна от Нюкясъл :lol:

До колкото знам в Гол 4 ще играе в Ман Ю.

[offtopic]Бре 4-та част ли ще има... първите 2 бяха супер, но 3-тата пълна помия![/offtopic]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 26 окт 2010 17:47

Няма да го видим в Челси, но той игра срещу Челси и можеха да се видят Лампард, Галас, Джо Коул и др. Относно темата надявам се да купим някой класен нападател, по класен от Анелка и да бъде млад и перспективен. :)

Потребителски аватар
crazyfists
Контакти:

Мнениеот crazyfists » 26 окт 2010 21:40

fireblood написа:Няма да го видим в Челси, но той игра срещу Челси и можеха да се видят Лампард, Галас, Джо Коул и др. Относно темата надявам се да купим някой класен нападател, по класен от Анелка и да бъде млад и перспективен. :)

alexandre pato

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 окт 2010 22:27

crazyfists написа:
fireblood написа:Няма да го видим в Челси, но той игра срещу Челси и можеха да се видят Лампард, Галас, Джо Коул и др. Относно темата надявам се да купим някой класен нападател, по класен от Анелка и да бъде млад и перспективен. :)

alexandre pato

Не се надявайте,свърши се с харченето.Аз искам Агуеро,но съм реалист и знам,че безумното харчене свърши преди 4 години.Повече от 20 милиона за футболист скоро няма да дадем.

Потребителски аватар
crazyfists
Контакти:

Мнениеот crazyfists » 26 окт 2010 22:32

Frankie Lampard написа:
crazyfists написа:

alexandre pato

Не се надявайте,свърши се с харченето.Аз искам Агуеро,но съм реалист и знам,че безумното харчене свърши преди 4 години.Повече от 20 милиона за футболист скоро няма да дадем.

не се знае ;)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 27 окт 2010 19:53

Аз и не виждам защо трябва да се пръскат пари след като се влага толкова много във школата. Абрамович има достатъчно пари макар и кризата , но него целта му е да види юношите как биват развивани и налагани във първия тим. Ако 'Карлето' му пойска Пато или Агуеро или който ще да е Абрамович ще му даде необходимите средства наскоро Рон Гърлей заяви ,че Анчелоти разполага със достатъчно финанси за трансфери. Много бих се радвал след време да видим тези младоци като Брума , Аанхолт , Макекран , Борини , Стъридж като лидери на Челси. Защото Тери , Лампард , Дрогба няма да се вечни и е редно да се търсят алтернативи макар и без пръскане на големи пари.Аз съм 'ЗА" тази политика. Трябва да се обърне сериозно внимание на школата която има голям прогрес и върха и бе спечелената ФА къп последният сезон което допълнително потвърждава думите ми ,че имаме много талантливи юноши на който трябва да се даде необходимият шанс да се наложат и да се превърнат във основни фигури , те ще са бъдещето на Челси.

Върни се в “Челси”