Капело
Моуриньо
Хидинг
Дел Боске
А най-великия Ринус Микелс, което ме навежда на една смешна ситуация. Кройф се е карал жестоко с Микелс, за да дава повече шанс на Ван Бастен, който според Микелс бил непреспективен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MORSKI написа:Спамери пак ми отворихте работа
megan fox написа:MORSKI написа:Спамери пак ми отворихте работа
Ква работа бе? Пишем за добрите треньори..., т.е. по темата.
MORSKI написа:megan fox написа:MORSKI написа:Спамери пак ми отворихте работа
Ква работа бе? Пишем за добрите треньори..., т.е. по темата.
Ти сам се беше усетил, че имаше спамДаже го беше написал в едно мнение....
megan fox написа:Даде, ама тази статистика... как да се изразя като гледам в нея има хора, които са треньори от 25-30 години! Нормално е те да са натрупали чудовищен актив от точки и предвид, че тези хора още се занимават с това... как да бъдат настигнати от новото поколение?!
А и какъв е критерия за оценяване? Защото точно Арсен Венгер да е на първо място без нито един спечелен международен трофей е смешно!
Да беше САФ, Моу, Анчелоти, Кройф веднага щях да се съглася с класацията, ама Венгер... дето за целият си престой в Арсенал има 3-4 титли и 7-8 купи... че това е смешно! Пеп от началото на треньорската си кариера (2 години и малко) вече почти го е изравнил!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Едит: След бърза справка в Гугъл ето му ги и успехите: 3 титли с Арсенал, 4 ФА къп, 4 Комюнити шийлд... + 1 титла на Франция с Монако и едина купа на Франция пак с тях..., а е треньор от 1984-а година! Общо 4 титли и 9 купи за 36 години!![]()
![]()
![]()
![]()
Frankie Lampard написа:[То и аз да съм треньор на Барса с тия играчи и пари за харчене и аз ще печеля купи,а благодарение на Венгер Арсенал си построи нов стадион,почти е игнорирал дълговете си и т.н.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта