Защо Матеус стоеше до Батков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Re: Защо Матеус стоеше до Батков?

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 16:47

Не седеше Матеус до Батков ами Батков седна до Матеус :idea: заедно със голямото си шкембе и гледаха за национали. Няма лошо Матеус каза няколко пъти,че е отворен за разговори и ще излуша мнението на всеки, който иска да му помогне. Гаджев трябваше да се представи добре, но съдията оплеска работата и мача се разви кофти и така... Лотар е свикнал с Источно Европейския манталитет и никoй не може да му промени мнението. Накрая само малко гадно се получи за Батков, щото излезе като loser и каза,че няма кво да коментира- чиста дуспа. :mrgreen:
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 16:55

Вие драги суфорумници, кой от футболистбисте бихте предложили (заместник на Стилиян Петров за контролата със Сърбия) от Дербито на първите в класирането?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 окт 2010 16:56

berbatov написа:Не седеше Матеус до Батков ами Батков седна до Матеус :idea: заедно със голямото си шкембе и гледаха за национали. Няма лошо Матеус каза няколко пъти,че е отворен за разговори и ще излуша мнението на всеки, който иска да му помогне. Гаджев трябваше да се представи добре, но съдията оплеска работата и мача се разви кофти и така... Лотар е свикнал с Источно Европейския манталитет и никoй не може да му промени мнението. Накрая само малко гадно се получи за Батков, щото излезе като loser и каза,че няма кво да коментира- чиста дуспа. :mrgreen:

[offtopic]пише се иЗточно

и с тази грешка целият ти коментар избледнява[/offtopic]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 окт 2010 16:56

berbatov написа:Вие драги суфорумници, кой от футболистбисте бихте предложили (заместник на Стилиян Петров за контролата със Сърбия) от Дербито на първите в класирането?

Владимир Гаджев

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 16:57

ЕМИЛ написа:
berbatov написа:Не седеше Матеус до Батков ами Батков седна до Матеус :idea: заедно със голямото си шкембе и гледаха за национали. Няма лошо Матеус каза няколко пъти,че е отворен за разговори и ще излуша мнението на всеки, който иска да му помогне. Гаджев трябваше да се представи добре, но съдията оплеска работата и мача се разви кофти и така... Лотар е свикнал с Источно Европейския манталитет и никoй не може да му промени мнението. Накрая само малко гадно се получи за Батков, щото излезе като loser и каза,че няма кво да коментира- чиста дуспа. :mrgreen:

[offtopic]пише се иЗточно

и с тази грешка целият ти коментар избледнява[/offtopic]

аз толкоз се старах :mrgreen:

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 17:00

ЕМИЛ написа:
berbatov написа:Вие драги суфорумници, кой от футболистбисте бихте предложили (заместник на Стилиян Петров за контролата със Сърбия) от Дербито на първите в класирането?

Владимир Гаджев

Добре, ще си го запиши :) а някои от Литекс?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 26 окт 2010 17:04

berbatov написа:

никой

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 26 окт 2010 17:19

ЕМИЛ написа:
berbatov написа:

никой

ЕЕЕЕ- ти почна, като Батков :mrgreen:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 26 окт 2010 17:47

Седнал е до Батков защото може да си говори с човека! Гришата на какъв език ще говори с него? На микренски
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 окт 2010 17:51

DrAvalanche написа:
mistreated написа:Дали е преди или след изобщо няма никакво значение, факт е, че хвърляха със запалки! За играта с ръка на Янев изобщо не виждам какво да коментираме, като преди това нямаше АБСОЛЮТНО НИКАКВА фаул, който да трябва да бъде свирен. Защо обвиняваш само играчите на Литекс за мелето, прогледни какво прави Минев след като почнаха да се бутат Гаджев и играчът на Литекс! Всички са виновни, и сини и оранжеви, трябва да бъдат наказани поне по 3-4 играча от всеки отбор след гледане на записа. Абсолютно не ви разбирам претенциите!

Абе аз май съм се объркал нещо. Трябва да накажат Минев до живот, заради това че се остави да го ударят с бутилка и ритнат в гръб при спряна игра. Всички останали футболисти да се накажат за поне 1 година, а резервите за по 6 месеца. Феновете на Левски да се арестуват и получат най-малко по една условна. Голът във вратата на Литекс да се отмени, защото Жо извърши двоен дрибъл, Дарко имаше неправилно дишане при паса, а Гарата направи крачки. Отсега нататък да се забрани отсъждането на нарушения срещу Литекс.

Я не ми изкарвах играчите на Левски светци, защото всичко тръгна именно от тях и най вече от Минев и от тази негова реакция :
Изображение

След тази ситуацията нещата загрубяха адски много и Грийн се опита да повали на земята Николов като го държи за врата и го натиска надолу и от време на време му теглише по един шут с коляно.
Не ми говори за ръце при някакви си свободни удари, защото точно за тази ситуация нямаше никакво нарушение.Топката удря в горната част на рамото Бодуров, а не отпред около мишницата, така че не ми говори за съдийска грешка или подарък, защото ако бяхте изравнили сега щяхте да говорите друго за съдията и за играчите си как излезнали така бързо от ситуацията за 2:1.
Не ми говори че Левски е играл нещо, защото 2-3 дни преди мача всички ваши шефове казваха че и на хикс ще са доволни и вие за това отидохте там и играхте именно за това - за хикс.

И какво ми говорите за Венци Стефанов след като всеки преди той да се изкажа знаеше че след подобен мач ще има скандали около съдията без значение как ще завърши, но разбира се ако мача беше с победа за Левски всичко щеше да е ток и жица.
На всички ни е ясно че след такива мачове с такъв заряд ще има скандали така че не ми изкарвайте Венци Стефанов баба Ванга или Нострадамус.

Относно темата Ганчев не виждам какво има да говори с Матеус, а и ако иска да стои до него той ще го направи, а всички знаем как Батков обича да се слага навсякъде и да е център на внимание, но когато Левски загуби мачове се крие и ей го на снощи каза само няколко думи и то защото го бяха обрадили журналистите и бързаше да влезе в колата, но ако бяхте взели мача щеше да потрива доволно мустака и да е ухилен до уши.

Айде не ми говорете Вие точно за тесли след толкова много подаръци като това във Варна и не само там.Сега като ви думнат един хикс и Локо Пд ще видим какво ще ревете пак.
И ставате смешни вече след всеки мач с Литекс и то с различен съдия да казвате че това е съдия на Гришата не се ли виждате че сте мега смешни вече.
Вие изкарахте че Ганчев решава какво става у нас и всички го слушат дори и Батков?Хайде моля ви се ...

Върни се в “Литекс”