Златна топка - номинации за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой според вас заслужава "Златната топка" за 2010 ?

Снайдер
27
25%
Шави
30
28%
Иниеста
12
11%
Меси
24
22%
Форлан
16
15%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Re: Златна топка - номинации за 2010 г.

Мнениеот Paralel » 26 окт 2010 16:26

megan fox написа:
durex написа:Говорим за миналия сезон,не за 5 години назад! А миналия сезон е ясен 4 купи(чакаме 5-та) +финал на СП.Наистина в последните години е номер 1 на поста си Шави, но не и миналия сезон!

Купите са 4 на 4 за двамата! Но Шави е и световен шампион! Това не го забравяй. ;)

И понеже си знаех, че ще се стигне до тук да споря така отегчително с теб... пазех си един последен аргумент:

АНАЛИЗАТОРИТЕ на Франс Футбол, докато АНАЛИЗИРАТ УСПЕХИТЕ на НОМЕНИРАНИТЕ ще вземат под внамание един НЕОСПОРИМ ФАКТ! - Интер се класираха на Финала на ШЛ с НЕРЕДОВЕН ГОЛ на Диего Милито от ЯВНА засада! Ако не беше този гол Интер НЯМАШЕ да са на финал, а Снайдер НЯМАШЕ да СПЕЧЕЛИ Требъл!!! А Шави щеше да има в АКТИВА си МИНИМУМ финал в ШЛ. ;)
Съответно Снайдер щеше да ИМА в актива си САМО титлата и купата на Италия! А те НЕ СТРУВАТ НИЩО пред СВЕТОВНАТА ТИТЛА!

Бъди сигурен, че анализаторите на Франс Футбол няма да го подминат това в оценките си. ;)

Със здраве, лек ден от мен. :)
Скоро ще разберем кой крив и кой прав! ;)

С оглед на множеството правописни и пунктуационни грешки, предполагам, че това не е свалено от някой сайт :mrgreen: Това, че си подчертал някакъв текст, не означава, че някой от Франс Футбол го е казал.

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 26 окт 2010 16:32

megan fox написа:
durex написа:Говорим за миналия сезон,не за 5 години назад! А миналия сезон е ясен 4 купи(чакаме 5-та) +финал на СП.Наистина в последните години е номер 1 на поста си Шави, но не и миналия сезон!

Купите са 4 на 4 за двамата! Но Шави е и световен шампион! Това не го забравяй. ;)

И понеже си знаех, че ще се стигне до тук да споря така отегчително с теб... пазех си един последен аргумент:

АНАЛИЗАТОРИТЕ на Франс Футбол, докато АНАЛИЗИРАТ УСПЕХИТЕ на НОМЕНИРАНИТЕ ще вземат под внамание един НЕОСПОРИМ ФАКТ! - Интер се класираха на Финала на ШЛ с НЕРЕДОВЕН ГОЛ на Диего Милито от ЯВНА засада! Ако не беше този гол Интер НЯМАШЕ да са на финал, а Снайдер НЯМАШЕ да СПЕЧЕЛИ Требъл!!! А Шави щеше да има в АКТИВА си МИНИМУМ финал в ШЛ. ;)
Съответно Снайдер щеше да ИМА в актива си САМО титлата и купата на Италия! А те НЕ СТРУВАТ НИЩО пред СВЕТОВНАТА ТИТЛА!

Бъди сигурен, че анализаторите на Франс Футбол няма да го подминат това в оценките си. ;)

Е, нали се сещаш, че когато Барселона спечели ШЛ също не беше много редно? Тогава обаче Меси взе златната топка...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 26 окт 2010 16:32

Paralel написа:
megan fox написа:

С оглед на множеството правописни и пунктуационни грешки, предполагам, че това не е свалено от някой сайт :mrgreen: Това, че си подчертал някакъв текст, не означава, че някой от Франс Футбол го е казал.

che te ako vzimat pod vupros tezi neshta znachi ispaniq vobshte nqma da e svetoven shampin :roll:
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
bayvalcho
Контакти:

Мнениеот bayvalcho » 26 окт 2010 16:34

СНАЙДЕР ВЗЕ ШАМПИОНСКАТА ЛИГА И ИГРА ФИНАЛ НА СВЕТОВНОТО КАТО БЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ И ЕДИН ОТ ГОЛМАЙСТОРИТЕ В ЮАР. НЕЗНАМ КОЙ Я ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 16:36

Paralel написа:С оглед на множеството правописни и пунктуационни грешки, предполагам, че това не е свалено от някой сайт :mrgreen: Това, че си подчертал някакъв текст, не означава, че някой от Франс Футбол го е казал.

[offtopic]Доколкото видях... съм допуснал само 1 правописна грешка - написал съм "номЕнираните", вместо "неминираните"

Та къде видя множество правописни грешки?! И само това ли измисли като отговор?! Да, Франс Футбол не са от Луната и определено взимат такива неща предвид в оценките си![/offtopic]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 26 окт 2010 16:45

megan fox написа:
Paralel написа:С оглед на множеството правописни и пунктуационни грешки, предполагам, че това не е свалено от някой сайт :mrgreen: Това, че си подчертал някакъв текст, не означава, че някой от Франс Футбол го е казал.

[offtopic]Доколкото видях... съм допуснал само 1 правописна грешка - написал съм "номЕнираните", вместо "неминираните"

Та къде видя множество правописни грешки?! И само това ли измисли като отговор?! Да, Франс Футбол не са от Луната и определено взимат такива неща предвид в оценките си![/offtopic]

Темата не е твоята грамотност, а кой заслужава да вземе златната топка.А от Франс Футбол със сигурност няма да вземат под внимание гол от засада на Милито, при оценяването на представянето на Уесли Снайдер през сезона :)

П.С Имаш и две изпуснати запетайки :mrgreen:

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 26 окт 2010 16:56

Меган, не искам да се заяждам с теб, но понеже искаш аргумент - аз ще ти дам! ;) Златната топка на Христо Стоичков! В нея година колко трофея имаше "камата", а дори не игра и на финал на Световното първенство? Не ми изтъквай, че беше голмайстор, защото за това си постижение, взе Златна обувка! Тогава българинът беше лидер - точно като Снайдер! И също не казвай, че не е имало достойни за приза играчи по това време! Ще спомена само едно име - РОБЕРТО БАДЖО!

П.С. Не че съм за Снайдер да спечели приза, на всичкото отгоре нямам изявен фаворит, но просто ви гледам безмисленият спор и ви се чудя на акъла! :) ;)
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Roska 1913
Контакти:

Мнениеот Roska 1913 » 26 окт 2010 17:09

Касияс да я вземе ... най ме кефи

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 26 окт 2010 17:19

megan fox написа:
Тракториста написа:Смешник си ти,за голове до колкото знам се дават обувка а не топка,а я ми кажи ти колко вкара на световното

Да, на световното не вкара, но вината не е негова! Първо, че още след първият мач на Аржентина Верон бе контузен и от там на сетне Марадона използваше Меси като плеймейкър, т.е. той бе далеч по-назад от противниковата врата, отколкото на оригиналната му позиция. Второ да, Меси го конеше много голям карък. Трето я виж съотборниците на Меси в Барселона и после виж съотборниците му в Аржентина... - нищо общо! Все пак Меси не може сам да побеждава срещу 11!

Умен си , стига да не се говори за Барселона . Тогава вече почваш да говориш глупости .
Първо , да сложиш Пуйол в тройката е смешно , първо вече не е толкова добър и второ Пике е силния в защитата ви .
Второ ,да броиш головете на Меси е безмислено , все пак за голове се дава златна обувка :)
Трето , ТИ го каза едно е да играеш с играчи като Иниеста и Шави , друго е да играеш в Уругвай и Атлетико и да постигнеш нещо .
Четвърто , Иниеста и Шави - направиха почти същото колкото него за Барселона + титла на световното .
Пето , Финал на световното със една Холандия и КЕШ са повече от титла във шампионат с два коня :)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 17:34

DmG написа:
megan fox написа:
Тракториста написа:Смешник си ти,за голове до колкото знам се дават обувка а не топка,а я ми кажи ти колко вкара на световното

Да, на световното не вкара, но вината не е негова! Първо, че още след първият мач на Аржентина Верон бе контузен и от там на сетне Марадона използваше Меси като плеймейкър, т.е. той бе далеч по-назад от противниковата врата, отколкото на оригиналната му позиция. Второ да, Меси го конеше много голям карък. Трето я виж съотборниците на Меси в Барселона и после виж съотборниците му в Аржентина... - нищо общо! Все пак Меси не може сам да побеждава срещу 11!

Умен си , стига да не се говори за Барселона . Тогава вече почваш да говориш глупости .
Първо , да сложиш Пуйол в тройката е смешно , първо вече не е толкова добър и второ Пике е силния в защитата ви .
Второ ,да броиш головете на Меси е безмислено , все пак за голове се дава златна обувка :)
Трето , ТИ го каза едно е да играеш с играчи като Иниеста и Шави , друго е да играеш в Уругвай и Атлетико и да постигнеш нещо .
Четвърто , Иниеста и Шави - направиха почти същото колкото него за Барселона + титла на световното .
Пето , Финал на световното със една Холандия и КЕШ са повече от титла във шампионат с два коня :)

Интересно къде изпускаш момента, в който казвам, че съм съгласен, че този сезон Меси НЕЗАСЛУЖАВА Златната топка! Както виждаш моето мнение е, че Шави трябва да я спечели, не Меси.
А колкото до Пуйол... айде човек, който не гледа всеки един мач на Барселона да не ми обяснява как видите ли Пике ни е стабилният защитик! Защото Пике е стабилен САМО КОГАТО Карлес е до него и всеки път, когато Пуйол по една или друга причина не играе Пике е много зле! Хеле от началото на сезона вече имахме няколко такива примера! И както Пуйол е на възраст, така не спира да тича по терена, сякаш е на 27-28 години и винаги се раздава на макс! Нещо, което не може да се каже за далеч по-младият Пике! ;) Да, Жерард е добър, да има потенциал, но дори да развие целият си потенциал на 100% пак няма да достигне нивото и класата на Пуйол! А Карлес го включих в тройката не толкова заради изявите му в Барселона, колкото заради стабилността, която внася в защитата на Ла Фурия - това дори и феновете на Реал ще го потвърдят + гола му във вратата на Германия, гол, който класира Испания на финала на световното! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”