DmG написа:megan fox написа:Тракториста написа:Смешник си ти,за голове до колкото знам се дават обувка а не топка,а я ми кажи ти колко вкара на световното
Да, на световното не вкара, но вината не е негова! Първо, че още след първият мач на Аржентина Верон бе контузен и от там на сетне Марадона използваше Меси като плеймейкър, т.е. той бе далеч по-назад от противниковата врата, отколкото на оригиналната му позиция. Второ да, Меси го конеше много голям карък. Трето я виж съотборниците на Меси в Барселона и после виж съотборниците му в Аржентина... - нищо общо! Все пак Меси не може сам да побеждава срещу 11!
Умен си , стига да не се говори за Барселона . Тогава вече почваш да говориш глупости .
Първо , да сложиш Пуйол в тройката е смешно , първо вече не е толкова добър и второ Пике е силния в защитата ви .
Второ ,да броиш головете на Меси е безмислено , все пак за голове се дава златна обувка

Трето , ТИ го каза едно е да играеш с играчи като Иниеста и Шави , друго е да играеш в Уругвай и Атлетико и да постигнеш нещо .
Четвърто , Иниеста и Шави - направиха почти същото колкото него за Барселона + титла на световното .
Пето , Финал на световното със една Холандия и КЕШ са повече от титла във шампионат с два коня

Интересно къде изпускаш момента, в който казвам, че съм съгласен, че този сезон Меси НЕЗАСЛУЖАВА Златната топка! Както виждаш моето мнение е, че Шави трябва да я спечели, не Меси.
А колкото до Пуйол... айде човек, който не гледа всеки един мач на Барселона да не ми обяснява как видите ли Пике ни е стабилният защитик! Защото Пике е стабилен САМО КОГАТО Карлес е до него и всеки път, когато Пуйол по една или друга причина не играе Пике е много зле! Хеле от началото на сезона вече имахме няколко такива примера! И както Пуйол е на възраст, така не спира да тича по терена, сякаш е на 27-28 години и винаги се раздава на макс! Нещо, което не може да се каже за далеч по-младият Пике!

Да, Жерард е добър, да има потенциал, но дори да развие целият си потенциал на 100% пак няма да достигне нивото и класата на Пуйол! А Карлес го включих в тройката не толкова заради изявите му в Барселона, колкото заради стабилността, която внася в защитата на Ла Фурия - това дори и феновете на Реал ще го потвърдят + гола му във вратата на Германия, гол, който класира Испания на финала на световното!