Боят на ЦСКА-ри от "вътрешноведомствената полиция" на Титан
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Държавата на цимбиците!
Смятах, че Цимбиците са изчезнали след 2000 година. Явно обаче са стоели само скрити и вече не са облечени с официални анцузи, а костюми. Автора на статията много добре е вникнал в проблема. Не трябва да се допуска в 21 век някакъв получовек ограден с биячи да заплашва и тероризира хора, които не са съгласни с мнението на шефовете му. Не харесвам Главата, нито пък Дучето, защото през годините съм видял, кави простотии вършеха от и зад името на ЦСКА. Преди да станат фен клубовете пак се събирахме заедно, я на Царевец, я на Шатрата или направо на Армията. Там се оговаряхме за гостуванията и без организации просто тръгвахме. Проблема обаче не е във тия двамата, а в самата постъпка на мутрите. Щом ще викаш против шефа бой. Те обаче правят ли сметка, че на следващия мач примерно с Бешикташ може да има 30000, кой ще спре тези хора от саморазправа ако пак им свалят транспарантите новите стюарди. Не трябва да чакаме да стане трагедия, а да покажем на шефовете, че тяхното решение е грешка.
Хора,
мутрите не са си отишли от нашето общество, дори не са мислили да си отиват. Бяха се посвили, затова и им викат ъндърграунд, но пак са си тук. Призовавам хора, които не са ходили никога в сектор Г на мач, да не се изказват неподготвени. Преди съм ходил от там да гледама мачовете, после спрях, защото има доста, които не са там за да подкрепят отбора, а просто да си избият комплексите. Но така е по цял свят, в ултрас секторите 50% са за това. който не вярва, да вземе да погледа малко документални филми за английските фенове. НО...каквито и да са там, не е това начина да се решават проблемите. Не може някакви паравоенни мутренски формирования да си правят каквото си поискат. Не може да затваряш устата на опонента си, като му избиеш зъбите. Не и в Европа през 21 век. Виж някъде в арабския свят може и да може. Ние уж не сме там. Срамно е като чета изказвания, че щом са били Главата, значи няма проблем. Само че аз утре ще се ядосам на някой от шефовете на ЦСКА, ще съм на стадиона и ще им тегля по една, и кво...ще дойдат да ме бият ли? Я се замислете, всеки има право свободно да говори и прави каквото поиска, ако на някой не му изнася, да се обърне към съд и правораздавателни органи. В случая не е важно кой е бит, та ако ще и този да е най-големия наркоразпространител в сектор Г. По-важно е, че той е бит от хора, които нямат това право. Днес ще бият тарторите, утре всеки, който дръзне свободно да се противопостави. Не бъдете наивни да си казвате - а що него биха а не мен? Ами щото теб и да те бият, най-вероятно ще си замълчиш и ще си идеш у вас, а Главата го биха, щото е знаково за всеки от агитката. Това трябва да се спре и няма по-подходящ момент от сега, държава и органи да се намесят!
мутрите не са си отишли от нашето общество, дори не са мислили да си отиват. Бяха се посвили, затова и им викат ъндърграунд, но пак са си тук. Призовавам хора, които не са ходили никога в сектор Г на мач, да не се изказват неподготвени. Преди съм ходил от там да гледама мачовете, после спрях, защото има доста, които не са там за да подкрепят отбора, а просто да си избият комплексите. Но така е по цял свят, в ултрас секторите 50% са за това. който не вярва, да вземе да погледа малко документални филми за английските фенове. НО...каквито и да са там, не е това начина да се решават проблемите. Не може някакви паравоенни мутренски формирования да си правят каквото си поискат. Не може да затваряш устата на опонента си, като му избиеш зъбите. Не и в Европа през 21 век. Виж някъде в арабския свят може и да може. Ние уж не сме там. Срамно е като чета изказвания, че щом са били Главата, значи няма проблем. Само че аз утре ще се ядосам на някой от шефовете на ЦСКА, ще съм на стадиона и ще им тегля по една, и кво...ще дойдат да ме бият ли? Я се замислете, всеки има право свободно да говори и прави каквото поиска, ако на някой не му изнася, да се обърне към съд и правораздавателни органи. В случая не е важно кой е бит, та ако ще и този да е най-големия наркоразпространител в сектор Г. По-важно е, че той е бит от хора, които нямат това право. Днес ще бият тарторите, утре всеки, който дръзне свободно да се противопостави. Не бъдете наивни да си казвате - а що него биха а не мен? Ами щото теб и да те бият, най-вероятно ще си замълчиш и ще си идеш у вас, а Главата го биха, щото е знаково за всеки от агитката. Това трябва да се спре и няма по-подходящ момент от сега, държава и органи да се намесят!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
-
- Контакти:
Пълни глупости говорите всички. Все едно по чужбина няма мафия, която да бие хората, които ги "настъпват" по интересите. Просто в момента в отбора ви тези "заклети фенове" Дучето и обкръжението му се борят с Титан за пари. Един мафиот настъпва друг мафиот - нормално е като си навлязъл в тия среди да се действа срещу теб в прийомите за тия среди. Просто Дучето ви използва за обществен натиск срещу противниците си. Били набили Главата (в корема
) - ми ще го набият, иди в някоя дискотека и почни да задяваш мацката на някой мускуляга и ще те набие и той. Защо - защото му настъпваш интересите, тук е същото. Ще видим дали ще му направят и нещо от страна на полицията, но като се замисля колко крошета има на ден в София, а не са влезли няколко десетки хиляди граждани в затвора заради тях, така че...

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
-
- Контакти:
те титан са много тапи,давали 3000лв за охрана хореография,сега щеги дават на мвр,а немислят че 3 ботилки на пистата глобата е пак толко и расте.не е за парите скочихаим че отбора стана бардак
ИСТИНАТА Е ЕДНА !!! БОСОВЕТЕ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ УПРАВЛЯВАТ КЛУБОВЕТЕ ! И Защо се правят някой на големи идиоти като го отричат това незнам. ТИМ,ТИТАН = ВИС,Ганчев,Венци Стефанов =СИК = Маджо,Гигов,Жоро Илиев,Илия Павлов,Юри Галев (лека им пръст) ииии др.
catch me ... if you can !
а бе момци,ако ме питате,нито дучето,нито калата са ни нужни?и двамата са един дол дренки....докато гледаме отстрани,е така е?само цска.....
Re: Боят на ЦСКА-ри от "вътрешноведомствената полиция" на Титан
Ние тука си пишеме, но проблема си остава и никой не е застрахован от насилието на тези мними стюарди. Днес пише, че Цимбика е уволнен, а охраната на фенклуба е спряна. Какво остава идват ушевите и всички вкуп се връщаме през социализма, когато за една бомбичка се гонеше целия ред. Работата на полицията е извън и при подстъпите към стадиона. Ходил съм с ЦСКА на много мачове в Европа и почти никъде вътре при феновете нямаше полицаи. Така беше в Сърбия на мача с Хайдук Кула, с МТК и Базел. Само със Славия Прага срещу нас седяха един взод специани полицаи, от които един снимаше през цялото време с камера агитката. Изобщо не дразнеха, а само си стояха и наблюдаваха. Не искам полиция в сектора, защото това носи само беди, но сами сме си виновни щом не се справихме с охраната. Виновни са и шефовете, че решиха да се оправят по-стария начин със страх и репресии. Надявам се да се вземе едно компромисно решение в името на ЦСКА и спокойствието на всички на стадиона.
Re: Боят на ЦСКА-ри от "вътрешноведомствената полиция" на Титан
redpride написа:Ние тука си пишеме, но проблема си остава и никой не е застрахован от насилието на тези мними стюарди. Днес пише, че Цимбика е уволнен, а охраната на фенклуба е спряна. Какво остава идват ушевите и всички вкуп се връщаме през социализма, когато за една бомбичка се гонеше целия ред. Работата на полицията е извън и при подстъпите към стадиона. Ходил съм с ЦСКА на много мачове в Европа и почти никъде вътре при феновете нямаше полицаи. Така беше в Сърбия на мача с Хайдук Кула, с МТК и Базел. Само със Славия Прага срещу нас седяха един взод специани полицаи, от които един снимаше през цялото време с камера агитката. Изобщо не дразнеха, а само си стояха и наблюдаваха. Не искам полиция в сектора, защото това носи само беди, но сами сме си виновни щом не се справихме с охраната. Виновни са и шефовете, че решиха да се оправят по-стария начин със страх и репресии. Надявам се да се вземе едно компромисно решение в името на ЦСКА и спокойствието на всички на стадиона.
Така така само полиция,защото тоя дебелия е намислил да подкокоросва курвите си да нахлуват на терена по време на някой мач .... поне така се говори !

catch me ... if you can !
z.a.l.e.z.a написа:BaLoN написа:Hrabar написа:Абсолютно вярна статия. Есенцията на цялата работа е не толкова един побой. Важното и трагичното е, че това е бит човек защото е имал смелостта да изкаже позицията си. Така всеки в страната може да наеме няколко мутри и да смели от бой когото си пожелае. А най-трагичното е, че държавата не прави нищо. Това е НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ. И тук наистина не става въпрос само за ЦСКА, случващото се в ЦСКА е само брънка от тоталният разпад в държавата.
Между другото въпросният Цимбик защо не ги впрегна тези петдесетина мутри да набият Бай Ганьо? Все пак Тодор Батков избълва по адрес на Титаните много по-голяма помия в сравнение с Главата!?!
Това,че така са ти представени нещата от ръководителите на фен клуба ..."Важното и трагичното е, че това е бит човек защото е имал смелостта да изкаже позицията си." Точно с това изречение хората биват манипулирани. Попринцип,ако е така, тогава това е страшно,но ти сигурен ли си,че причината да бъде бит главата е тази ??? Защо приемаш тези изказвания на Дучето и Главата и подобни за чиста монета. Нали това е начина да те накарат да ги подкрепиш като фен на ЦСКА,но защо пък точно Главата. Друг да е ял бой ??? Знаеш ли колко хора си изказват мнението,но такова нещо няма само с Главата има проблеми ??? Защо питам аз ??? Защото нещата са много по-дълбоко и нямат нищо общо с изказване на мнение и подобни глупости ....
Най-страшното в случая е че може и да си прав.
мдааа...но по-хубавото е, че доста хоа започнаха да проумяват, че май - май Дучето и Главата не са толкова фенове, колкото хрантутници източвали ЦСКА повече от десетилетие...и сега са в ролята на изнудвачи, криещи се зад промити тинейджъри...най-грозното е че след мача с Рапид точно промитите деца бяха премазани от силите на реда, а тия "председатели" се криха зад мегафоните...е като от органите на реда може и да се скриха, но от първичния Цимбик явно не могат да се скрият и сега плачат пред журналистите...наистина страшна картинка...
ЦСКА се нуждае от пълно обновление, което май не трябва да започне от собствениците, а от тарторите на агитката...феновете трябва да си намерят лидери които да ги водят на стадиона да подкрепят любимия отбор, а не за да рекитират собствениците за пари!