Златна топка - номинации за 2010 г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой според вас заслужава "Златната топка" за 2010 ?

Снайдер
27
25%
Шави
30
28%
Иниеста
12
11%
Меси
24
22%
Форлан
16
15%

Общо гласове: 109

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Златна топка - номинации за 2010 г.

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:20

UNBEATABLE написа:Ами, ако искат пъленш, защо не са сложили Диего Милито... той повече заслужаваше да е в списъка дори да не постигна нищо на световно ниво тая година...

Недей забравя, че Златната топка се връчва от французи. Те не обичат особено много латиносите, а и реално ако изключим последният сезон на Интер, за чиито успехи най-голяма роля има Снайдер... какво друго е печелил Милито, че да бъде в класацията?! Само до преди няколко месеца Милито беше поредният латино играч, който играе във еврогранд, без да се различава с нищо от десетките такива играчи в европейските грандове! Интер направи изключителен сезон, но това не беше благодарение на Милито. Беше благодарение на Снайдер и най-вече на Моу...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 26 окт 2010 15:21

Снайдер - с основен принос за титлите на Интер и финала на Холандия.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:22

BERBOEGEY написа:дано за първи път и състезател от България да вземем това отличие,мисля че Гарата със невероятните си игри стана един от основните претенденти за отличието.нека му пожелаем успех !

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Гарата докато играе в България няма никакви шансове! Но дори и да иде в европейски отбор... пак няма да има шансове.

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 26 окт 2010 15:25

Шампионската Лига е главният акцент който пада за избора върху носителя на Златната топка.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:26

Gary Shaw написа:Ами последните години тенденцията се запазва:
2007- Европейски клубен шампион е Милан - Кака печели Златната Топка
2008- Европейски клубен шампион е Манчестър Ю - Кристиано Роналдо печели Златната Топка
2009- Европейски клубен шампион е Барселона - Лео Меси печели Златната Топка.
2010- Европейски клубен шампион е Интер - ?? Едвали ще е Шави или Вия ;) или пък Форлан!

Да де, ама почваш броенето точно след 2006-а година! Защо така?!
Ето аз пък веднага мога да ти изкарам статистиката от годините, в които е имало световни първенства да видиш тогава кой печели! Все играчи, които са се отличили с НАЦИОНАЛНИЯТ си отбор, независимо какво са постигнали с клубният!

1994 - Стоичков! А даже не е станал световен шампион или пък е печелил ШЛ през тая година
1998 - Зидан
2002 - Феномена, но той тогава спечели и ШЛ с Реал, но не му дадоха Златната топка заради ШЛ
2006 - Канаваро
2010 - Световен шампион е Испания. - ???

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:26

Gary Shaw написа:Шампионската Лига е главният акцент който пада за избора върху носителя на Златната топка.

Не и в годините на Световно първенство! ;) ФАКТ :) - иначе няма никакво обяснение за Златната топка на Канаваро! А от Франс Футбол (те дават отличието) сами си признаха, че са избрали него, защото В ГОДИНАТА НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО Е НАЙ-ВАЖНО КОЙ Е СТАНАЛ СВЕТОВЕН ШАМПИОН!

П.П. Преди началото на световното също така спорех с дооооооооооооста хора дали Испания ще стане световен шампион или не. Мнозина смятаха, че няма да стане и изтъкваха различни отбори, спрямо пристрастията си... Кой излезе прав, обаче? ;)

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 26 окт 2010 15:31

Не мисля, че е задължително носителя на златната топка да е световен шампион... Само ще гадаем, и ще спорим! Пристрастията надделяват в случея ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 15:34

UNBEATABLE написа:Не мисля, че е задължително носителя на златната топка да е световен шампион... Само ще гадаем, и ще спорим! Пристрастията надделяват в случея ;)

И аз така мисля, но не е важно какво мислим аз, ти и другите, които спорим, а какво мислят франсетата, които дават Златната топка! А те самите си признаха през 2006-а, че в годинитена световно първенство гледат кой е станал световен шампион! Иначе през 2006-а година Златната топка трябваше да я спечели Роналдиньо, който през него сезон спечели... ШЛ с Барселона! Ето ви пример как не носителя на ШЛ, който за капак към онзи момент бе и най-добрият играч в света не получава отличието, а го взима едно дърво като Канаваро, защото е станал световен шампион по футбол.

Аз спирам да споря. Казах каквото имам да казвам. ;) - Статистиката и думите на Франс Футбол са достатъчно красноречиви!

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 26 окт 2010 15:36

Организаторите на тази награда предполагам ,че няма да отчетат кой знае колко факта ,че Испания триумфира във ЮАР.Тоест едвали испанец ще вземе зл.топка. Ще гледат факта ,че Интер е носител на КЕШ и някой от тима на 'нерадзурите' ще е. Но след като Милито го няма във номинацийте най-вероятно да е Снайдер тъй като той беше най-добрият както във ШЛ така и на Световното. Докато един Лео Меси беше напълно неузнаваем във ЮАР както и във ШЛ особено мачовете с Интер тази пролет. Другите от тима на Интер са Ето и Сезар но продължавам да твърдя ,че Снайдер ще я спечели.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 26 окт 2010 15:36

Снайдер докара Интер до 4 купи тази година и закара лалетата до финала на СП, е на него ако не дадът златната топка...

Върни се в “Архив”