Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2010 14:35

deepblue1963, горе съм извадил явните съдийски грешки, но чинно ги подмина?
Защо виждаш грешките само в една посока, при положение, че имаше такива и в двете?

Поразходете си из другите форуми там също пишат заклето левскари и прочетете какво мислят.

То за това футбола ни е на това ниво и скоро андорските отбори ще почнат да ни мачкат.... щом това са ни най "проспериращите" треньори... Точно изпълнителите му са много над нивото му. Реално погледнато на 6-7 поста разполага с най-добрите играчи в бг първенство! Изключвам Райс Мболи спрямо божката, иво иванов и дани младенов. Другите ни играчи биха били титуляри в абсолютно всеки бг отбор... Като повечето от тях дори не биха имали конкуренция... (с изключение на Минев - Занев)
На някой постове дори има по 2 ма играчи по добри от всички свой колеги в А група като Тасевски и Кривия.
МИналата година Кривия найстина беше в слаба форма - вероятно от липсата на организиран футбол 6 месеца. Тази година обаче е най-добрия ни и най- постоянен халф . Вие му се смеете, че му свършва бензина бързо ама който ходи на стадиона и гледа движението ще види, че за 45 минути образно казано тоя човек тича 2 пъти повече от Огнянов и Тасевски за цял мач взети заедно... Не спира да пресира противници, дори скача за безнадежни топки, а да не забравяме и ръководенето на отбора което буквално липсва на терена след отказването на Гонзо...
Да се върнем към коментара ти и към мача ... Кое му е логичното на влизането на киров? В кой мач с опашкарите дори той направи нещо полезно ? Едно анемично центриране срещу сливен от което се възползваха нашите и това е... Да ме извиняват ама тоя човек беше резерва в МЗ миналата година ... МЗ бре хора! Вчера тоя човек нямаше едно вярно отиграване! След всеки негов допир до топката тя или излизаше в тъч/аут или отиваше в играч на Ловеч... Не влязал Кривия щото малко му трябвало да подпали фитилите... е такава глупост рядко може да се види от някой който няма думичката цар в ника си...
Да Кривия е перда и в такива мачове точно такова ни трябва! Брех за 35 години сигурно не е научил как да срита противник без да го изгонят или какво може или неможе да прави, а? Ем значи по тая логика играчи като Гатузо не трябва да влизат никога в дербита щото може да подпалят фитилите, а разбирачо? Я ми кажи колко пъти си видял да бъде гонен Кривия от игра? Тоя човек който сигурно има едно 400 мача в професионалната си кариера (вероятно колкото всички на терена ) колко пъти е бил гонен я кажи? focus.gif Не било логично да влезне - боже.... Мача бил нервен и не трябвало разиграващ халф, а крило...
Брех какво помогна това крило ? една топка отигра ли? Па и Роналдо да беше при липсата на разиграващ халф кой аджеба ще го изведе? Или мамка му на задържането на топката и канализирането на действията! Блъскай братче как ти дойде - имаме КРИЛА icon_evil2.gif тва ли ти е представата?

А аджеба да не забравя гениалното му решение стил ала мъри вс Бате да играе с 10 човека цял мач и да пази 2 смени докато не ни вкарат гол в 89 минута ... Гений е човека - ГЕНИЙ!!!

Ясен ще излезе най -некадърния от последните треньори на Левски...
Джеймс даже по адекватно водеше отбора... Ама и той и вилито и най вече Ратко (който го набедиха за най големия некадърник) нимаха найстина изпълнители... а тоя има! В момента караме само по инерцията на Дембеле и индивидуалните качества на Сержиньо....

Ясен собственоръчно загуби мача вчера, изпусна и точките в Сливен - лично! И брех да беше само това...

---
Оставаме на страни индивидуалните грешки на централната защита и вратаря. Грешките на ясен са многократно повече да не говорим за липсата на напредък в каквато и да е подредба и тактика при дефанзивната част на статичните ситуации, че даже и дегрес има

honda, въпросите са принципни и не става дума дали може или не, защо се вдига е въпроса, както и защо се вдигна несъществуваща на Жоазиньо били ми отговорил?
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2010 14:38

За финал в темата ще споделя отново това което споделих преди мача.

Този мач както и да завърши, накрая ще е виновен съдията.
Този мач нищо не решава в първенството, защото всички отбори ще губят още много, много точки.
Изображение

haha

Мнениеот haha » 26 окт 2010 14:39

deepblue1963 написа:
haha написа:Знаете ли,нека левскарите си мислят,че съдията ги е ощетил и затова са загубили-така победата ми се услажда още повече.Нека си мислят,че са страхотен отбор и вчера единствено заради съдията на са спечелили.Рано или късно,истината-че са един посредствен отбор (а не Барселона) ще лъсне със страшна сила ;)

Не-е-е.Моля ти се!Литекс са "страхотен отбор"!Ама ако можеш и да ми покажеш защо?

Вместо да се правиш на много остроумен,кажи,кой от Литекс е казал нещо подобно.Обаче,аз помня,как Агент Тара каза,че вие сте щели да печелите Лига Европа.Това не е смешно,нали?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 26 окт 2010 14:47

haha написа:
deepblue1963 написа:
haha написа:Знаете ли,нека левскарите си мислят,че съдията ги е ощетил и затова са загубили-така победата ми се услажда още повече.Нека си мислят,че са страхотен отбор и вчера единствено заради съдията на са спечелили.Рано или късно,истината-че са един посредствен отбор (а не Барселона) ще лъсне със страшна сила ;)

Не-е-е.Моля ти се!Литекс са "страхотен отбор"!Ама ако можеш и да ми покажеш защо?

Вместо да се правиш на много остроумен,кажи,кой от Литекс е казал нещо подобно.Обаче,аз помня,как Агент Тара каза,че вие сте щели да печелите Лига Европа.Това не е смешно,нали?

А кой "агент" каза,че ако искал,можел да купи на отбора са еннайсет титли?И аз помня!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2010 14:49

Истината си излиза наяве. Колко отбора от някаква средноевропейска класа е елиминирал Литкс през цялата си история, аз се сещам само за Генк.
Докато през същия период Левски има елиминирани отбори като Хайдук(Сплит), Брьондби, Славия(Прага),Артмедия. Да не говорим за отбори от доста по-висока класа като Оксер, Киево,Удинезе( последните 2 участници в ШЛ от квотата на Италия). Записа победи в груповата фаза на ЕКТ срещу отбори като Динамо(Б), Олимпик(М), Лацио, Гент. Игра като равен с равен с отбори като Ювентус( в най-силния му отбор),Галатасарай(в онзи момент носител на суперкупата на Европа),Бешикташ, Динамо(К). Вие само веднъж сте се изправяли срещу отбор с подобна класа и загубихте с общ резултат 2:11 . На всеки е ясно,че Литекс ако остане без съдиите ще бъде в същото положение като Черно море без Д.Момиров. Нека не забравяме,че Литекс беше и хванат да уговаря мач( с Металург преди малко повече от 10 години) и какво станахте шампиони с уредени мачове и гранда Видзев(Лодз) ви би с 4:1.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 14:56

honda написа:Нека не забравяме,че Литекс беше и хванат да уговаря мач( с Металург преди малко повече от 10 години) и какво станахте шампиони с уредени мачове и гранда Видзев(Лодз) ви би с 4:1.
Видзев беше само началото. А историята продължава и сега. Но от Литекс вместо да се радват на първото си място сега, по добре да помислят малко за бъдещето. Но не за международните мачове до които не се знае дали ще стигнат. За един мач много преди това който има предстои напролет. Едни обикновено гостуване там на някакъв си отбор. Там на Герена нали се сещате таковта.........
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

haha

Мнениеот haha » 26 окт 2010 14:56

deepblue1963 написа:А кой "агент" каза,че ако искал,можел да купи на отбора са еннайсет титли?И аз помня!

Това го каза,по повод обвиненията,че Литекс са купили титлата през миналия шампионат.И мисля,самият ти знаеш,че е прав-не само той,а за всеки от по-големите отбори не е кой знае колко трудно да играе по втория начин.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 окт 2010 15:19

honda написа: Удара в ръката на Пл.Николов не е от половин метър, а от доста по далечно разстояние- все пак между Пл.Николов и играча на Левски има още един играч на Литекс и му се удари във външната ръка - разсточнието е минимум 1,5 метра. По правилник се счита ,че удар няма ако топката е минала разстояние по-малко от една нейна обиколка,което е доста по-малко от 1,5 метра. За справка половин метър е около 2 пъти диаметъра на топката. В случая разстоянието е явно доста повече от цитираното от теб. Половин метър е разстоянието между лакъта и китката на Пл.Николов приблизително. При втория случай топката лети около 9 метра и удря Янев в ръката.- Неизвестно за какво сигнал не последва.
В мелето участвамт общо 8 играчи на Левски (толкова ги преброих) и 11 играча на Литекс повечето от тях се бутат, дърпат ,държат и т.н. От записа се вижда ,че единствено Ив.Иванов ,Дембеле и Д.Младенов и вратаря на Литекс се опитват да разтърват . На всеки един от останалите участници може да бъде показан червен картон. Но все пак се показва съвсем различен критерий за блъскане(надявам се правиш разлика межди блъскане и удар ;) ) на Тасевски се показва червен картон(напълно заслужено). Но защо на Берберович и Том се показват жълти картони за УДАРИ,а на Тасевски червен за блъскане,като особено този на Том стана на 2 метра пред очите на съдията при идеална видимост. Между другото този удар ,който нанесе Том в карате се нарича мае-тоби-гери и е забранен за използване на състезания по карате,но явно не е забранен за използване във футболни мачове от играчите на Литекс( подобно изпълнение имаше и миналата година от Кишишев срещу Жо).
Удар на Гаджев ,аз лично не видях -има някакво бутане,но не и удар,ако има удар играча на Литекс би трябвало да падне назад,а не напред както пада. Все пак говорим за доста елементарна динамика. ;) . Ще ти бъда много благодарен ,ако ми покажеш ситуацията при която Мюлдер държи Дока и,който без да иска го удря с глава- аз лично гледах мелето много много внимателно ,но не видях нищо подобно.
Разбира се ,че има нарушение ,за ситуацията в която Жо хвана топката след фалшив сигнал от съдията,но по правилник следват доста тежки наказания за домакина. ;) - интересно дали ще бъдат наложени. Между другото на СП през 1982 на мач между Франция и Кувейт 4:1 беше отменен редовен гол на Франция след подобен сигнал,но това е прецедент.
Не е въпроса дали въпросните предмети могат или не могат да бъдат вкарани на стадиона- отговора е не трябва,не е позволено. Пропуск на домакините.Точка по въпроса. Отбора си носи последствията за действия на своите привърженици. Аз лично не съм видял Янев да е бил осветяван с лазер от публиката на Левски. Ще ти бъда много благодарен,ако можеш да защитиш тезата си с доказателства. Аз лично не видях камера от страната на публиката на Левски,която евентуално да може да хване подобно осветяване ;) .

[offtopic]Как имаш нерви да пишеш всеки път такива дълги постове за да обясниш нещо елементарно, не знам...[/offtopic]
Първите обяснения за топката и разстоянията ще ги подмина, но само ще отбележа, че май обърка понятията диаметър и обиколка. Не са едно и също. Така или иначе при удар от1 метър много малко съдии ще свирят дузпа, освен ако удара не е насочен директно към вратата.
Що се отнася до мелето, ако бяха показани точният брой червени картони мача просто трябваше да бъде прекратен. Или в най-добрия случай да играят 8 срещу 8 или нещо от сорта. Приемаш ли, че в това меле са спестени катрони на Том, както и на Гаджев? Честно казано съм изумен как така не виждаш удара на Гаджев. Виж клипчето по-горе, очевидно е, очеизвадно дори. Ситуацията на Мюлдер не мога да ти я покажа, тя се видя на повторенията по време на мача. Ако искашси го свали от замунда и гледай, вижда се.
За положението на Жо...да не ми казваш, че трябва да накажат клуба защото някой от публиката просто си свири със свирка? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2010 15:23

PFC Litex написа:deepblue1963, горе съм извадил явните съдийски грешки, но чинно ги подмина?
Защо виждаш грешките само в една посока, при положение, че имаше такива и в двете?

Поразходете си из другите форуми там също пишат заклето левскари и прочетете какво мислят.

honda, въпросите са принципни и не става дума дали може или не, защо се вдига е въпроса, както и защо се вдигна несъществуваща на Жоазиньо били ми отговорил?

Съгласен съм, че въпроса е принципен,но да се поставят на една везна ситуации при които така или иначе при еднат топката е в ръцете на вратаря и нападателя няма никъв шанс да я достигне със ситуация при която нападателя е сам срещу вратяря. Още повече ,че има и още една вдигната несъществуваща засада отново в ущърб на Левски. Че има на два пъти игра с ръка на играчи на Литекс в собственото си наказателно поле. Че първия гол на Литекс е от несъществуващ фаул(това не е за първи път на този съдия да даде подобен фаул за Литекс след който да стане гол).
Аз лично винаги съм бил против да се правят оценки за съдийството по една или 2 спорни ситуации. винаги съм стремял да оценявам съдийството като "цяло" дали е показал еднакъв критерий и към двата отбора. Все пак всеки може да сгреши особено при засада или при игра с ръка- ситуацията се развива много бързо и няма повторения и стоп кадър всеки може да не види точно ситуацията. Аз също прегледах много внимателно пълен запис от мача и преброих 22 спорни ситуации . При нормално съдийство е нормално отсъжданията да бъдат 11:11 или 12:10 в полза на едния отбор . С.Тодоров ги свири 19:3 в полза на Литекс. лично на мен това въобще не ми говори за еднакъв критерий за безпристрастност.
Една малка закачка- видя ли добре удра на Гаджев,че аз лично нещо не го виждам ;) . Все пак този удар с лакът съм го нанесъл сигурно няколко милиона пъти и ми пределно ясно какво става след като е нанесен :) ;) - това вече е шега. Но след като си го видял би трябвало да провериш собствената си безпристрастност.
Иначе Левски и Яс. Петров направиха не малко грешки в този мач,но за съжаление главно действащо лице беше съдията. Миналата година на пролетта си ни бихте, отново имаше съдийски грешки(може би и по-фрапантни от вчера)и отново в явен ущърб на Левски,но общо взето никой не ги направи на въпрос просто си бяхте по-добри и заслужавахте да победите. Но вчера грешките повлияха доста пряко на крайния резултат.Неслучайно В.Стефанов позна какво ще се случи в Ловеч. Все пак В.Стефанов е един от хората ,който са най-добре запознато с "тайните" на българския футбол. Между другото въпреки,че В.Стефанов ми е всичко друго ,но не и симпатичен няма несбъдната се прогноза по отношение на българския футбол.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 окт 2010 15:28

Чудно защо нямаше такива дълги излеяния и броене на фаулове от страна на сините фенове след победата над Черно море във Варна. Защо ли тогава се наложи на Коце Костадинов да се извинява на Морето за измислената дузпа за Левски. Я вземете го сменете, не може така да се подиграват с труда на момчетата. Може би са и плакали в съблекалнята?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”