Бързата кучка слепи ги ражда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

madeinbg
Контакти:

Re: Бързата кучка слепи ги ражда

Мнениеот madeinbg » 26 окт 2010 12:37

Deepblue чудя ти се!
Как може да обръщаш такова сериозно внимание на хора като човека пускащ тези коментари.
Той незнае, че:
1. Отборът на Левски тренира в този си състав от почти края на лятната подготовка.
2. За толкова малко време, а това са малко повече от 3 месеца, и Моуриньо неможе да направи отбор.
3. Плювания от всички Мюлдер . . . . . ако не беше той в някои мачове положението да беше доста зле.
4. Слори . . . . човека не е играл доста време/мисля, че за последните 2 години има 15 мача мисля //като 4 от тях в последната година// / и Гонзо и Ясен казаха, че от този човек могат да се чакат неща чак напролет.
4.1.1 Също така той дойде късно и подготовка каквато имат другите отсъства.
5. Човека пуснал темата очаква края на зимния полусезон левски да води сас 20-25 точки и да сме сигурни шанпиони.
6. И ЯСЕН И ГОНЗО КАЗАХА, ЧЕ ТОЗИ ОТБОР СЕ ОЧАКВА ДА ДАДЕ НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ДОГОДИНА, КОГАТО ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ИМАТ ПОНЕ 25 30 МАЧА ЗАЕДНО.

7. Относно късмета срещу Гент. Имахме късмет не мога да споря. Но това е футбола. НО УНИКАЛНИЯ КЪСМЕТ БЕШЕ ЗА БЕЛГИЙЦИТЕ... МОЙ !!!!!!!!
2 атаки 2 гола с грешка на Гошо Петков.
8. Божко Митрев не е най-класния вратар, но играе по-добре от Петков и да ти кажа си му взе мястото.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 12:43

Престанете да критикарствате. Не да критикувате, а да критикарствате. Проблеми има бол, но ние само си ги създадохме. От назначаването му не бях много за Ясен Петров, но времето показа, че не е чак толкова лош избор. Сега дали той ще е треньорът, който ще изведе тимът от ситуацията, времето ще покаже. Просто в момента всички трябва да са едно цяло. Но това не означава, че трябва да се хвърля вината върху съдията. Гонзо има право да напада странични фактори, но треньор и играчи - не. Недопустимо е. Ако си мислят, че с тях, оправдавайки се за щяло и нещяло, ще станат наистина големи у нас, се лъжат. Много съдии има у нас, по света, които си нарочват определени отбори и им пречат всячески. Такъв е и Станислав Тодоров от Шумен, но ако Мюлдер беше отбелязал положението накрая, ако Жо беше имал малко повече късмет при пробива в края на мача, ако през първото полувреме бяхме по - ефективни, иска или не, който и да ни свиреше нямаше да загубим.
Факт е, че и двете загуби през този сезон са скандални. Но ако трябва да ги сравнявам, онази в Бургас беше по - скандална. Защото "Черноморец" се стремеше да ни счупи краката, отколкото да играе футбол, докато "Литекс" не бяха чак толкова ужасно груби. Симуланти - да, но постоянно груби - не.
Станалото станало, важното е да се продължава напред. Но наистина да се продължи напред, а не да се действа със страх в мачовете. Не очаквах, че отборът ни ще загуби. Мислех, че ще спечелим с 1 или два гола и ако не беше неправилно изгонен Тасевски, кой знае какво щеше да стане. Но както и да е. "Литекс" няма да ги огрее задълго. Прекалено много им върви, за да е реалност. Всеки мач или почти всеки печелят с един гол разлика у дома, непрекъснато треперене са и те, не играят нещо особено. Така, че първенството ще е много завързано докрая.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

madeinbg
Контакти:

Мнениеот madeinbg » 26 окт 2010 12:44

Сългасен съм, че отбора прекалено много разчита на Дембеле. Никога не съм бил привърженик на дефанзивната игра, а във сериозни мачове ние играем точно така. Не съм най-големия специалист, но да играеш така е абсурдно. Ние нямаме защита като защитата на Моуриньо/с пристрастия говоря за този човек/, че да седим защита цял мач. Прибрани отзад се дават прекалено много възможности за атака и все една ще влезе
!!!!!!

ivaylo70
Контакти:

Мнениеот ivaylo70 » 26 окт 2010 12:47

honda написа:Към автора- не знам на колко си години и колко разбираш от футбол и спорт въобще. затова бих си позволил да ти кажа, че човешкия организъм може да бъде държан в оптимана форма в един период от 5-6 месеца максимално 45-60 дни после следва спад. Оттук е напълно нормално някои играчи да не са в най-добрата си форма. Все пак най-важните мачове на Левски бяха в периода август-септември,когато Мюлдер, Жо. Д.Младенов бяха във форма . Би било чудесно Левски да има по два равностойни изпълнители за всяка позиция,но не е реалистично- виждаш ли играч с качествата на Жо , Грийн или Дембеле да се съгласи да бъде резерва. Все пак по правилник могат да играят най-много 11 играчи едновременно. А и кой ще им плаща заплатите на такива златни рерзерви?
Вчера мача беше опорочен от съдията. Направили ти впечатление на кои играчи бяха показани картони?- Ако приемем ,че съдията имаше основания да покаже картони на по 7-8 футболиста от всеки отбор той си избра доста подходящи "жертви"- изгони Тасевски -най-съзидателния футболист на Левски и показа картони на Грийн и Гаджев -двамата опорни халфове. По този начин на практика съдията не дава възможност на Левски да правят тактически фаулове,понеже те се правят от опорните халфове обикновено,а те увиснаха с картони. От Литекс бяха наказани Пл.Николов- с червен и с жълти Том и Берберович. За никой не е тайна,че отсъствието на Пл.Николов не се отрази на Литекс- Бодуров може да играе и като централен защитник,а Берберович по принцип е бек може да играе и отляво и отдясно. Въобще не е равносилно да ти висят играчи от централната ос (каквито бяха наказани от Левски) и флангови играчи (каквито са Том и Берберович). Да оставим настрана въпроса,че Левски се опитаха и успяха да изкарат картон на висящия Берберович,но съдията не го изкара. Тук не коментирам че Гаджев е "проблемен" играч и ако го "маркираш" може сам да изгърми. Нека не забравяме,че същия съдия преди 2 години му извади червен картон докато беше на резервната скамейка.
Просто в този мач всички спорни положения се свиреха за Литекс. Дали ако съдията беше показал в началото картон за симулация на Дока ,бразилеца щеще да продължи да играе по същия начин и да търси съприкосновението и фаул? Ако не си спомнящ точно преди 2 години същия съдия на мач Левски -ЦСКА позволи на няколко пъти симулации на Здр. Лазаров ,а не му показа картон и при една от тях дори му измисли и дузпа.
+1 Точно така екакто го казваш! А на автора да му кажа, ако не е видял да погледне боя и да види, какво прави Тон на Веско Минев, това не е за червен картон, а за черен, жив опит за предумишлено убийство, но отсъдиите никой не е видял, защо ли?!? И последно, че Ясен допуска грешки е ясно, чудя се защо пусна Сашо Киров в този мач, за какво се залага на Слори, който явно не е в никаква спортна форма, а ми прави впечетление, че е и голям егоист пред гола. Чудя се защо не се пуска Сашо Александров, като Тасевски е изгонен и няма кой да връзва играта. Между другото защо същият не бе пуснат и срещу Лил, при безобразно слабата игра на Жо в мача с французите. И накрая мача можеше и да не бъде опорочен и да излъжем антоража на Гришата заедно с човека му в черно, ако още в 16 минута резултата бе станал 2:0 при онзи фрапантен пропуск с глава на Гарата сам срещу вратата на 3-4 метра от нея!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 окт 2010 12:48

caci написа:Вчера като гледах мача и все по-вече ми се затвърждава мнението,че Ясен е страхлив треньор и по-лошото е,че тази страхливост се предава и на футболистите.
За слабостите на Ясен Петров бях написал нещо тук:
levski/viewtopic.php?f=1&t=55669&start=0
Но тогава мнозина ми опонираха доста настървено. Но все пак, не трябва да отричаме и хубавите неща. Успехите до тук са най-вече негова заслуга. А и той е треньор, който за разлика да речем от визирания от мен Стойчо Младенов има на къде още да расте в зананята. Няма да бъде добре да го разкъсаме след една две измъчени загуби. По тази логика Ван Гаал трябваше да са го ебзглавили в Байерн.
caci написа:Друго,което виждам е,че Дембеле е слаб футболист,трудно овладява топката,много трудно я запазва във владение и не на последно място играта му с глава е жалка.Когато пред него няма поне 10 метра свободно пространство да надбяга противника,става много лесно да му отнемат топката.
Тук си се поолял малко. Дембеле в никакъв случай не е слаб футболист. Той има какво още да учи в това число и в играта с глава, но това не отменя факта, че той е най-класния играч в първенството ни.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 12:49

madeinbg написа:Сългасен съм, че отбора прекалено много разчита на Дембеле. Никога не съм бил привърженик на дефанзивната игра, а във сериозни мачове ние играем точно така. Не съм най-големия специалист, но да играеш така е абсурдно. Ние нямаме защита като защитата на Моуриньо/с пристрастия говоря за този човек/, че да седим защита цял мач. Прибрани отзад се дават прекалено много възможности за атака и все една ще влезе
!!!!!!

Той и той Моуриньо един треньор. Много се палите. Нищо не става от португалския лаик. Всички успехи са му манипулирани или със съдийски аванти. Щом като го уличиха, че с Порто в шампионския сезон 2003 - 2004 тогавашният му отбор е манипулиран срещи за какво говорим? Хайде стига с тази мравка.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 26 окт 2010 12:50

А бе хора ко ви става бе? Какво искате от отбора бе?Първи сме в класирането , имаме шанс и за лига Европа , стига сте плюли по отбора.Неможе да няма и слаби мачове въпреки ,че вчера и 2та отбора бяха слаби като цяло.СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ДА СМЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА????
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 26 окт 2010 12:51

maymun 1914 написа:А бе хора ко ви става бе? Какво искате от отбора бе?Първи сме в класирането , имаме шанс и за лига Европа , стига сте плюли по отбора.Неможе да няма и слаби мачове въпреки ,че вчера и 2та отбора бяха слаби като цяло.СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ДА СМЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА????

Ама не сме 1-ви с класирането ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 26 окт 2010 12:52

И мене ме боли за загубата но се начетох и на глупости от сини "фенове" които плачат като госпожици за сичко ! Спрете се бе хораааа, като мрънкате тука ми приличате на чорбарите... След още един слаб мач очаквам да се обеви "стачка" и да се гледат мачове по кръчмите !!!

Статията кво да я коментирам - копи пейст от ДонГалфон.еу , там в редакцията на бюрото си слагат химикалка, бял лист и си теглят една бела линия (наркомани)...
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
maymun 1914
Контакти:

Мнениеот maymun 1914 » 26 окт 2010 12:54

Santiago Munezz написа:
maymun 1914 написа:А бе хора ко ви става бе? Какво искате от отбора бе?Първи сме в класирането , имаме шанс и за лига Европа , стига сте плюли по отбора.Неможе да няма и слаби мачове въпреки ,че вчера и 2та отбора бяха слаби като цяло.СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ДА СМЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА????

Ама не сме 1-ви с класирането ;)

ДОБРЕ .....
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?

Върни се в “Левски”