Deepblue чудя ти се!
Как може да обръщаш такова сериозно внимание на хора като човека пускащ тези коментари.
Той незнае, че:
1. Отборът на Левски тренира в този си състав от почти края на лятната подготовка.
2. За толкова малко време, а това са малко повече от 3 месеца, и Моуриньо неможе да направи отбор.
3. Плювания от всички Мюлдер . . . . . ако не беше той в някои мачове положението да беше доста зле.
4. Слори . . . . човека не е играл доста време/мисля, че за последните 2 години има 15 мача мисля //като 4 от тях в последната година// / и Гонзо и Ясен казаха, че от този човек могат да се чакат неща чак напролет.
4.1.1 Също така той дойде късно и подготовка каквато имат другите отсъства.
5. Човека пуснал темата очаква края на зимния полусезон левски да води сас 20-25 точки и да сме сигурни шанпиони.
6. И ЯСЕН И ГОНЗО КАЗАХА, ЧЕ ТОЗИ ОТБОР СЕ ОЧАКВА ДА ДАДЕ НАЙ-ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ДОГОДИНА, КОГАТО ТЕЗИ ХОРА ЩЕ ИМАТ ПОНЕ 25 30 МАЧА ЗАЕДНО.
7. Относно късмета срещу Гент. Имахме късмет не мога да споря. Но това е футбола. НО УНИКАЛНИЯ КЪСМЕТ БЕШЕ ЗА БЕЛГИЙЦИТЕ... МОЙ !!!!!!!!
2 атаки 2 гола с грешка на Гошо Петков.
8. Божко Митрев не е най-класния вратар, но играе по-добре от Петков и да ти кажа си му взе мястото.
Бързата кучка слепи ги ражда
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бързата кучка слепи ги ражда
Престанете да критикарствате. Не да критикувате, а да критикарствате. Проблеми има бол, но ние само си ги създадохме. От назначаването му не бях много за Ясен Петров, но времето показа, че не е чак толкова лош избор. Сега дали той ще е треньорът, който ще изведе тимът от ситуацията, времето ще покаже. Просто в момента всички трябва да са едно цяло. Но това не означава, че трябва да се хвърля вината върху съдията. Гонзо има право да напада странични фактори, но треньор и играчи - не. Недопустимо е. Ако си мислят, че с тях, оправдавайки се за щяло и нещяло, ще станат наистина големи у нас, се лъжат. Много съдии има у нас, по света, които си нарочват определени отбори и им пречат всячески. Такъв е и Станислав Тодоров от Шумен, но ако Мюлдер беше отбелязал положението накрая, ако Жо беше имал малко повече късмет при пробива в края на мача, ако през първото полувреме бяхме по - ефективни, иска или не, който и да ни свиреше нямаше да загубим.
Факт е, че и двете загуби през този сезон са скандални. Но ако трябва да ги сравнявам, онази в Бургас беше по - скандална. Защото "Черноморец" се стремеше да ни счупи краката, отколкото да играе футбол, докато "Литекс" не бяха чак толкова ужасно груби. Симуланти - да, но постоянно груби - не.
Станалото станало, важното е да се продължава напред. Но наистина да се продължи напред, а не да се действа със страх в мачовете. Не очаквах, че отборът ни ще загуби. Мислех, че ще спечелим с 1 или два гола и ако не беше неправилно изгонен Тасевски, кой знае какво щеше да стане. Но както и да е. "Литекс" няма да ги огрее задълго. Прекалено много им върви, за да е реалност. Всеки мач или почти всеки печелят с един гол разлика у дома, непрекъснато треперене са и те, не играят нещо особено. Така, че първенството ще е много завързано докрая.
Факт е, че и двете загуби през този сезон са скандални. Но ако трябва да ги сравнявам, онази в Бургас беше по - скандална. Защото "Черноморец" се стремеше да ни счупи краката, отколкото да играе футбол, докато "Литекс" не бяха чак толкова ужасно груби. Симуланти - да, но постоянно груби - не.
Станалото станало, важното е да се продължава напред. Но наистина да се продължи напред, а не да се действа със страх в мачовете. Не очаквах, че отборът ни ще загуби. Мислех, че ще спечелим с 1 или два гола и ако не беше неправилно изгонен Тасевски, кой знае какво щеше да стане. Но както и да е. "Литекс" няма да ги огрее задълго. Прекалено много им върви, за да е реалност. Всеки мач или почти всеки печелят с един гол разлика у дома, непрекъснато треперене са и те, не играят нещо особено. Така, че първенството ще е много завързано докрая.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Сългасен съм, че отбора прекалено много разчита на Дембеле. Никога не съм бил привърженик на дефанзивната игра, а във сериозни мачове ние играем точно така. Не съм най-големия специалист, но да играеш така е абсурдно. Ние нямаме защита като защитата на Моуриньо/с пристрастия говоря за този човек/, че да седим защита цял мач. Прибрани отзад се дават прекалено много възможности за атака и все една ще влезе
!!!!!!
!!!!!!
+1 Точно така екакто го казваш! А на автора да му кажа, ако не е видял да погледне боя и да види, какво прави Тон на Веско Минев, това не е за червен картон, а за черен, жив опит за предумишлено убийство, но отсъдиите никой не е видял, защо ли?!? И последно, че Ясен допуска грешки е ясно, чудя се защо пусна Сашо Киров в този мач, за какво се залага на Слори, който явно не е в никаква спортна форма, а ми прави впечетление, че е и голям егоист пред гола. Чудя се защо не се пуска Сашо Александров, като Тасевски е изгонен и няма кой да връзва играта. Между другото защо същият не бе пуснат и срещу Лил, при безобразно слабата игра на Жо в мача с французите. И накрая мача можеше и да не бъде опорочен и да излъжем антоража на Гришата заедно с човека му в черно, ако още в 16 минута резултата бе станал 2:0 при онзи фрапантен пропуск с глава на Гарата сам срещу вратата на 3-4 метра от нея!!!honda написа:Към автора- не знам на колко си години и колко разбираш от футбол и спорт въобще. затова бих си позволил да ти кажа, че човешкия организъм може да бъде държан в оптимана форма в един период от 5-6 месеца максимално 45-60 дни после следва спад. Оттук е напълно нормално някои играчи да не са в най-добрата си форма. Все пак най-важните мачове на Левски бяха в периода август-септември,когато Мюлдер, Жо. Д.Младенов бяха във форма . Би било чудесно Левски да има по два равностойни изпълнители за всяка позиция,но не е реалистично- виждаш ли играч с качествата на Жо , Грийн или Дембеле да се съгласи да бъде резерва. Все пак по правилник могат да играят най-много 11 играчи едновременно. А и кой ще им плаща заплатите на такива златни рерзерви?
Вчера мача беше опорочен от съдията. Направили ти впечатление на кои играчи бяха показани картони?- Ако приемем ,че съдията имаше основания да покаже картони на по 7-8 футболиста от всеки отбор той си избра доста подходящи "жертви"- изгони Тасевски -най-съзидателния футболист на Левски и показа картони на Грийн и Гаджев -двамата опорни халфове. По този начин на практика съдията не дава възможност на Левски да правят тактически фаулове,понеже те се правят от опорните халфове обикновено,а те увиснаха с картони. От Литекс бяха наказани Пл.Николов- с червен и с жълти Том и Берберович. За никой не е тайна,че отсъствието на Пл.Николов не се отрази на Литекс- Бодуров може да играе и като централен защитник,а Берберович по принцип е бек може да играе и отляво и отдясно. Въобще не е равносилно да ти висят играчи от централната ос (каквито бяха наказани от Левски) и флангови играчи (каквито са Том и Берберович). Да оставим настрана въпроса,че Левски се опитаха и успяха да изкарат картон на висящия Берберович,но съдията не го изкара. Тук не коментирам че Гаджев е "проблемен" играч и ако го "маркираш" може сам да изгърми. Нека не забравяме,че същия съдия преди 2 години му извади червен картон докато беше на резервната скамейка.
Просто в този мач всички спорни положения се свиреха за Литекс. Дали ако съдията беше показал в началото картон за симулация на Дока ,бразилеца щеще да продължи да играе по същия начин и да търси съприкосновението и фаул? Ако не си спомнящ точно преди 2 години същия съдия на мач Левски -ЦСКА позволи на няколко пъти симулации на Здр. Лазаров ,а не му показа картон и при една от тях дори му измисли и дузпа.
За слабостите на Ясен Петров бях написал нещо тук:caci написа:Вчера като гледах мача и все по-вече ми се затвърждава мнението,че Ясен е страхлив треньор и по-лошото е,че тази страхливост се предава и на футболистите.
levski/viewtopic.php?f=1&t=55669&start=0
Но тогава мнозина ми опонираха доста настървено. Но все пак, не трябва да отричаме и хубавите неща. Успехите до тук са най-вече негова заслуга. А и той е треньор, който за разлика да речем от визирания от мен Стойчо Младенов има на къде още да расте в зананята. Няма да бъде добре да го разкъсаме след една две измъчени загуби. По тази логика Ван Гаал трябваше да са го ебзглавили в Байерн.
Тук си се поолял малко. Дембеле в никакъв случай не е слаб футболист. Той има какво още да учи в това число и в играта с глава, но това не отменя факта, че той е най-класния играч в първенството ни.caci написа:Друго,което виждам е,че Дембеле е слаб футболист,трудно овладява топката,много трудно я запазва във владение и не на последно място играта му с глава е жалка.Когато пред него няма поне 10 метра свободно пространство да надбяга противника,става много лесно да му отнемат топката.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
madeinbg написа:Сългасен съм, че отбора прекалено много разчита на Дембеле. Никога не съм бил привърженик на дефанзивната игра, а във сериозни мачове ние играем точно така. Не съм най-големия специалист, но да играеш така е абсурдно. Ние нямаме защита като защитата на Моуриньо/с пристрастия говоря за този човек/, че да седим защита цял мач. Прибрани отзад се дават прекалено много възможности за атака и все една ще влезе
!!!!!!
Той и той Моуриньо един треньор. Много се палите. Нищо не става от португалския лаик. Всички успехи са му манипулирани или със съдийски аванти. Щом като го уличиха, че с Порто в шампионския сезон 2003 - 2004 тогавашният му отбор е манипулиран срещи за какво говорим? Хайде стига с тази мравка.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- maymun 1914
- Контакти:
А бе хора ко ви става бе? Какво искате от отбора бе?Първи сме в класирането , имаме шанс и за лига Европа , стига сте плюли по отбора.Неможе да няма и слаби мачове въпреки ,че вчера и 2та отбора бяха слаби като цяло.СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ДА СМЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА????
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?
- Santiago Munezz
- Контакти:
maymun 1914 написа:А бе хора ко ви става бе? Какво искате от отбора бе?Първи сме в класирането , имаме шанс и за лига Европа , стига сте плюли по отбора.Неможе да няма и слаби мачове въпреки ,че вчера и 2та отбора бяха слаби като цяло.СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ДА СМЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА????
Ама не сме 1-ви с класирането

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- ultra_blue
- Контакти:
И мене ме боли за загубата но се начетох и на глупости от сини "фенове" които плачат като госпожици за сичко ! Спрете се бе хораааа, като мрънкате тука ми приличате на чорбарите... След още един слаб мач очаквам да се обеви "стачка" и да се гледат мачове по кръчмите !!!
Статията кво да я коментирам - копи пейст от ДонГалфон.еу , там в редакцията на бюрото си слагат химикалка, бял лист и си теглят една бела линия (наркомани)...
Статията кво да я коментирам - копи пейст от ДонГалфон.еу , там в редакцията на бюрото си слагат химикалка, бял лист и си теглят една бела линия (наркомани)...
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???
- maymun 1914
- Контакти:
Santiago Munezz написа:maymun 1914 написа:А бе хора ко ви става бе? Какво искате от отбора бе?Първи сме в класирането , имаме шанс и за лига Европа , стига сте плюли по отбора.Неможе да няма и слаби мачове въпреки ,че вчера и 2та отбора бяха слаби като цяло.СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ Е ДА СМЕ КАТО МИНАЛАТА ГОДИНА????
Ама не сме 1-ви с класирането
ДОБРЕ .....
- Паднахме се срещу едни....ТНС ли бяха, ТКЗС ли бяха?